A Sátánizmus Távol-keleti eredete


Évekig tartó kutatás és a mi Szeretett Sátán Atyánk útmutatása alapján felfedeztük a Sátánizmus valódi eredetét. Arra a következtetésre jutottunk, hogy mivel tudjuk, hogy a judaizmus, a kereszténység és az iszlám az emberiség páratlan és nyilvánvaló átverése, hogy ezek a programok az emberiség Közel-keleti eredetére vonatkozó állításai hazugságok és álcázások, hogy még jobban megtévesszék és összezavarják az embereket az igazsággal kapcsolatban. A Spirituális tudás és tanítások a Távol-Keletről érkeztek Egyiptomba és Mezopotámiába.

A Távol-Kelet az a hely, ahonnan a judaizmus és a kereszténység is LOPTA a tanításaikat, miután megrontották és kicserélték őket szélhámos mocsokkal, azzal a céllal, hogy minden spirituális tudást eltávolítsanak a lakosságból, a hazugságaik nyomai tele vannak meggyilkoltakkal, megkínzottakkal, elkárhozottakkal és az emberiség spirituális degenerációjával. Egyre több és több hazugságra van szükség ezekhez a programokhoz, hogy elfedjék a hullák bűzös alapját, a történelmi műtárgyak megsemmisítését és a borzalmas korrupciót.

Amikor bármilyen személyes kutatást / tanulmányt végzel a Távol-keleti tudományágakkal kapcsolatban, nagyon fontos, hogy ne feledd, hogy sajnos ezeket is erősen beszennyezték keresztény mocsokkal és hazugságokkal, mint szinte minden mást. A Sátánizmus IGAZI célja ["Sátán minden neve és változata, gyökérszava" neve "SAT" Szanszkritul, ami a világ egyik legrégebbi nyelve, "IGAZSÁG"-ot jelent], a lelkünk fejlesztése és önmagunk megerősítése. Az olyan értelmetlen baromságokat, mint a bizonyos "erkölcsre" és "személyes viselkedésre" való hivatkozások, mint salakot ki kell gyomlálni. Ezeknek valójában semmi közük az elme és a lélek erőinek megszerzéséhez. A tudás és annak alkalmazása az egyetlen kulcs.

"Egészen a tizenharmadik századig a Yantra-Tantra gyakorlatok széles körben virágoztak egész Kelet-Indiában. A tizenharmadik században a muszlim megszállók elpusztították a Yantra-Tantra híres egyetemeit és tanulóközpontjait, és több ezer kötetnyi irodalmat tettek tönkre könyvek, kéziratok és ikonok formájában. A Yantra-Tantra művészetét gyakorló embereket lemészárolták, és azok, akiknek sikerült megmenteniük az életüket, Dél-Indiába, Asszamba és olyan országokba menekültek, mint Nepál, Tibet, Burma, Ceylon és Jáva. A közelmúltban a Tibetet kifosztó kínai megszállók tovább pusztították a Yantra-Tantra kolostorokat és irodalmat."
Hivatkozás: P. Khurrana: A mantra és a jantra ereje.

Amint a fenti részletből könnyen láthatjuk, a kereszténység és az iszlám nem más, mint félelmetes eszközök minden igazi spiritualitás elpusztítására, és annak hamis, szélhámos hazugságokkal és romlottsággal való felváltására. Sok mindent elpusztítottak. Sátán saját tanulmányozásunk és a lelkünk és elménk megnyitásán keresztül vezet el bennünket az igazsághoz.

FONTOS! AZ ŐSI VALLÁSOK TANÍTÁSAINAK ÉS TANTÉTELEINEK NAGY RÉSZE MEGROMLOTT. HAGYJÁTOK FIGYELMEN KÍVÜL ŐKET. A GYAKORLATOK, MINT PÉLDÁUL A HATHA ÉS A KUNDALINI JÓGA GYAKORLATAI, LÉGZŐGYAKORLATOK, HARCMŰVÉSZETI GYAKORLATOK, STB. EZEK TELJESEN MÁS DOLGOK, ÉS NAGYON ERŐSEK AZ ÚGYNEVEZETT BOSZORKÁNYERŐ, VRIL, CHI FELEMELÉSÉBEN. EZ A SÁTÁNIZMUS LÉNYEGE.

A Sátánizmus Távol-keleti eredete
ÜZENET SÁTÁNTÓL: FONTOS INFORMÁCIÓK A JÓGÁVAL KAPCSOLATBAN
Astarte Nyolcrétű Ösvénye a fejlett felhatalmazásért - Frissítve 09.10.15.
Spirituális kódszavak
11/21/10: FONTOS INFORMÁCIÓK A KUNDALINI JÓGÁRÓL ÉS A FŐÁRAMÚ JÓGATANOK HAZUGSÁGAINAK LELEPLEZÉSÉRŐL

 

© Szerzői Jog - 2009, Joy of Satan Minisztérium;
Kongresszusi Könyvtár Száma: 12-16457