Astarte Keleti Kapcsolata


A Kánaániak Astarte néven ismerték, a Sumérok Inanna néven, a Babilóniaiak Ishtar néven, az Asszírok és az Akkádok pedig Ashtart, Ashtoreth, Asherah és Astoreth néven. Az Egyiptomiak Isis, Ashet és Aset, a Föníciaiak pedig Tanit-Ashtart és Ashtaroth néven ismerték. "Ashta" és nevének változatai a Szanszkritban [az egyik legősibb nyelv] "nyolcat" jelentenek. A Jnana jóga [Inanna] a "Tudás Ösvénye".

A 8-as szám, ha az oldalára fordítjuk, a végtelenség és a halhatatlanság szimbóluma.

A legtöbben, akik ismerik a jógát, hallottak már a "Nyolcrétű" Ösvényről. Sajnos, ennek nagy részét beszennyezte a keresztény és muszlim mocsok, miután az eredeti tanokat megsemmisítették. A Nyolcrétű Ösvénynek semmi köze a személyes viselkedéshez vagy az "erkölcshöz".

"Mindenkinek megengedem, hogy saját természetének diktálását kövesse, de aki szembeszáll velem, azt nagyon megbánja."
- Sátán, az Al Jilwah-ból

Valójában a Nyolcrétű Ösvény a következők betartása és gyakorlása, ami nagymértékben felerősíti az elme és a lélek erejét:

1. Ászanák - A test fizikai pozíciói, mint például a Hatha jógában, a Kundalini jógában, az Öt tibeti jógában és a Tai chi-ben. A fizikai ént kell megdolgoztatni és erősíteni a gyengéd nyújtáson és a gerinc manipulálásán keresztül, hogy megkönnyítsük a Kígyó biztonságos felemelkedését. A fizikai testnek szabadnak és rugalmasnak kell lennie, különben az energia csapdába eshet. Amikor az ember következetesen végzi az erőmeditációkat, rendkívüli mennyiségű energiát emel fel, amelyet megfelelően kell irányítani, és mindenekelőtt szabadnak kell lennie.

2. Pránájáma - légzőgyakorlatok

3. Dhyana - Meditáció

4. Mantrák - Erőt sugárzó szavak rezgése bizonyos célok és/vagy személyes erők elérése érdekében.

5. Jantrák - Meditáció a Pecséteken és bizonyos Szimbólumokon [a mantra rezgésével együtt használják a maximális hatékonyság érdekében].

6. Mudrák - Bizonyos Pecsétek, például kézpozíciók, amelyek aktiválják a vrilt [chi/boszorkányerőt].

7. Bandhák - Energialakatok, amelyek stimulálják és irányítják a Kígyót.

8. Maithuna - Szexuális tevékenység, akár partnerrel/partnerekkel, akár egyedül. Az orgazmus nagyon szükséges mind az életerő aktiválásában, mind pedig felerősítésében. Ezért van az, hogy a keresztény egyház és a muszlim program, minden Spirituális Tudás és erő eltávolítására tett kísérletében, mindig elítéli, és korlátozza a szexuális tevékenységet.


A fentiek gyakorlásával az ember nagymértékben fokozza és felerősíti az erejét, és lerövidíti az Istenség elérésének idejét.

 

Vissza a Haladó Sátánizmus Főoldalhoz

 

© Szerzői Jog 2009, Joy of Satan Minisztérium;
Kongresszusi Könyvtár Száma: 12-16457