Alapvető Irányelvek a Sátánista Kovenek Számára


A szövetség célja a számban rejlő erő. A tagok egyesített lélek/elme ereje sokkal többre képes, mintha egy ember egyedül dolgozna. A Koven társaságot, a gyakorlatok kölcsönös élvezetét, bajtársiasságot biztosít, és olyan, mint egy összetartó család. A csoport által végzett munka általában figyelemre méltó sikerrel jár, míg az egyedül dolgozó csak mérsékelt sikert érhet el. Minden Joy of Satan Koven a szellemi harc célját szolgálja. Minden egyes szövetség közvetlenül egy védő Démonnal/Nővel dolgozik, aki vezeti és utasítja a szövetséget Sátán kívánságait illetően. A szövetség abszolút titokban működik.

A "Koven" szó a latin "Conventus" szóból származik, ami "összejövetelt", "gyűlést" vagy "összejövetelt" jelent. Ugyanaz a gyökere, mint a "gyűlés" és a "szövetség".

Maga a szövetség hatalmas egységgé válik. Minél erősebb az egyes tagok elméje és lelke, annál erősebb lesz a szövetség mint egész. Idővel, folyamatos munkával, a szövetség erőteljes energia aurát fejleszt ki, amelyből az egyes tagok saját erejük kiegészítéseként meríthetnek. A szövetség energiabankká válik. Ez csak rendszeres találkozókkal és rituálékkal lehetséges, ahol az összes tag csoportos erőfeszítéssel dolgozik együtt. A következetesség mindig a kulcs a spirituális energia építésében és megalapozásában.

A szövetség felépítése és követelményei:

Mi szükséges egy Koven ünnepséghez:

A szövetség fő célja, hogy egységként dolgozzon, és olyan mágikus tetteket hajtson végre, amelyek általában nem lehetségesek egyetlen személy erőfeszítései révén. Bár a következő tárgyak ideálisak, nem feltétlenül szükségesek. A legfontosabb az összes tag rendszeres közös találkozása és az egységként való, következetes munkálkodásuk. Ahogyan az egyén a jóga- és meditációs gyakorlatok következetességével erősebbé válik az energiaépítés és a lélek megerősítése, valamint az elméjének irányítása és összpontosítása által, ugyanígy a Koven mint egység is. A Koven Spirituális. Az anyagi tárgyak ideálisak az ünnepségekhez és hasonlókhoz, de ha ezek egyesek számára túl nehéznek bizonyulnak, ez nem akadályozza meg a Koven működését.

Egy vagy több kis dob, például bongódobok, amelyekkel a csoportot ritmusra lehet bírni. A ritmus és a tánc hagyományosan ismert a lélekenergia építéséről. Választható hangszerek egy Sátánista coven számára:

Tamburin, furulya, pánsíp, furulya, csörgő. Ez a ritmikus táncra szolgál a körben, amelyet a csoport, mint egység erejének növelésére végeznek. A táncot gyakran Kígyószerűen, sorban táncolják, a Főpap/ Főpapnő elöl vezetve a többieket, "S-eket" és egyéb fordulatos táncmozdulatokat téve. A Szertartás után zajló tánchoz a fenti hangszerek szólhatnak, vagy hangszórókon keresztül szólhat tetszés szerinti zene - metál vagy bármilyen más élénk ritmusú zene is megfelel.

Szükség van egy megfelelő oltárra és oltári eszközökre. Ezek tartozhatnak a Főpaphoz, vagy lehetnek külön a Koven számára. Szükség lesz egy csoportos kehelyre, és vagy bort vagy más italt használnak. [A szertartás során az egész csoport a kehelyből kortyol majd]. Ez olyan formális Rituálékra vonatkozik, amelyek az összes kelléket felhasználják. Mint azt már sokan tudják, az elme és a lélek működéséhez nincs szükség kellékekre. A kellékeket csak arra használják, hogy egy bizonyos hangulatot teremtsenek, ami segít a munkában.

A tizenévesek és mások számára, akik nem szabadok, nincs szükség kellékekre. Csak az, hogy a szövetségben mindenki Sátánnak Szenteli magát, és hogy a szövetség rendszeresen találkozik. Az összejövetelek és az elmétek egy bizonyos munkára való összpontosítása minden szövetség számára alapvető fontosságú.

 

© Szerzői Jog - 2005, 2012, Joy of Satan Minisztérium;
Kongresszusi Könyvtár Száma: 12-16457

VISSZA A KOVENEK OLDALRA