Sátáni ÜnnepekMEGJEGYZÉS: AZ ITT FELSOROLT IDŐPONTOK AZ ÉSZAKI FÉLTEKÉN ÉLŐKRE VONATKOZNAK. HA AUSZTRÁLIÁBAN, DÉL-AFRIKÁBAN VAGY AZ EGYENLÍTŐTŐL DÉLRE ÉLSZ, KÉRJÜK, KATTINTS IDE.

A Sátáni Ünnepek a természetes ciklusokon alapulnak. Az, amit "Sátánizmusnak"neveznek, az emberiség eredeti vallása. Az alább felsorolt ünnepek több száz vagy ezer évvel megelőzik a kereszténységet. Mivel a keresztény egyház nem tudott mindenkit meggyilkolni, az eredeti Pogány Ünnepeket átvették és keresztényítették, hogy minél többeket megtérítsenek.

Az igazság e különleges dátumok mögött az, hogy a Bolygók és az Asztrális világ egy bizonyos módon van beállítva, ami nagyban felerősít bizonyos munkákat, és olyan extra erőt ad nekik, ami nem lenne lehetséges, ha más időpontokban kezdődnének. A régi korok Kovenei rendszeresen találkoztak a Telihold ciklusok és az alább felsorolt különleges időpontok alatt, mivel a bolygó- és asztrális energiák nagyon erősek voltak az év ezen időszakaiban. Annak érdekében, hogy szisztematikusan és erőszakkal elvegyék népünktől a spirituális tudást és erőt, a keresztény egyház ellopta ezeket az ünnepeket, és fiktív ostobaságokkal helyettesítette őket. Szinte mindenben van egy igaz és egy hamis, és a kereszténység égbekiáltó hazugságát abban láthatjuk, hogy ebben az aljas programban mindent elloptak és elloptak az eredeti vallásoktól, és kicserélték csaló karakterekre, helyekre és rítusokra, ahol semmi Spirituális nem maradt. Egy másik példa, hogy a fundamentalista keresztények hogyan dolgoznak azon, hogy megsemmisítsék az utolsó Pogány/Sátáni gyakorlatokat a Yule évszakból és a téli napfordulóból, mint például a Mikulás, a Yule fa és más bizonyítékok eltávolítása, amelyek felfedik a Yule valódi eredetét, és kizárólag a Názáretivel és hasonlókkal helyettesítik őket. További információért és kutatásért írja be a Jehova Tanúi szót bármelyik internetes keresőbe, és adja hozzá a "Pogány Ünnepek" kifejezést. Az ezzel kapcsolatos információk széleskörűek és minden kétséget kizáróan bizonyítják, hogy ezeknek az ünnepeknek SEMMILYEN SZEMÉLYES KÖZE van a kereszténységhez.

A fiktív Názáretinek semmi köze a Yule-hoz. A Xmas egybeesik a téli napfordulóval és a Yule időszakkal, az év legrövidebb napjával. December 25-e a perzsa Mithra Isten Születési dátuma, és a római Saturnalia ünnepe. A fának, a díszítésnek, a sütésnek, az ajándékoknak és az ünneplésnek SEMMI köze a Názáretihez. Ezek az eredeti Pogány Ünnepek áthagyományai. A Yule Fa valójában az emberi lelket szimbolizálja, a törzs a gerincet, az ágak a 144 000 nadist [a vril/boszorkányerő/chi útjai], a fények pedig a nadikat jelképezik, amelyeket Sátán Kígyó energiája világít meg. A fa tetején lévő csillag Sátán feltámadt Kígyóját jelképezi.

A "húsvétot" Astarte-tól lopták el. Eredetileg "Ashtar" néven volt ismert. Ez az ünnep egybeesik a tavaszi tavaszi napéjegyenlőséggel, amikor a nappal és az éjszaka egyenlő hosszúságú. Az angolszászok "Eastre" néven ismerték. A termékenység Istennőjeként a nyulakkal és a tojásokkal hozták kapcsolatba. A keresztények ellopták ezt az ünnepet, és kiforgatták a jelentését. Egyéb nevei: A többi között a következő: Easter, Eastre, Eos, Eostre, Ester, Estrus, (Estrus az állat ivarzása; párzási időszak) Oestrus, Oistros és Ostara. Az "Isten báránya" megint csak a Kos, a Kos állatövi jegyből lett ellopva, amely minden tavasszal bekövetkezik.

A "Mindenszentek napja" megfelel a "Halloween/Samhain"-nak.

"Nagyboldogasszony napja" egybeesik a "nyári napforduló" "Lammas napjával". További információért lásd: Kereszténység leleplezése

 

YULE / TÉLI NAPFORDULÓ
December 22-23.

Bár a napforduló December 21-22-én kezdődik, a 23. egy nagyon különleges személyes nap Sátán Atya számára. A Nap belép a Kecske jegyébe, amely Sátánt jelképezi. A december 22-ről 23-ára virradó éjszaka az év legmagasabb Sátáni Szent Éjszakája. (Ezt személyesen Ő diktálta). Ez az év leghosszabb éjszakája utáni nap. Ismét a kezdetek elé nézünk, mivel a nappalok kezdenek hosszabbodni az év előrehaladtával. Ez az idő az intenzív ünneplés és Sátán Atyánk iránti odaadás ideje. Kényeztetés, az otthon feldíszítése, családi ünnepségek és összejövetelek. A December 22-i Éjszakát Sátánnak való odaadással kell tölteni. Ez kiváló alkalom arra, hogy az év tervezésére összpontosítsunk. Ha valaki személyes fogadalmakat szeretne tenni, ez egy jó alkalom erre.

A Rituálé csúcspontján a személyes fogadalmakat papírra lehet írni és elégetni. Sátán atya mindig ott van, hogy segítsen nekünk abban, hogy legyen erőnk véghezvinni a szándékainkat. A szertartás után intenzív ünneplésre kell sort keríteni.

A Sátánisták számára a Yule-ünnepek a kényeztetés és az élet fizikai és anyagi aspektusaiban való gyönyörködés időszaka. Tulajdonképpen a Yule Fák és a koszorúk Pogány eredetűek, így nincs okunk arra, hogy ne ünnepeljük ezt az ünnepet a családunkkal ajándékozással, sütéssel és díszítéssel. Erről szól az Igazi Yule, nem arról a mocskos, értéktelen názáretiről.

Link további információkhoz:
Baal Berith és a Yule

IMBOLC/GYERTYASZENTELŐ ÜNNEP/TŰZ ÜNNEPE
Február eleje
(Kiejtés - "Im-bulk")

BELTANE ELŐESTÉJE
Április 30.

A NYÁRI NAPFORDULÓ
Június 23-24.

LAMMAS NAPJA/LUGHNASADH
Augusztus 1.
Fejlesztés alatt [A Joy of Satan Minisztérium kutatást végez ezen ünnepek valódi jelentésével kapcsolatban]. A New Age Pogány könyvek és források messze tévednek a legtöbb ilyen dátummal kapcsolatban az évben, és teljesen eltévesztik a mögöttük lévő valódi Spirituális alapokat. A fennmaradó dátumokat frissíteni fogjuk, amint pontos információkkal rendelkezünk róluk. Az év ezen dátumai mind erőteljes Spirituális pontok az évben, valamint a velük együtt járó lakomák és bulik.

SAMHAIN/HALLOWEEN/HALLOWEEN
Október 31.


TAVASZI NAPÉJEGYENLŐSÉG
Március 21-23. [A Napnak 0 fokon kell állnia a Kosban].
Ez az idő a nagy munkálatok megkezdésének ideje, mint például a Magnum Opus, amelyet hajnali 3-kor, Sátán órájában kezdünk el.

ŐSZI NAPÉJEGYENLŐSÉG
Szeptember 21-23. (A Nap 0 fokon áll a Mérlegben)
A napéjegyenlőségek jó időpontok a dolgok elkezdésére. Rituálék a dolgok életbe léptetéséhez.


Vissza a Sátáni Ünnepek Oldalra

 

© Szerzői Jog - 2005, 2011, Joy of Satan Minisztérium;
Kongresszusi Könyvtár Száma: 12-16457