Rituális Eszközök


A rituális eszközök szükségtelenek a munka sikeréhez, és alapvetően a szertartásos mágiában használatosak. Önmagukban nem rendelkeznek saját erővel, hacsak nem ruházták fel őket azzal. A rituális eszközöket azok használják, akiknek hangulatra van szükségük, és jobban élvezik és/vagy jobban működnek egy formális rituáléval. A rituális eszközöket gyakran használják a covensek is, mivel a Kovenek gyakran vesznek részt formális szertartásban.

Az elme és a lélek ereje az egyetlen lényeges dolog a munka elvégzéséhez. Azoknak, akik még újak, az alábbiakban közölt információk nagyon általánosak a boszorkányságban. Az itt megadott kellékek valódi jelentéséhez az oldal alján található egy link, amely elmagyarázza, hogy mit szimbolizálnak.

Az Athame vagy "Rituális Tőr" vagy a "Fekete nyelű rituális kés" arra szolgál, hogy a 4 irányba mutasson és megidézze a Pokol 4 Koronás Hercegét. Az energia és az akarat irányítására használják. A levegő elemhez kapcsolódik. Fallikus is, és a Rítus férfi energiáit szimbolizálja.

A Baphomet. Mindenkinek kell, hogy legyen egy Baphomet Szimbólum valahol az oltárán, mivel ez egyszerre képviseli a Tudást és a Bölcsességet, és egy Ősi Sátáni Szimbólum.

A harangot a rituálé kezdetének és végének jelzésére használják. A harang megszólalása megtisztítja a levegőt a rituáléra való felkészüléshez. A rituálé megnyitásakor widdershins [az óramutató járásával ellentétes irányban], a rituálé végén pedig deosil [az óramutató járásával megegyező irányban] elforgatásával harangoznak.

Az Árnyékok Könyve varázskönyvként is ismert. Egyesek Fekete Könyvnek is nevezik. Ez a saját magánnaplód a rituális és mágikus munkákról, azok eredményéről, arról, hogy mit, mikor és hogyan csináltál, a Szellemkommunikációkról és megnyilvánulásokról, valamint a Bolygókról: mindenről, ami a munkád szempontjából lényeges. Ez egy olyan személyes feljegyzés, amelyet megtarthatsz, és amelyre hivatkozhatsz, amikor részletesen rögzíted minden rituális tapasztalatodat és munkádat. Ne keverd össze az Árnyak Könyvét / Fekete Könyvet / Varázskönyvet a Grimoire-ral. A Grimoire egy olyan könyv, amely már tartalmazza a varázslatokat és hasonlókat. A Grimoire nem személyes napló, és bárki használhatja. Nem személyes. Sok grimoire kapható, amelyek nem csak nagyon veszélyesek, de Sátánt és a Démonainkat káromolják, és kerülni kell őket, mivel az ellenség írta őket.

Az égő tálnak rozsdamentes acélból vagy ezüstből kell készülnie. Ez a Tűz eleméből való, és a rituálé során az írott Imákat/Kéréseket tartalmazó papírok elégetésére szolgál. Egy külön tál nem szükséges, de használható a mákonyok, személyes tárgyak vagy egy gyűlölt személy képmásainak elégetésére a destruktív [Fekete] Mágikus munkákhoz.
Mindig tartsatok külön rituális tárgyakat a Fekete Mágikus munkákhoz. Ennek az az oka, hogy amikor Fekete Mágiát gyakorlunk, nagyon negatív és pusztító energiát használunk. Ez az energia beszennyezheti a mindennapi rituális tárgyaidat. A Fekete Mágikus eszközöket a legjobb elkülönítve tartani. Idővel saját erőteljes energiát fognak kifejleszteni.

A gyertyák a Tűz elemét képviselik. A Standard Sátáni Rituálék gyertyáinak feketének kell lenniük, de ha a fekete nem áll rendelkezésre, akkor kék vagy piros, vagy bármilyen más színű gyertya, beleértve a fehéret is, [A Fehér Mágiához] használható. Démonok megidézésekor fontos, hogy a Démonhoz kapcsolódó színt használjuk.
*A keresztény ellenőrzés miatt egyre kevesebb helyen lehet fekete gyertyát kapni. Tegyetek meg minden tőletek telhetőt, és mindig emlékezzetek arra, hogy ami a szívetekben van, és ami a szándékaitok, az fontosabb, mint a gyertyák színe.

A kehely a Víz elemet képviseli. Egy hivatalos szertartás során bor vagy más ital fogyasztására használják. Ezüst vagy rozsdamentes acél legyen. A Rítus Női Energiáit szimbolizálja.

A kristályok nem szükségesek, de használhatók a rituális és mágikus munkák fokozására és az energia tárolására.

A füstölőt a levegő illatosítására és a rituális és mágikus munkákhoz kedvező légkör megteremtésére használják. A füstölő a Démonoknak is kedvez. Mindig meg kell nézni az új füstölők égését. Ez azért van így, mert ha a rituálé már elkezdődött: már késő, ha a füstölő nem megfelelő minőségű. Az olcsó vagy bűzös illatú füstölő nagyon kínos lehet, és sértő lehet a Szellemek számára is, akiket meg akarunk idézni. A füstölő a Tűz és a Levegő elemeiből áll.

A Pentagrammok nem szükségesek, de használhatók a Föld elem ábrázolására. Ezüstből vagy rozsdamentes acélból kell lenniük.

A Rituális zsinórok nem szükségesek, de használhatók kötővarázslatoknál vagy csomóvarázslatokat igénylő varázslatoknál.

A pálca az ellenség mágusai és varázslói által használt szokásos rituális eszköz. Erősen ellenjavallom a pálca használatát. "Robbanó rúdnak" is nevezik, és évszázadokon keresztül az ellenséges "isten" és az angyalok nevében a Démonokkal való visszaélésre és kizsákmányolásra használták. Ez nem bölcs dolog, ha valaki kapcsolatot kíván létesíteni a Démonokkal, mivel a pálcák nagyon sértőek számukra. A pálcák a Tűz elemet képviselik.


Sátáni Boszorkányság

Sátáni Rituálék


Haladó Sátáni Rituálé

Sátáni Szimbólumok

Vissza az Új Emberek Oldalra

 

© Szerzői Jog - 2003, 2015, Joy of Satan Minisztérium;
Kongresszusi Könyvtár Száma: 12-16457