A Pokol Serege 666 - Fontos információk: 2015. január 1.


Felhívjuk figyelmét, hogy a Pokol Seregének egyes gyakorlatai nagyon fejlettek. Türelemmel és kitartással azt fogod tapasztalni, hogy néhányban kiemelkedő leszel, de másokban nem, amelyekhez sokkal több időre lesz szükséged. Ez normális. Soha ne csüggedj vagy frusztrálódj magaddal szemben. Még a nagyon fejlett lelkeknek és az úgynevezett "mestereknek" is vannak gyenge pontjaik. Ezeknek a gyakorlatoknak az a célja, hogy megismerkedj lelked különböző erőivel. Az új emberek számára ezek többsége szunnyad. Nem várható el, hogy a megadott idő alatt képes legyél, nemhogy elsajátítsd az összes gyakorlatot. A türelem és mindenekelőtt a kitartás várakozáson felüli sikert fog eredményezni.

MÁS... A Csakrák megnyitására szolgáló Mudrák [kéztartások, Sátáni Meditációkban] NEM szükségesek egyik gyakorlathoz sem. Ezek opcionálisak, és azok, akiknek nagyobb kezük van, néhány Mudrát lehetetlennek találhatnak. Ami NEM fontos, az a helyes rezgés.

A mély transz sem szükséges. Ez nem mindig lehetséges. Fontos, hogy nyugodt és ellazult állapotba kerüljünk, és a lehető legjobban végezzük a megadott gyakorlatokat. Elég sok gyakorlatot elvégeztem, például az elemek megidézését anélkül, hogy mély transzba léptem volna. Mint minden másban, a transzba kerülés képessége is türelemmel, kitartással és idővel jön el.

Mindig tegyetek fel minden kérdést, vagy tegyetek fel minden aggályt a Joy of Satan Csoportokban és Fórumokon. Elnézést kérek, hogy nem frissítettem a JoS Weboldal ezen részét. Kérem, értsétek meg, hogy kevés a személyzetünk, a Pokol Istenei folyamatosan újabb és újabb munkákat halmoznak ránk, mivel a dolgok kritikus szakaszban vannak és sürgősek. Emellett rengeteg napi teendőnk is van, amivel foglalkoznunk kell. Senkinek sincs sok szabadideje, aki valóban Sátánnak szenteli magát.

 

Vissza a Pokol Serege Oldalra

 

© Szerzői Jog - 2005, Joy of Satan Minisztérium;
Kongresszusi Könyvtár Száma: 12-16457