Spirituális Kódszavak


Az Igazi Spiritualitás egy gigantikus Fejlődés. A kereszténység és a hozzá hasonlók tényleg jó munkát végeztek a Spirituális Tudás megrontásában és hazugságokkal való felváltásában. Ráadásul a modern időkben elérhető dolgok nagy része is tartalmaz néhány igazságot hazugsággal vegyítve. Sok úgynevezett "guru" és "mester" szándékosan hagyott ki nagyon fontos kulcsfogalmakat, és/vagy saját tudatlanságuk miatt hibás anyagot adtak hozzá. Az üldöztetés mindig is problémát jelentett, hogy fontos spirituális fogalmakat rejtettek el legendákba, eposzokba és más, az Istenekről szóló történetekbe [ALLEGORIÁK], abban a hitben, hogy az Istenek majd elvezetik az övéiket a valódi jelentésekhez. Miközben az Istenek valódi Földönkívüli Lények, mindegyiküknek van egy fontos Spirituális fogalma is a nevükben, a Pecsétjükben és a Földi Életük Történetében.

Az alábbiakban felsoroljuk azokat a Spirituális kódszavakat, amelyeket a személyes kutatás során ismerni kell. Jelentésük ismeretében legtöbbször számos írás és szöveg kerül napvilágra.

Eloldódás = Ez a meditációval együtt jár. Sajnos, ez a szó a legtöbb meditációs szövegben nagyon el lett rontva. Ami következetes meditációval történik, az embert nem befolyásolja a környezete, mint másokat, akik nem meditálnak. Például vészhelyzetekben a meditáló képes "oldott" maradni, és megőrizni a hidegvérét. Az ember nem lesz zaklatott/felzaklatott. A következetes Hatha [fizikai] jóga a meditációval együtt belső békét hoz, és megszabadítja a gyakorlót az olyan anyagok utáni vágytól, mint a szórakoztató drogok és az alkohol.

Vágy = a közvetlenül a fenti bekezdésben leírtakhoz hasonlóan a jóga és a meditáció következetes gyakorlásával a káros anyagok iránti vágy megszűnik. Sajnos sok mainstream jógáról és meditációról szóló könyv, valamint a legtöbb New Age cikk és kiadvány teljesen elferdíti a vágy fogalmát valami negatív dologgá. A "vágytalanságot" hirdetik abban, hogy bármi anyagi és hasonló dolgok után vágyakozunk. Ez NEM igaz! Ez csak egy újabb hamis tanítás, amely azon dolgozik, hogy minden gazdagság és hatalom az ellenség kezében maradjon. A vágy egy nagyon pozitív érzelem, és vágy nélkül az ember soha semmit nem érne el az életben, például személyes célokat vagy bármi mást. A vágy elengedhetetlen az élethez. A jóga és a meditáció elveszi az ember életéből a káros és negatív dolgok iránti vágyat, és megadja a pozitív értelemben vett leválás képességét. Itt közvetlen tapasztalatból beszélek.
Ráadásul ezt jelenti Sátán kijelentése az Al Jilwah-ban: "Én könyv nélkül vezetlek az egyenes útra".

Kapuk = Csakrák

Isten, Istenek = Az Istenek a Csakrák kódszavai. Az "Isten" az én kódszava.

Mennyország = A Koronacsakra [a keresztények ezt a fogalmat a taoizmusból lopták és elrontották, akárcsak a "Pokol" fogalmát].

Pokol = Gyökércsakra [A keresztények ezt a fogalmat a Taoizmusból lopták és elrontották, akárcsak a "Mennyországot"]. Az Alap Csakra a Kundalini kígyó székhelye, és aktiválódáskor forró.

Imádkozás / Imádkozás = Vagy telepatikus kommunikáció az Isteneinkkel VAGY egy Mantra/erő szavak recitálása egy cél elérése érdekében.

Tisztítás = Az ember Aurájának megtisztítása egy Rituálé vagy munka előtt. Ez segít abban, hogy az energia szabadabban áramolhasson a cél eléréséhez. Az Aurát megtisztítjuk minden olyan ellentétes energiától, amely akadályozza az új energiát.

Megadás = Egy másik szó, amelyet szörnyen elrontottak. Ez csak annyit jelent, hogy meditáció közben teljesen el kell lazulni és el kell engedni magunkat, hogy hozzáférjünk a lélek és az agy női részéhez. Ez is fontos egy munka elvégzése után - csak engedd el magad, és ne foglalkozz az eredménnyel, mivel az aggodalom stb. akadályozza az energiát.

Imádat = Meditáció, teljes összpontosítás egy tárgyra, Mantrára, Pecsétre stb. egy cél elérése érdekében. Ennek NEM a rabszolga hízelgésnek kell lennie egy parazita "istenség" előtt.

 

Vissza a Haladó Sátánizmus Főoldalhoz

 

© Szerzői Jog 2009, Joy of Satan Minisztérium;
Kongresszusi Könyvtár Száma: 12-16457