Beszélgetéseim Sátánnal


Sok beszélgetést folytattam Sátán Atyával és Azazellel, de csak nagyon keveset írtam le. Sátán és az Ő legfelsőbb Rangú Démonai nem mindenki számára jelennek meg szemtől szembe. Azok közülünk, akik közvetlenül vele dolgoznak, mivel Ő ad nekünk tanácsokat és diktálja az utasításokat, amelyeket végre kell hajtanunk, szemtől szembe látják őt.

Sátán Atya nagyon nyugodt és megértő. Az embereknek belső békét ad. Nem felel meg a róla szóló sztereotip leírásoknak. Ő nagyon egyedi. Úgy tapasztaltam, hogy az embernek saját magának kell megismernie Őt. Nem hasonlít semmihez, amit valaha is olvastam róla.

Sátán gyakran hangsúlyozta nekem a napi erőmeditáció fontosságát. Azt is mondta nekem, hogy "A Mi oldalunk győzött". Sátán már régen elvesztett egy csatát, de a háborút nem. Nemrég megnyerte a háborút. Megdöbbent a világ állapota miatt.

Először is szeretnék mindenkit tájékoztatni néhány dologról, hogy amit most elmondok, annak jobb értelme legyen. Tanulmányaim során sokszor olvastam halálközeli élményekről szóló beszámolókat. Olvastam egy könyvet a médiumok katonai felhasználásáról. *A szerző, aki a könyvet írta, az amerikai hadsereg képzett médiuma volt. Volt egy fejezete a halálról és a haldoklásról.
Megemlítette a Pokolt - amit ő pokolnak hitt. Ezek ugyanazok a régi rémtörténetek, ahol a félelmet manipulálásra és irányításra használják az emberiség ismereteinek hiánya miatt.
A következőket maga Sátán mondta erről:

Itt egy részlet a vele folytatott beszélgetésből:

Azazelre gondoltam, és mielőtt észbe kaptam volna, mellette ültem egyfajta pihenőhelyen, a szabadban. Az ég olyan volt, amit mi felhősnek/világosszürkének látnánk, márványtömbök voltak [idegen - olyasmi, amit mi itt nem látnánk], és egy márványpadon ültem Mellette. A távolban egy pala színű Piramis volt.

Mielőtt észbe kaptam volna, Sátán Atya leült a másik oldalamra, én pedig középen ültem. Egy darabig beszélt hozzám, és íme egy részlet a beszélgetésből. A zárójelben [ ] lévő szavak az én szavaim: nem emlékeztem a pontos megfogalmazására a beszélgetés bizonyos részeinél.

Sátán Atya: "Tudod, miért van a Piramisnak olyan nagy ereje?" "Mert az ég felé mutat."

[[Ezután megkérdeztem tőle, mivel érdekelt, bár nem túlzottan érdekeltek sokak tapasztalatai, akik azt hiszik, hogy amit láttak, az a "Pokol".]

Sátán Atya: "Vannak [zsebek] "örvények", amelyekben nagyon romboló, negatív energia van". "Gyűlölet, harag, félelem, gyilkosság, halál és minden más [romboló] dolog". "Ezek olyanok, mint a fekete lyukak/féreglyukak." "Úgy halmozzák fel a negatív energiát, mint egy vákuum."

"Amikor meditálsz, észreveszed a különbséget?"

Maxine: "Igen."

Sátán Atya: "A létezésnek különböző síkjai vannak." Amikor meditálsz, egy magasabb síkra emelkedsz. "Különböző szintek vannak, és a meditáció révén egy magasabb síkon élsz, mint a legtöbben. "Azok az emberek, akik már egy alacsonyabb szinten vannak, belekerülhetnek a negatív energia örvényébe, és behúzódhatnak. "Azok, akik [mint az ateisták/nem hívők] magukra vannak utalva és fogékonyak bármire. "Az *ellenség* tudja, hogyan kell ezeket használni."

[Amikor az "ellenséget" említette, én a szürkéket láttam.]

[Aztán valami szomorú arckifejezéssel azt mondta] "Tudom, ezt velem teszik egyenlővé."

"Van itt egy hely, ami az elhunyt lelkeknek van." "Te már láttad."

[Ez volt az a hely, amit láttam a kocsmával és a dohányzó emberekkel].

"Megvédjük azt, aki hozzánk jön. "Néhányan [félrevezetettek], és addig reinkarnáljuk őket, amíg meg nem látják az Igazságot, és készen nem állnak arra, hogy ide jöjjenek. A legtöbb ember reinkarnálódik."

 


 

Azazel undorodik az "Emberi lélek elfajulásától".

Az Alapcsakránál az embereket elzárták az energiától. [Ezt szimbolizálja az a két angyal, akik lángoló kardokkal őrzik az "élet fáját"]. Ez ahhoz hasonlatos, mintha egy végtagot lekötnénk, és nem engednénk, hogy a vér vagy a nyirok keringjen, és hagynánk, hogy elsorvadjon és meghaljon. Ez történt az emberi lélekkel, amelyet "Jahve" elzárt a Kundalini Energiától. A lelkünk drasztikusan elfajult. A Kundalini KÍgyó felemelése nagyon nehéz és veszélyes lehet az átlagember számára, mivel nagyon alacsony bioelektromos szinten szoktunk működni.

Azazel azt mondta nekem, hogy "10.000 évvel ezelőtt" "közel voltunk a Tökéletességhez". Egymás mellett éltünk az Istenekkel. "A Földet megtámadták."

 

*[Utalás a Pokol téves fogalmára] A hetedik érzék (The Seventh Sense by Lyn Buchanan)
©2003
Ahhoz, hogy elolvasd az Igazságot a Pokolról Kattints Ide: A Halál, a Túlvilág és a Pokol

 

© Szerzői Jog - 2003, 2005, Joy of Satan Minisztérium;
Kongresszusi Könyvtár Száma: 12-16457