A Spirituális Hadviseléssel Kapcsolatban


[Azokról, akik csak magukkal törődnek, és a Sátánizmust csak önmaguk vallásának tekintik, és nem vesznek tudomást Sátánról]
"Ők nem fontosak számomra." - Sátán

 

Olvastam olyan cikkeket, amelyekben a szerző grandiózus elképzeléseket mutatott be arról, hogy a halál után csatlakozik a Pokol Seregéhez: "átkompoznak a Styx folyón, és csatlakoznak a Pokol Erőihez a túloldalon". Ez nem így van. A harc itt és most zajlik, és a csatatéren, a Földön zajlik. Sátán hosszasan beszélt velem Beltane Estéjén, 2005. 4/30-án erről. Minden lélek, aki szellem formában a Pokolban tartózkodott, nemrégiben reinkarnálódott, és itt a Földön csatlakozik a Pokol soraihoz. Ez egy kibaszott totális háború!

Évszázadok óta az xiánusok könyörtelenül támadnak minket, és ezt teszik mind a mai napig. Olyannyira üldöznek minket, hogy képtelenek vagyunk nyíltan, nyilvánosan fenntartani a saját Sátánista imádatunk helyeit. Gyakran el kell titkolnunk hitünket és gyakorlatainkat mások elől, hogy megtarthassuk állásunkat, elkerüljük a nagyobb konfrontációkat a családunkkal, és hogy elkerüljük az üldözést és a zaklatást. Egyre szűkösebbek azok a helyek, ahol fekete gyertyákat és más Sátánista tárgyakat vásárolhatunk, és a Sátánista Ima- és inspirációs könyvekhez való hozzáférés lehetetlen a xiánista mocsokkal elárasztott mainstream boltokban. Túl sokáig fordítottuk az orcánkat. Legfőbb ideje, hogy agresszívan és bosszúállóan kezdjünk visszavágni. Az égető napoknak vége, és nálunk van a pszichikai erő.

A fundamentalista xiánusok folyamatosan azzal hencegnek, hogy "megkötözik Sátánt" "megkötözik és megátkozzák a Démonokat" és így tovább. Mindannyian csak beszélnek. Itt az ideje, hogy megmutassuk nekik, mi az *Igazi* megkötözés és Átok. Az égetés napjainak vége, és nincsenek törvények a szellemi átkozódás és a pszichikai megtorlás egyéb művei ellen. Amit az elméd erejét használva teszel a rituális szobád magányában, a szabadban, az legális és szabad.

Sátán azt akarja, hogy az ellenséget teljesen kiszívják a pszichikus energia hatalmas örvényéből és elpusztítsák.

Sátán minden elkötelezett Sátánistát arra kért, hogy vegyen részt a Spirituális Hadviselésben. Csapatként és faltörő kosként kell együtt dolgoznunk, könyörtelenül támadva az ellenséget pszichikai eszközökkel. Mindenki elvégezhet legalább egy rituálét, vagy bekapcsolhat egy energiavonalat és/vagy pusztító energiát irányíthat az ellenség felé. Sokan közületek, akik valóban elkötelezettek és képesek, talán szeretnének egy rituálét végrehajtani Sátánnak, amelyben harcosnak szentelik magukat, és elkötelezik magukat, hogy rendszeresen végeznek pszichikai romboló munkákat az ellenség ellen. A Kovenek is megtehetik ezt, és minél több ember vesz részt benne - annál nagyobb az erő.

Fontos, hogy itt csendben és titokban dolgozzatok. Acélozzátok meg a szíveteket és acélozzátok meg az elméteket. Ahogy az Egyiptomi Istenek képei mutatják nekünk a mellkasukon keresztbe tett karjukkal - a szív és az emberi érzelmek sebezhetőek a manipulációval szemben. Az ellenség ezt kihasználja. Ezért van az, hogy a nazarénus általában nyitott karokkal van ábrázolva. Ez az emberi érzelmek kihasználására szolgál. Soha nem szabad elfelejtenünk az inkvizíciót és azt, amit ártatlan emberek millióival tettek a xiánus uralom alatt.

Egyetlen ember sem fontosabb Sátán számára, mint egy harcos. Sátán bőségesen Megjutalmaz téged, ahogyan velem is tette. Most van itt az idő, és Sátán mindannyiótokat arra kér, hogy csatlakozzatok a harchoz, és térdre kényszerítsétek az ellenséget, és pszichikai eszközökkel teljesen elpusztítsátok. Az erőmeditáció Sátán ajándéka. Sokunk életét változtatta meg jobbra. Itt az ideje, hogy mindannyian adjunk valamit vissza hálából. Minél többet teszel Sátánért, annál többet Tesz érted Sátán. Minden harcos különleges elismerésben és kiemelkedő rangban részesül a Pokolban.

Ami azokat illeti, akiknek ez az önelégült "élni és élni hagyni" hozzáállásuk van, és inkább figyelmen kívül hagyják az egyre előretörő xiánus problémát, amely átkozza és káromolja Istenünket, azon dolgozik, hogy olyan törvényeket hozzon, amelyek örökre elveszik a jogainkat, és szüntelenül harcol ellenünk - ezek az emberek még azt sem érdemlik meg, hogy Sátánistáknak nevezzék őket. Elég csak beírni a "Spirituális Háború" és a "Sátán" szavakat együtt bármelyik keresőbe, és máris több ezer militáns xiánus honlapot találunk, amelyek bizonyítják, hogyan támadnak minket könyörtelenül. Eddig a legtöbb Sátánista a másik orcáját is odafordította. Ezt ki kell javítani.

 

Vissza a Pokol Serege Oldalra

 

© Szerzői Jog - 2005, Joy of Satan Minisztérium;
Kongresszusi Könyvtár Száma: 12-16457