Sátáni Információk Ateistáknak és Más Szkeptikusoknak


Itt egy fontos üzenet az ateistáknak és azoknak, akik az okkult, paranormális és asztrális világot nem létezőnek és/vagy egyszerűen csak ostobaságnak tartják;
Kérjük, szánjatok időt arra, hogy elolvassátok ezt:

Számos személyes e-mailt kaptam korábbi ateistáktól és más szkeptikusoktól, akik úgy gondolták, hogy a Sátánizmus és az Okkultizmus nem más, mint fantázia, a túlmozgásos képzelet termékei és/vagy irreális ostobaság. Ezek az emberek mind azért írtak nekem, mert meglepetésükre rájöttek, hogy Sátán *nagyon* valóságos.

Olvastam olyan nyilvános cikkeket is különböző forrásokból, amelyekben világi személyek próbáltak kísérletezni az ezen a honlapon található rituálékkal, csak a szórakozás kedvéért. Ők égbekiáltó tapasztalatokat szereztek, igaz, a rosszat.

A Sátánizmus eltér a mainstream vallásoktól. Azok, akik megnyitják az elméjüket Sátán előtt, *meg fogják* tapasztalni Őt. Sajnos a kereszténység és társai azt a benyomást keltették az emberekben, hogy a Szellemvilág/Asztrális világ nem más, mint baromság. Kevés vagy semmi sem történik Spirituálisan ezekben a vallásokban. Tanításaik mind az őket megelőző vallásokból lopott anyagon alapulnak [Kattints ide a Kereszténység leleplezése című oldalra]. Ezt az anyagot szörnyen megrontották, minden Spirituális Tudást eltávolítottak belőle, és kiforgatták, hogy megfeleljen a világ Spirituális leigázására irányuló programjuknak; a Spirituális Tudást és hatalmat kevesek kezében tartva.

A Sátánizmus egészen más. A Sátánizmus valójában az Emberiség Eredeti Vallása. A Sátánizmus az Ősi vallásokon alapul, amelyek több száz vagy ezer évvel a judaizmus és a kereszténység előttiek voltak.
A Sátánizmus abban is különbözik a többi mai vallástól, hogy a Sátánizmus a tudományon alapul. Az Okkultizmusból minden tudományosan megmagyarázható. Sajnos a zsidó/kereszténység veszélyesen visszatartotta az emberiséget a tudomány, a technológia, az Okkultizmus megértése és a lélek ismerete terén. Sokak tudta nélkül a kereszténység mindig is "nem" volt és nem is több, mint egy eszköz, amelyet a Tudás, különösen a Spirituális Tudás eltávolítására használnak. A kvantumfizika korlátozott megértése feltárt egy keveset az emberi lélekről.

A "Kirlian-fotózás" feltárja azt a tényt, hogy van Auránk. A Kirlian-fotózás a fotózás egy speciális formája, a röntgenképalkotáshoz hasonlóan. Bár a szkeptikusok megpróbálják megcáfolni a Kirlian-fotózás érvényességét, vannak fényképek az egyének Aurájáról egy Hatha Jóga foglalkozás [amely felerősíti a lélek erejét] elvégzése előtt és után, és észrevehető a különbség, mivel az Aura sokkal erősebb a foglalkozás után, és ezt a gyakorlók is élesen érzik: a foglalkozás utáni "energiazúgás" az egész testet elnyeli. A lélek izzik. Kételkedj ebben... csak gyakorold a Hatha [fizikai] Jógát egy hónapig vagy még tovább helyesen, és nézd meg, hogy nem kezded-e érezni a lelkedet.

A Sátánizmus az elme és a lélek vallása. Az amerikai kormány és más világhatalmak jól ismerik ezt az emberekben rejlő képességet és a pszichikai hadviselés valóságát, bár sok mindent eltitkolnak a nyilvánosság elől. (A hivatkozások az oldal alján találhatók.)

Függetlenül attól, hogy mit tanítottak nektek hinni, vagy hogy mi az, amiről meg vagytok győződve, hogy irracionális és értelmetlen: Sátán és az Ő Démonjai nagyon is VALÓSAK. Ők nem "gonoszak", ahogyan a keresztény egyház ábrázolja őket. Az igazság az, hogy Sátán nem felel meg a "gonosz" keresztény vagy nyugati fogalmának. A "jó" és a "gonosz" nem több, mint kulturális fogalmak: Sátán túllép ezen.

Ha tapasztalatlanok vagytok, ezt tartsátok szem előtt. Függetlenül attól, hogy milyen formális képzettséget szereztél, tegyél félre mindent, amit tanítottak neked, és járj el tisztelettel. Azok az emberek, akik komolyan és tisztelettudóan viselkednek, ugyanezt kapják Sátántól és Démonaitól.

Azok, akik csak nevetni és szórakozni akarnak, katasztrófát idéznek elő. A Sátánizmus abban is nagyon különbözik a többi vallástól, hogy ha egyszer kinyitsz neki egy ajtót az elmédben, az végleges lesz. A Sátánizmus egy egyirányú utcához hasonlít, ahol csak előre lehet menni: nincs visszaút. Nem azokhoz szólok, akik kutatási vagy tudományos céllal vannak itt. Rituálékat kell végezni és/vagy szándékosan kell cselekedni valamilyen módon, hogy Sátánt és/vagy a Démonjait meghívjuk az életünkbe. Sátán NEM erőlteti magát senkire.

Az itteni cikkem célja, hogy a kívülállókat, ateistákat és más szkeptikusokat tájékoztassam a Sátánizmusról szóló Igazságról. Ne feledjétek, kezeljétek komoly tisztelettel az itt kapott Tudást, és nem lesz semmi bajotok. Az egykori szkeptikusoktól kapott e-maileken kívül azért is írtam ezt a cikket, mert egy szakmai csoport, akik szkeptikusok voltak, megpróbáltak megidézni egy Démont viccből, és utólag hívták fel rá a figyelmemet. A saját bőrükön tapasztalták meg, hogy a Sátáni Rituálékat nem szabad félvállról venni, és nem szabad velük játszani. A végére, a Sátánisták tisztelik a szabad gondolkodást, és határozottan támogatják az egyház és az állam szétválasztását. Nem hittérítünk, és nem erőltetjük a vallásunkat senkire. Én csupán néhány fontos tényt közlök azok számára, akik úgy döntöttek, hogy meglátogatják ezt a honlapot.
- Maxine Dietrich Főpapnő

Magamról: Bár keresztényként nevelkedtem, húszas éveim elején ateista lettem. Több mint tizenöt évig voltam határozott ateista, mielőtt a Sátánizmushoz kerültem. Még az emberi lélek létezésében sem hittem. Egyetemre jártam, néhány évig fizika szakon, és aktív korábbi tagja voltam az amerikai Mensa-nak.

Olvasnivaló könyvek a kormányzati tudatossággal és a "paranormális" jelenségekkel való foglalkozással kapcsolatban: