A SÁTÁNIZMUSBAN NINCSENEK KÖZVETÍTŐK


Ezt a prédikációt egy, a Teens for Satan e-groupba küldött levélre válaszul írom, amely egy olyan valakiről szól, aki a Sátánizmust és Sátánnal való színlelt kapcsolatot használta fel arra, hogy manipuláljon másokat. Az áldozatok fiatalok és tudatlanok voltak.

A SÁTÁNISTA SZOLGÁLAT CSAK ÚTMUTATÁS ÉS TÁMOGATÁS CÉLJÁBÓL VAN ITT - SENKI NEM ÁLLHAT SENKI ÉS SÁTÁNNAL VALÓ SZEMÉLYES KAPCSOLATA KÖZÉ SEMMILYEN MÓDON. A SÁTÁNIZMUSBAN NINCSENEK KÖZVETÍTŐK!

Mindössze egy ember kell hozzá, aki egy kicsit intelligensebb és manipulatívabb képességekkel rendelkezik, mint az átlagember. Manipulatív képességet a börtönbüntetés letöltése közben is lehet szerezni. A volt elítélt ezután kiszabadul, és megkeresi azokat, akik fiatalok vagy sebezhetőek, hogy zsákmányul ejtse őket. Több mint valószínű, hogy drogot használ, bár kevesebbet, mint a követői, akiket továbbra is ő irányít, és azzal, amit ezek az egyének támogatnak, ha még nem voltak börtönben, akkor több mint valószínű, hogy ott kötnek ki. A drogok az irányítás részét képezik. Charles Manson ezt a börtönben tanulta meg, és alkalmazta a követőire. Ő kisebb mennyiségben fogyasztott drogot, míg a követői elszálltak a kábítószertől. Ez volt az egyik módja annak, hogy manipulálja őket. A legtöbben most életük hátralévő részét börtönben töltik.

Ma egy másik levelet tettek közzé a Tini csoportban. Egy lány szűz. Őt ez nem zavarja. A barátnője azon gondolkodott, hogy vajon "el kell-e veszítenie a szüzességét ahhoz, hogy Sátánista lehessen".

A lényeg az - Ne feledd, hogy az Igazi Sátánizmus arról szól, hogy önmagad vagy és szabad vagy. Senkitől sem várják el, hogy olyasmit tegyen, ami kényelmetlen neki, vagy ami nem része a természetének.
Mindenkinek megengedem, hogy a saját természete diktálását kövesse.
- Sátán [az Al Jilwah-ból]

A mágikus gyakorlatokról könyveket írtak, azt hiszem, néhányat Aleister Crowley. Ezek a tanítások arra oktatják az olvasókat, hogy bizonyos dolgokat kell tenniük, hogy lebontsák a korlátokat. Ez teljes baromság, és én ezt ahhoz hasonlítom, mintha egy nagy teherautó elé sétálnánk, hogy megnézzük, milyen érzés, ha elgázolnak [ha az ember túléli]. Én ügyes vagyok. Soha nem kellett ilyen félretájékoztatáshoz és szeméthez folyamodnom. Senki másnak sem kellene.

Sokféle módja van annak, hogy megerősítsük önmagunkat, és legyőzzük a fizikai és pszichikai korlátokat anélkül, hogy káros cselekedetekhez kellene folyamodnunk. Például a fejlett harcművészeti tréning hatalmas erőt ad az embernek. Ezt megfelelően irányítva és alkalmazva mindenféle hőstettre képes. A legtöbb harcművész nem rendelkezik azzal a tudással, hogy hogyan alkalmazza ezt az erőt a fizikai harcon kívül. Nekünk, Sátánistáknak van Tudásunk.

Azok az emberek, akik gyerekeket használnak, vagy azt állítják, hogy "kapcsolatban állnak" az ördöggel, hogy manipuláljanak másokat és táplálkozzanak az energiáikból, valójában nagyon gyengék. Az EGYEDÜLI Beavatás, amire szükségünk van, az önmagunk és Sátán között van. Egyetlen "Főpapnak/ Főpapnőnek" vagy bárki másnak sem szabadna bármilyen irányítással vagy hatalommal rendelkeznie egy másik ember felett. A Sátáni Papság útmutatást és támogatást nyújt - ennyi. A Sátáni Papság Tagjai tehetséges emberek, akik médiumként tudnak működni a tudás átadásában, de ha valaha is kétségeid vannak, menj Sátánhoz. Ha valamit nem érzel helyesnek, akkor ne fogadd el.

Ne feledd, Sátánistaként az egyetlen, akinek hatalma van, az maga Sátán. Mi nem felelünk semmilyen emberi lénynek.Vissza az Új Emberek Oldalra

 

© Szerzői Jog - 2002, 2005, 2015, Joy of Satan Minisztérium;
Kongresszusi Könyvtár Száma: 12-16457