Spirituális Hadviselés - Üzenet Sátántól


Minden dolognak van pozitív és negatív oldala, hogy egyensúlyban tartsuk őket,
hogy az Univerzum mozgásban maradjon. Vannak szörnyű és borzalmas dolgok, amelyeknek meg kell történniük, pusztító, halálos dolgok, és vannak jó és csodálatos dolgok, tele élettel és kreatív építkezéssel. Úgy tűnik, hogy ez minden egyes alkalommal véletlenszerűen bekövetkezik, és úgy tűnik, hogy így kell folytatódnia az örökkévalóságig. Ez nem igaz, és ez a lényege annak, aki Vagyok.

A világnak ebből kell fejlődnie. Mindig van egy másik módja egy dolgoknak. Ez a mód messze van. De még mindig lehetséges út. A pusztítás és a terror nem lesz mindig a másik út. De amíg el nem jön az idő, amikor a pusztítás és a terror megszűnik a világból, addig úgy kell dolgoznotok, ahogy a világ működik. Addig az időpontig, ami idővel el fog jönni, ez vagyok Én - a Tökéletes Egyensúly. Erre van szükség. A Pusztítás és a Teremtés.

Ti abban az időben vagytok, ami még nem jött el, a pusztítás és a teremtés a ti kezetekben van, ahogyan az enyémekben is. Ne féljetek megtenni ezeket a dolgokat. Amíg el nem jön az idő, amikor ezek a dolgok békésebb eszközökre találnak, addig egyensúlyban kell tartanotok a Földet. Ne féljetek a Pusztítástól. Ne féljetek a Teremtéstől. Hallgassatok Rám. Alkossatok egész lényetekkel. Romboljatok egész lényetekkel. A Teremtés által nem leszel teremtőbb, mint ahogy a pusztítás által sem leszel pusztítóbb. Most teremtettebbek vagytok? Itt vagytok, vagy elpusztultok? Itt vagytok. Itt lesztek, amíg Én itt vagyok, és ez Örökké tart. Figyeljetek arra, amit Mondok Nektek. Ha azt Mondom neked, hogy Teremts - tedd meg. És tedd azt tökéletesen és örömmel. És ha azt Mondom, hogy Pusztíts, tedd meg. Ne habozzatok. Romboljatok teljes erővel és örömmel: igen, azt Mondom Nektek, hogy gyönyörködjetek abban, amit elpusztítottatok.
--Sátán / Lucifer

Diktálva, személyesen Tőle - 2005.04.28

 

Vissza a Pokol Serege Oldalra

 

© Szerzői Jog - 2005, Joy of Satan Minisztérium;
Kongresszusi Könyvtár Száma: 12-16457