Hogyan Szenteljük A Lelkünket Sátánnak?


Ha annyi lelkem lenne, ahány csillag, mindet odaadnám Mefisztofelésznek!" "
-Dr. Faustus


*Kérjük, olvassa el a Gyakran Ismételt Kérdéseket az oldal alján. .


Mi történik, ha hivatalosan elkötelezem magam Sátán mellett?
Sátán vigyáz a sajátjaira. Sátán belső erőt ad nekünk, és lélekben nagyon erősek leszünk. Ellentétben a jobboldali ösvény vallásokkal, ahol a hívők örökké imádkoznak és keresik az istenüket, Sátán magától jön hozzánk. Sokszor érezzük őt. Eljön, hogy vezessen minket, amikor elszomorodunk, aggódunk, vagy problémákkal küzdünk.

Ő csettint és irányít minket, hogy mit kell tennünk ahhoz, hogy összpontosítsunk és boldogok legyünk.

A Spirituális Sátánizmus alapja az, hogy befejezzük Sátán munkáját az emberiségen. Ez az Istenség célja, és az erőmeditáción keresztül valósul meg. Az emberiség jelenleg Spirituálisan nagyon alacsony szinten van. Amikor elkezdünk meditálni, mélyreható pozitív változásokat tapasztalunk az életünkben. Sátán és Démonai (az Ősi Istenek) megvédnek minket és vigyáznak ránk, miközben átalakulunk és személyes hatalmat érünk el. Sátánnal olyan védelemben részesülünk, ami a kívülállóknak nincs. Az elme és a lélek erőiben olyan messzire juthatunk, amilyen messzire csak akarunk. A kívülállók számára ez veszélyesnek bizonyulhat.

Sátán Tudást is ad nekünk. "Könyv nélkül is az Egyenes Ösvényre vezetlek - Sátán".
Ahogy átalakulunk és fejlődünk, életünk jobbra fordul, és sokkal boldogabbak leszünk. Sátánon keresztül megtanuljuk, hogyan vegyük kezünkbe az irányítást saját életünk és sorsunk felett, ahelyett, hogy kiszolgáltatva lennénk a sorsnak. Megtanuljuk, hogyan gyógyítsuk meg magunkat, és hogyan teljesítsük be saját vágyainkat elménk és lelkünk erejét felhasználva.

Az elköteleződéssel egy formális Rituáléban veszünk részt. Ezt szabad akaratunkból tesszük. Döntést hozunk, szemben azzal, hogy elhurcolnak minket valami keresztény templomba, és konzerv imákat mondunk (keleti mantrákból lopott és megrontott) idióták előtt.

Tudással és kutatással minden kétséget kizáróan bebizonyíthatjuk, hogy a názáreti, "jehova" és társai mind kitalált személyek, akiktől ellopták és megrontották a fogalmakat, hogy eltávolítsanak minden Spirituális tudást, hogy egy "kiválasztott" kevesek az elme és a lélek erejét használva uralhassák a világot. További információért lásd - Kereszténység Leleplezése.

A tudás felszabadítja az elmét: az embernek szabadnak kell lennie, hogy a tudás felé haladjon.

A Beavatási Szertartás nagyon személyes, kivéve, ha úgy döntesz, hogy barátaid is részt vesznek benne, vagy egy csoport részeként végzed.

Szükséged lesz:

Írd le a következő Imát:

"A Mindenható és Kimondhatatlan Sátán / Lucifer Isten előtt és a Pokol összes Démonja előtt, akik az Igaz és az Eredeti Istenek, én, (írd meg a teljes neved) lemondok minden korábbi hűségről, amelyet más vallásoknak tettem. Lemondok a hamis zsidó/keresztény "Istenről, Jehováról", lemondok hitvány és értéktelen fiáról, Jézus Krisztusról, lemondok a hitvány, undorító és rothadó szentlelkéről.

Kijelentem Sátánt az Én Egyetlen Istenemnek. Ígérem, hogy mindenben, fenntartás nélkül elismerem és tisztelem Őt, cserébe kívánva sokrétű segítségét törekvéseim sikeres befejezéséhez."

Fontos, hogy minden Rituálé előtt megfürödj, ezt tiszteletből teszed. Amikor készen állsz, meggyújthatod a gyertyát. Fogd a tűt, szúrd meg a bal kezed mutatóujját, nyomj ki belőle egy kis vért.

Írd alá a neved a vérrel.

Mondd el az imát akár hangosan, akár fejben.

Hajtsd össze a papírt, és hagyd elégni a gyertya tüzében. Sokan közülünk addig maradtak és meditáltak, amíg a gyertya el nem égette magát.

A Szertartás végén mondd, hogy "Úgy Legyen", majd "ÉLJEN SÁTÁN!!!!"

 


 
Gyakran ismételt kérdések/aggályok:

Kérdés:
Elvégezhetem-e a Rituálét többször is?
Válasz:
NEM! A Sátáni Rituálék valódiak és kötelezőek. A rituálét csak EGYSZER szabad elvégezni!

Kérdés:
A szertartást elvégeztem. Alig tudtam vért tenni a papírra, érvényes még a rituálé? A szertartás még mindig érvényben van?
Válasz:
IGEN!!! A vér mennyisége nem számít, ez csak formalitás. Ami a szívünkben van, és ami a szándékunk, az sokkal fontosabb, mint az aláírásunkban lévő vér mennyisége.

Kérdés:
Visszafordíthatom a Rituálét egy későbbi időpontban?
Válasz: Nem.
A Sátáni Rituálék, ellentétben más vallások rituáléival, valódiak és véglegesek. Nagyon kevés levelet kaptam olyan emberektől, akiket a keresztények összezavartak és zaklattak. Egy személy végrehajtott egy fordított rituálét, és Sátán elhagyta őt. Teljesen. A Sátán nem erőlteti magát senkire.
A keresztényeket megtévesztik. Azt hiszik, hogy az "istenük" "szerető" és "megbocsátó". Valójában ez a szörnyeteg egy rosszindulatú, gyűlölködő támadója az embereknek. Ha valaki Sátánnal van, mindig az Ő védelme alatt áll. Ő vigyáz ránk, és egy új életbe lépünk, ahol már nincsenek olyan gondjaink, amelyeket mások elszenvednek. A dolgok nem tökéletesek, de mindig sokkal jobbak. Sátán nem bünteti azokat az embereket, akik elutasítják Őt, egyszerűen csak elmegy, és az ember teljesen egyedül marad, hogy elviselje az ellenség kínjait.

Ezek az emberek azért írtak nekem, mert néhány hónap után könyörögtek Sátánnak, hogy vegye vissza őket. Az ellenség egyáltalán nem tett értük semmit. Mindannyian rendkívül megbánták, hogy valaha is elmentek, és nagyon elszántak voltak, hogy visszajöjjenek.

Kérdés:
Kiskorú vagyok, és a szüleim komoly problémákat okoznának nekem, ha valaha is rajtakapnának egy Sátáni Rituálén.
Válasz:
Ha egyáltalán nincs mód arra, hogy a Rituálét úgy végezd el, hogy ne sodord magad veszélybe, akkor az Asztrális Templomodban is elvégezheted a Rituálét. [Kattints Ide, majd görgess a 11.oldalra.]
A fenti rituálét akkor végezheted el, ha már idősebb vagy. Az Asztrálterületen történő felavatás elvégzése ugyanolyan érvényes, mintha fizikailag végeznéd. Sátán nagyon megértő a tinédzserekkel kapcsolatban, akiket arra kényszerítenek, hogy elfogadják a kereszténységet, miközben otthon élnek és kiskorúak.

Kérdés:
Kiskorú vagyok, keresztény otthonban élek, és a szüleim arra kényszerítenek, hogy templomba járjak és részt vegyek a keresztény szentségekben. Megtehetem-e még a Beavatást? Sátán haragudni fog rám?
Válasz:
Igen, attól még elvégezheted a Szertartást. Sátán megérti. Amíg a szívedben hűséges vagy Hozzá, nem fog rád haragudni. Aki 18 év alatti, az nem szabad. Nem kell senki előtt felfednetek Sátánhoz való hűségeteket. Ami a szívetekben van, az mindennél fontosabb. Sátán azt tanácsolja az Al-Jilwah-ban, hogy ne fedjük fel a vallásunkat kívülállók előtt, ha az bármilyen módon kárt okozna nekünk, ez különösen fontos a tizenévesek számára. Csak mondjatok le a keresztény "istenről" a fejetekben, ha arra kényszerítenek, hogy részt vegyetek valamelyik szemétben. Sátán tisztában van vele, hogy a keresztény otthonokban élő tizenévesek számára egyenesen veszélyes, sőt egyes esetekben életveszélyes lehet, ha felfedik neki való hűségüket.

 

© Szerzői Jog - 2002, 2022, Joy of Satan Minisztérium;
Kongresszusi Könyvtár Száma: 12-16457