Koven - Csoportos Meditációk


A csoportos meditációk olyan embereknek szólnak, akik együtt dolgoznak, mint egy szövetségben. A gyakorlatok célja, hogy erős, intenzív energiakapcsolatot hozzanak létre a tagok között és a szövetség egésze számára. Az energiával való munka ismerete alapvető fontosságú minden egyes tag számára, mivel a csoport csak annyira erős, mint a leggyengébb láncszem.

A Főpapnak / Főnöknőnek kell a csoportot egy meditáción keresztül vezetnie. Ezeknek a gyakorlatoknak az egyes tagok energiáját kell emelniük, és ezáltal a szövetség egészét erősíteniük. Mindenkinek transzállapotban és ellazultan kell lennie a meditáció végrehajtása közben. A tagok ülhetnek széken, vagy ülhetnek vagy feküdhetnek a földön. Nagyon fontos, hogy kényelmesen érezzék magukat. Ne feledjétek, hogy az előre megtervezett menet itt elengedhetetlen, hogy ne szakadjon meg az energiaáramlás.

A meditációkat a Joy of Satan Meditáció részből lehet választani, és a csoportra adaptálni. Ezeket előre meg kell tervezni, és a Koven minden tagjának bele kell egyeznie.


VISSZA A KOVENEK FŐOLDALRA