Spirituális Sátánizmus: Azoknak, akik újak


Sajnos a keresztény egyház fáradhatatlanul azon dolgozik, hogy megszüntesse a tudást, elnyomja a sajtószabadságot és a szólásszabadságot, és támadja Sátánt. A Sátánizmus komoly fenyegetést jelent sokak számára, akik meg akarják tartani az irányítást és a hatalmat, mivel a Sátánizmus az irányítást és a hatalmat az egyszerű emberek kezébe helyezi. A Sátánizmust évszázadok óta szándékosan és kegyetlenül támadják, és a követőit súlyosan üldözik. Az úgynevezett "vallásoknak" álcázott ellenséges programok szabadon terjeszthették a saját hazugságaikat és rémtörténeteiket a sátánizmusról, hogy távol tartsák az embereket, kihasználva a félelemmel együtt a tudás hiányát is. Ez sok tudatlansághoz és zűrzavarhoz vezetett a Sátánizmussal kapcsolatban, és nagyon szerencsétlen hatással volt sokakra, akik félreértették a dolgokat, és nem volt senki, aki válaszoljon a kérdéseikre, amikor Sátánt keresték.

A Sátánizmus Spirituálisan nagyon intenzív. Azok számára, akik keresztény otthonokban nőttek fel, vagy ateisták voltak, a Spiritualitásnak ez az intenzitása meglepő lehet, vagy akár sokkoló is lehet. Az olyan ellenséges programok, mint a kereszténység és az iszlám, Spirituálisan halottak: más szóval, semmi sem történik, és ha mégis történik valami, akkor az gyenge természetű. Az olyan programok, mint a kereszténység, lopott és hamis gyakorlatokon alapulnak, és a spiritualitást szándékosan eltávolították. Szemben a keresztényekkel, akik imádkoznak és tovább imádkoznak válaszok nélkül, a Sátánisták égbekiáltó válaszokat kapnak, és nem arra gondolok, hogy húsz évvel később, majd, valamikor érkezik valami!

Sokunknak voltak hasonló tapasztalatai Spirituális Sátánistaként, de mindannyian egyéniségek vagyunk. A tapasztalatok eltérőek, és amit az egyik ember megtapasztalhat, azt a másik nem. Mindez azzal függ össze, hogy a lelketek mennyire fejlett ebben az életben. Azok, akik előző életeikben rendszeresen meditáltak, függetlenül attól, hogy kik ők, sokkal nyitottabbak és pszichikusabbak, mint azok, akik soha nem dolgoztak ezekkel a diszciplínákkal.

Azoknak, akik újak, itt van néhány dolog, amire számíthatnak:

Sok dolog, ami korán történik, ösztönző és izgalmas lehet. Ne feledjétek, hogy ez valami új dolog, és némi megszokást igényelhet, mivel erős, tartós Spirituális kapcsolatokat építetek ki, amelyek mérhetetlenül sokat fognak segíteni nektek.

Most, egy bizonyos ponton, általában amikor már némileg magabiztosnak érzed magad, Sátán több mint valószínű, hogy Megmutatja neked, mi a baj az életeddel. Sátán mindent Tud rólunk és arról, hogy hová tartunk a tetteink, a kezdeményezőkészségünk vagy bármi más alapján. Ha olyasmit teszünk, aminek káros hatása lesz az életünkre a későbbiekben, azt gyakran tudatja velünk, méghozzá szemérmetlenül. A következetes meditáció tudatosságot is hoz, és olyan dolgokat fogunk észrevenni és látni, amelyekről a legtöbben megfeledkeznek.

Ez egyesek számára zavarba ejtő, sőt egyenesen ijesztő lehet, különösen az ellenség által évszázadok óta terjesztett hazugságok és hamis rémtörténetek miatt. Nincs ok az aggodalomra. Csak azért száll rád, mert érdekli a dolog. Néha Küld egy Démont, hogy Irányítson minket, ahogy velem is tette, és ezért a mai napig mélyen hálás vagyok. A Démon lehet, hogy szigorú lesz, vagy bármit megtesz, ami arra késztet, hogy odafigyeljetek és megváltozzatok.

SOHA NEM FOGJA SÁTÁN, SEM A DÉMONOK AZT MONDANI NEKTEK, HOGY TEGYÉL BÁRMI ÁRTALMASAT VAGY KÁROSAT MAGADRA VAGY MÁSOKRA NÉZVE! Az ilyen jellegű tapasztalatok a keresztény angyaloktól és más entitásoktól származnak, amelyeknek semmi közük Sátánhoz vagy bármelyik Istenünkhöz/Démonunkhoz.

Mindig maradjatok nyitottak. Ha valaminek a megértésével gondjaid vannak, vagy összezavarodtál, kérheted Sátánt, hogy segítsen neked, és Ő segíteni fog. Ne feledjétek, MINDIG mutassatok tiszteletet és tiszteletet Sátán és a Démon Barátaink iránt, és Ők sok Bölcsességgel és Tudással fognak megjutalmazni benneteket, amit a kívülállók soha nem kapnak meg.

Az úgynevezett "természetfeletti" gyakran része a mindennapi életünknek Sátánistaként. Ez valami pozitív dolog. Sátán a Spirituális és belső erő érzésével fog megjutalmazni benneteket. A pszichikai ajándékok egyre inkább kezdenek megnyílni előttünk, a magabiztossággal és a mély megértéssel együtt.

A befejezésben fontos, hogy megőrizzük az erős pozitív hozzáállást, és ne hallgassunk a rizsára és a hamis történetekre, amelyeket azok mesélnek, akik semmit sem tudnak Sátánról, vagy a Sátánizmusról.
Sátán áldását kívánom nektek, és legyen gazdag és kifizetődő az utatok a Spirituális Sátánizmusban.

A Kereszténység Leleplezése


VISSZA AZ ÚJ EMBEREK OLDALRA

 

© Szerzői Jog - 2002, 2005, 2015, Joy of Satan Minisztérium;
Kongresszusi Könyvtár Száma: 12-16457