Szellemek


A szellemek olyan lelkek, amelyek nem léptek tovább, és az Asztrálon rekedtek. A legtöbb szellem NEM csak "üres burkolat", mint ahogy a zsidó miszticista baromság próbálja hirdetni. A legtöbb szellemnek vannak érzelmei, a személyiségük sértetlen, és mindegyikük tudatosan tudatában van. A lélek olyan, mint a víz, és annak a testnek az alakját/megjelenését veszi fel, amelyben élt. A szellemek több okból is csapdába eshetnek. A legtöbbjük nem nyugszik, mintha még mindig lennének olyan komoly problémáik, amelyeket egyszerűen nem akarnak elhagyni. Azok az emberek, akik meditálnak és erős lélekkel rendelkeznek, úgy tűnnek ki, mint egy jelzőfény az Asztrálon. Emlékszem, évekkel ezelőtt a fiam egyik barátnője és a férje egy forgalmas étteremben kaptak tőlem egy olvasást napközben. Ő is médium. Volt egy élő szelleme, aki összebarátkozott a fiával [aki akkor még csak 5 éves volt]. Ez a szellem követte őt az új házba is, amikor a család elköltözött.

Egyszer csak, miközben mesélt róla, azt mondta: "Itt van". Természetesen egyenesen hozzám ment, belépett belém, és rajtam keresztül kezdett beszélni. Az 1950-es évek elején halt meg alkoholizmusban abban az első házban, ahol laktak, nagyon magányos volt, és összebarátkozott a fiával, aki látta őt és tisztán tudott vele kommunikálni. Nagyon aggódott, hogy esetleg elutasítják őt, és mindenkit biztosított [az általam történő kommunikációján keresztül], hogy soha senkit nem fog bántani. Láttam a szobát, ahol meghalt, és az ágyat, amelyben meghalt. Miután vége lett az olvasásnak és a kommunikációnak, elmondta nekem, hogy egy pár másik médium is eljött hozzá, és mindketten ugyanazt mondták, amit én.

Nos, a szellemeknek vannak szintjei. Első szintű szellemek és második szintű szellemek. Az első szintű szellemek olyanok, mint az a szellem, amiről fentebb írtam. Őket az átlagos emberek, akik lélekben kicsit nyitottabbak, és a gyerekek, akik elég nyitottak ahhoz, hogy lássák és érezzék őket, megérezhetik. Ezek a szellemek nem rendelkeznek nagy hatalommal és gyakran lelki áldozatok. Különböző okaik vannak arra, hogy nem lépnek tovább. Ezek közé tartozhat, hogy meggyilkolták őket, különösen olyan esetekben, amikor a gyilkost nem kapják el, és/vagy a holttestet nem találják meg, vagy más szokatlan vagy különös körülmények között haltak meg. A lélek nem nyugszik. Gyakran azonban a testet nem találják meg, vagy nem ott temetik el, ahol a lélek szeretné, hogy eltemessék. A halál bekövetkezhetett véletlenül is. Az illető eltűnhetett, és megpróbálja közölni a családdal, hogy meghalt.

Vannak olyanok is, akik nem is tudják, hogy meghaltak. A fiam összebarátkozott két testvérrel. Ez nagyon szomorú volt. A fiatalabbik testvér [tizenéves kora végén] alacsony termetű volt. A barátnője reggel felébredt egy vele töltött, átbulizott éjszaka után, és merev, hideg és teljesen halott volt - halálos alkoholmérgezéstől. Másnap ráhangolódtam, és még azt sem tudta, hogy meghalt, és csodálkozott, hogy miért vesződöm vele.

Néha egy szellem megpróbál közölni valamit, amit fontosnak érez, mielőtt továbbáll. Ez a halálukat követő egy héten belül megtörténhet. Aztán néhány nap múlva továbbállnak. A nagybátyám [aki gyenge lélek volt] nagyon régen megpróbált kommunikálni velem és az anyámmal. Ez valahogy megrémített, mert akkoriban ateista voltam, és nem akartam ezzel foglalkozni, mivel nem hittem a lélekben vagy ilyesmiben, de amikor anyám azt mondta, hogy ő is érezte őt, de kihangosította, tudtam, hogy ez valóságos. Azzal kapcsolódott hozzám, hogy láttam a halálát az újság gyászjelentések rovatában. Volt egy konkrét személyes oka, ami egy másik rokonomhoz kötődött.

Oké, most - vannak úgynevezett "második szintű szellemek". Ezek valami más. Ezek a lelkek sokkal ritkábbak, mint a többiek, akikről az imént írtam. Ők már életükben is hatalmas varázslók és boszorkányok voltak, és AKIK TUDJÁK, HOGY HALOTTAK - poltergeistek és olyanok, akik mindenféle zűrzavart és pusztítást tudnak okozni bizonyos helyeken. Néhányan még tárgyakat is képesek mozgatni, sérüléseket, vágásokat és hasonlókat okozni élőlényeknek - embereknek és állatoknak egyaránt. Ezek a szellemek nyilvánvalóak, és a legtöbb ember, még azok is, akik nem médiumok, megérzik a jelenlétüket.

A Vízenergia sok esetben hideg és halálos. Azokon a helyeken, ahol erőszakos halálesetek történtek, gyakran vízproblémák is vannak, általában megmagyarázhatatlan szivárgás formájában.

 

© Szerzői Jog - 2011, 2013, Joy of Satan Minisztérium;
Kongresszusi Könyvtár Száma: 12-16457