A Kundalini jógával kapcsolatban


Sátán azt akarta, hogy írjam meg ezt a cikket, és hogy mindenki tudjon erről, és hogy tegyem közzé a csoportokban is. Rátérek a lényegre. Szinte mindenki tudja, hogy az ellenség hogyan dolgozik a beszivárgáson keresztül, hogy elpusztítsa és megrontsa a Spirituális Tudást. Az Igazi Sátánizmus gyökerei és alapjai a Kundalini [SERPENT] jógában találhatók. Sajnos sok tanítást megfertőztek olyan eljárásokkal és gyakorlatokkal, amelyek célja, hogy átkozottul jó és biztos legyen, hogy aki követi őket, annak nem lesznek személyes erői. Jó példa erre a jóga számos gyakorlója, akiket hazugságokkal indoktrináltak, sokan, nevezetesen Indiában, akiknek semmijük sincs, egy menedékhelyen élnek, ami nem más, mint egy megdicsőült kutyaház, halotti hamuval takaróznak, csak egy "krisztusi rongyot" viselnek, és egy halálhoz hasonló létet élnek. A turisták, akik meglátogatják az ashramokat és templomokat, néhány centért, amit ezeknek a szánalmas koldusoknak adnak, megkapják az "áldásukat", ami a saját életerejük és energiáik odaadását jelenti. Ezek a szegény lelkek tele vannak sok spirituális erővel, de fogalmuk sincs arról, hogyan használják azt, mivel az ellenséges tanítások szándékosan félrevezetik őket.

A személyes erő megszerzésének valójában nincsenek szabályai, kivéve a következetes meditációkat és a szükséges munka elvégzését, hogy spirituálisan előbbre jussunk.

Az ellenség által megrontott szarságok nyilvánvalóak. Ez van a legtöbb jógáról szóló könyvben, ami manapság kapható. Ez a szemét BETEGES, és semmi köze az Istenség megszerzéséhez. Ha követed ezeket az ellenséges romlásokat, azzal csak azt éred el, hogy ne legyenek erőid, és hogy ne jelents veszélyt a napirendjükre, hogy okkult erőket használjanak a világ leigázására.

A legrosszabb az öncsonkítás és a hozzá kapcsolódó gyakorlatok, amelyek nem csak őrültségek, de potenciálisan halálosak is. Az egyetlen "BŰN" a Sátánizmusban az ostobaság!!!

Sok minden, ami manapság a spiritualitás terén könnyen elérhető, szörnyen megromlott. Az embereknek szándékosan hazudtak annak érdekében, hogy senki ne jusson el odáig, hogy fenyegetést jelentsen az ellenséges erők számára, akik ismerik az igazságot, és okkult erőket használnak a világ leigázására.

Végezetül, nagyon hamarosan sokkal több tudás fog megjelenni. A Kundalini [Kígyó] jóga, megfelelően végrehajtva, az Istenséghez vezető út, és az Igazi Sátánizmus alapja. A Kobra felhajtott csuklyával, ahogy a világ számos területén látható ősi metszeteken és hasonlókon, a megvilágosodás kitágult tudatosságát szimbolizálja, amint a Kígyóenergia aktiválódik. Ez egyre több és több tudatosságként nyilvánul meg.

 

Vissza a Haladó Sátánizmus Főoldalhoz

 

© Szerzői Jog 2009, Joy of Satan Minisztérium;
Kongresszusi Könyvtár Száma: 12-16457