Sátán Neve


Több évnyi intenzív és kiterjedt kutatás után minden összeállt.

1. A Bibliát azért találták ki, hogy az ezoterikus tudást és az elme/lélek erejét néhány kiválasztott kezében tartsák.

2. A kereszténységet, amely a katolikus egyházzal kezdődött, azért találták ki, hogy fizikailag is érvényesítse a fentieket, valamint, hogy elpusztítsa és felváltja az eredeti vallásokat. Az eredeti vallások középpontjában a Kígyó tisztelete állt. A Kígyó a Kundalini szimbóluma. A "Tudás Fája" valójában az emberi lélek térképe. Szinte minden Ősi, a zsidó-kereszténység előtti vallásban megtalálható. A törzs a gerincet szimbolizálja, az ágak pedig a Csakrákat és a Kundalini ösvényeket. Az emberi lélekben 144 000 nadis (a Kundalini életerő csatornái) található.

Buddha a "Bo fa" alatt ült, és elérte a megvilágosodást. "Bo Kígyót jelent, mint Bo-A vagy Boo-Ta."¹ A keresztény egyház ellopott, kiforgatott és megrontott mindent, amit csak tudott az eredeti vallásokból. A fügefát "A Bölcsesség Fájaként" (Ficus religiosa) ismerték.² A keresztény egyház ezt azzal rontotta el, hogy Ádám és Éva nemi szerve fölé fügefaleveleket helyezett.

3. "Sátán" héberül "ellenséget" és "ellenfelet" jelent.

Nos, a "Sátán" szó sokkal, de sokkal messzebbre nyúlik vissza, mint a héber meghatározás.
Figyeljétek meg India térképének felső, északnyugati sarkában a város nevét: "Satana".

A "Satnam" és a "Sa Ta Na Ma" Szent mantrák, amelyeket a Kundalini (Kígyó) meditációban használnak. Az öt Ősi Szanszkrit, az egyik legrégebbi ismert nyelv öt ősi hangja a "SA-TA-NA-MA". A "Sa" a végtelenséget jelenti; a Ta az életet; a Na a halált; a Ma pedig az újjászületést. A "SATAN" név minden változata az IGAZSÁGOT jelenti a Szanszkritban, amely a világ egyik legrégebbi és legősibb nyelve.

Mindennek köze van a bennünk lévő Kundalini életerőhöz (a Kígyóhoz). "Jákob színkabátja" a Bibliában az aura. A hetes szám a csakrákat jelenti. A régi grimoire-ok értelmezői tévednek a "hét bolygóval" kapcsolatban. A régiek sokkal többet tudtak a csillagászatról, mint amennyit elismertek nekik.

Aki ismeri a kínai orvoslást és a fejlett harcművészeteket, az tisztában van a csí-vel (az életerő, ugyanaz, mint a Kundalini), és azzal, hogy bizonyos napokon és órákban a test bizonyos pályáin aktívabb. Erről feltöltöttem egy táblázatot a meditációk rovatba. Az Akímiai szövegek szerzői annak idején az egyházi üldöztetés elől menekülve kódokba foglalták írásaikat.

A Nap az eredeti vallásokban a tisztelet másik tárgya volt. Ennek oka a tiszta, nyers erő volt, amit adományozott, és mivel minden élet forrása. A Hold lehívása vagy az energia elnyelése a csillagokból semmi ahhoz képest, amit a Nap alatt lehet tenni, ha a tudás és a képzés adott. A JoS Papság tagjai tudják ezt. Az Aurában lévő lyukak meggyógyulnak, és az életerő felerősödik, mint semmilyen más fényforrással.

A "Lucifer" nevet is a mi szeretett Atyánk kapta névként. Lucifer eredetileg egy római Isten volt, akinek semmi köze nem volt a mi Atyánkhoz, Sátánhoz/Ea-hoz. A "Luc" előtagnak köze van a Fényhez. A léleknek szüksége van a fényre. A hajnalcsillag, a Vénusz volt a fény forrása az ősök számára, mivel kelése megelőzte a mindent jelentő Napot. A Vénusz a fontos Szívcsakrát is uralja.

Sátán Atya (én személy szerint jobban szeretem Sátánnak hívni), azt mondta nekem, hogy nincs problémája azzal, ha az emberek az évszázadok óta ismert nevén szólítják, még akkor sem, ha ezek a nevek pontatlanok. Én Sátán Atyának hívom, amikor kommunikálok vele, vagy megköszönök neki valamit. Számomra a "Sátán" mindig is "ellenfelet" fog jelenteni, a zsidó/kereszténység ellenséges hazugságának ellenfelét.

A katolikus egyház tudta, hogy az eredeti vallásokat valami mással kell helyettesíteni, és innen származik a bibliában szereplő összes történet. Ezek mind az eredetiek lenyúlásai, amelyek jóval azelőtt keletkeztek, hogy a zsidó/kereszténység valaha is felütötte volna a csúnya fejét.

Szűz Mária ellopta és felváltotta a megkötözött Astarte-t, mint "az Ég Asszonya". Astarte volt a legnépszerűbb Istennő a kereszténység előtti világban. A fiktív Jehova Enlil/Beelzebub/Baalról lopott, aki a legnépszerűbb Isten volt a kereszténység előtti világban, és aztán ott van a mi szeretett Teremtő Atyánk, a Sátán/Ea, aki a Kígyó és az Ördögként tekeredett fel.

A szexualitás, amely az életerő elsődleges aspektusa, automatikusan az egyház intenzív vizsgálata alá került. Az orgazmus közvetlenül stimulálja a Kundalini Kígyót a gerinc alján. A másik emberi élet létrehozásához szükséges teremtő energia felhasználható az egyén életerejének felújítására, ami előreviszi és megerősíti a lelkét. Nyilvánvaló, hogy a szexuális tevékenységet nem lehetett betiltani, ezért a félelem segítségével szigorú szabályozás alá helyezték. A keresztény vallásokban, különösen a régi katolikus egyházban, minden szexuális élvezet bűnös volt, és az egyház tiltotta. A közösülés csak a gyermeknemzést szolgálta, semmi mást. A meztelenség bűn lett, mert kéjvágyhoz vezetett. A maszturbáció egy másik "halálos bűn" volt. Mindent, aminek köze volt a Kundalini felemelkedéséhez, az egyház keményen támadott. A keresztény egyház egyetlen célja a Tudás eltávolítása volt, és semmi több.

Miközben a tömegeket megfosztották ettől a tudástól és hatalomtól, néhány kiválasztott, akik azon dolgoztak, hogy ezt a tudást eltávolítsák, szabadon használják azt a tudatlan világ rabszolgasorba taszítására. A katolikus egyház jezsuita bérgyilkosairól ismert, hogy még lebegnek is, mivel a tudatlan áldozataik imáiból származó pszichikai energiából merítenek.

¹Cloak of the Illuminati by William Henry, 2003
² Ibid.
Bár ez a könyv sok értékes információt tartalmaz, ha az ember a sorok között olvas, a szerző megtévesztő, mivel hisz a fiktív názáretiben.

 

© Szerzői Jog - 2005, Joy of Satan Minisztérium;
Kongresszusi Könyvtár Száma: 12-16457