Samhain


Azok közülünk, akik nagyon közel állnak Sátán Atyához, mindannyian jól tudjuk, hogy neki elege van az összes zsidó/keresztény állításból és kijelentésből, ami arra vonatkozik, hogy miről szól a Sátánizmus, hogyan ünnepeljük, és ami a legrosszabb, hogy mit állítanak róla.

EZ A SZEMÉT A KERESZTÉNYEKTŐL SZÁRMAZIK. ARRA HASZNÁLJÁK, HOGY KÁROMOLJÁK, BECSMÉRELJÉK ÉS NEVETSÉGESSÉ TEGYÉK ŐT. UGYANEZ VONATKOZIK A DÉMONAIRA IS.

Sokunk számára a Halloween a kedvenc ünnepünk. Én magam is szeretem a horrorfilmeket és hasonlókat. A lényeg itt az, hogy ezeket hogyan csavarták ki, hogy hamis és sértő képet mutassanak Sátánról és az Ősi Istenekről (most "Démonok"-ként címkézve).

Kérdezd meg magadtól, hogy mit éreznél, ha az emberek ocsmány maszkokat vennének fel, és akár te, akár egy családtagod vagy egy szeretted bőrébe bújnának.

Sátán Atyát tisztelni kellene ezen a napon, nem pedig kigúnyolni azok által, akik hisznek és tisztelik azt, amit a kereszténység diktál neki. Mit gondolsz, meddig bírná ki valaki, ha názáretinek öltözve menne ki? Valószínűleg megtámadná valami keresztény fanatikus.
Vagy ha a zsidó hollywood [jewlywood] készítene egy filmet, amiben a názáretit és a hozzá hasonlókat ocsmány szörnyetegként ábrázolnák. A halloween a jelmezek, a szörnyek és kísértetek, a halál képei és hasonlók nagyszerű időszaka. A kreativitás és az önfeledt szórakozás ideje. Ez az egyik legfontosabb ünnepünk, de a Sátán Atyát becsmérlő negatív képeknek el kell tűnniük.
Belefáradt ebbe, és tudatta a Papsággal, hogy nem helyesli ezeket a sértéseket. Túl sokáig túl sok Sátánista követte Sátánról és a Démonairól alkotott keresztény elképzeléseket: azt, aminek a keresztények állítják őket, és amiről azt állítják, hogy a vallásunk szól, ahelyett, hogy Sátánt annak látnák, Aki Ő VALÓJÁBAN, a keresztény hamis és kiforgatott felhangok nélkül.

A SAMHAIN-RÓL:
A "Halloween" néven ismert ünnep eredetileg "Samhain" volt, ami Kelta szó, és "nyár végét" jelentette. Az Ősi Időkben a vallások a természetre épültek, ahol az emberiség a földdel, az évszakok változásával és az égbolt csillagainak változásával összhangban élt. Ez a Sátánizmus lényege: ami természetes.

Az év nagy ciklusai és a termések fontos időszakai voltak az ünnepeknek, rítusoknak és ünnepségeknek. Samhain a betakarítás és az év vége, a felkészülés ideje volt; a termés elraktározása és a felkészülés a téli halottakra. November 1-je a Kelta újév előestéje volt. Ez az ünnep a betakarítás, a végek, a halál és a haldoklás ideje volt, amikor a növényi élet elpusztult és beköszöntött a hideg. Samhain a halottak tiszteletének ideje is volt. A Druidák a Kelta újév tiszteletére hatalmas máglyákat raktak, amelyeket szentnek tekintettek.

Elterjedt a hit, hogy létezik egy Kelta Halálisten, akit "Samhain" néven ismertek. A számos tudós által végzett kiterjedt kutatások és tanulmányok alapján szinte mindenki egyetért abban, hogy ez az Isten nem létezett.
A "Samhain" néven ismert halotti Istenséget említő források majdnem mindegyike KERESZTÉNY, és (mint általában) NINCS törvényes hivatkozásuk állításaik alátámasztására.

Samhain-t évszázadokkal a Pogány Ünnepek keresztény átvétele előtt is ünnepelték. A betolakodó keresztény vallás számára a régi hit bármely Istene "gonosznak" számított. Ezért a keresztények elnyomták a halotti rítust, és egy nappal később "Mindenszentek" napjával helyettesítették."

A csínytevés Írországból ered, amikor október 31-én koldusok jártak házról házra, és alamizsnát kértek. Az ajándékokat "Muck Olla" istennek szánták, akiről azt tartották, hogy elpusztítja annak a házát, aki nem volt nagylelkű. A Jack-O-Lantern szintén Írországból származik; nevét egy "Jack" nevű emberről kapta. A történet szerint Jack fösvény volt, és amikor meghalt, nem engedték be a mennyországba, és az Ördögöt is megtréfálta, így a Pokolba sem engedték be, hanem arra kárhoztatták, hogy örökké a földön járjon. Csak egy kis lámpás volt nála, hogy megvilágítsa az útját, ezért is lett Jack-O-Lantern a neve. Természetesen a kísértetek, vámpírok és kísértetek azért kapcsolódtak ehhez az ünnephez, mert a haláltól való természetes emberi félelem miatt Samhain a halál ünnepe volt.


Vissza a Sátáni Ünnepek Oldalra

 

© Szerzői Jog - 2004, 2005, Joy of Satan Minisztérium;
Kongresszusi Könyvtár Száma: 12-16457