Sátáni Szentségek / Fogadalmak


Az emberek megkérdezték tőlem, hogy miért támogatom a Sátán iránti elkötelezettséget. Sátánnak való elköteleződés egy Szentség. Jobbá változtatja az életedet, és egyúttal olyan ajtót nyit a tudás, a Bölcsesség, a Szellemvilág és a Démonokkal való baráti kommunikáció felé, amely a kívülállók számára elérhetetlen. Az elköteleződés megmutatja az ember szándékait és elkötelezettségét Sátán iránt. Ez az a pont, ahol komolyan vesz minket. Az elkötelezettség vállalása védelmet is biztosít, ahogyan a személyes spirituális erőben előrehaladsz.

A "vallásnak" álcázott ellenséges programok szentségeivel ellentétben, mint például a kereszténység, a Sátáni Szentségek valódiak. Más úgynevezett "vallásokban" a szentségek hamisak. Ezt bizonyítja az a tény, hogy azok, akik megkapják őket, bármikor egyszerűen kisétálhatnak vagy "visszaeshetnek" és távozhatnak. Nincs erejük vagy kötelékük, és a valóságban értéktelenek.

Ha elkötelezzük magunkat Sátánnak, akkor Ő komolyan vesz minket és a szavunkat. A Sátáni Szentségek valódiak és állandóak, ahogy annak lennie kell. A beavatási szertartás egyben jellempróbát is jelent. A személyes belső erő is fontos. A jellemünk akkor kerül próbára, amikor átadjuk a lelkünket Sátán Atyának. Itt tesszük meg életünk egyik legbátrabb lépését. Sokan közülünk bátor dacossággal szállnak szembe mindazzal, amivel egész életünk során indoktrináltak és programoztak bennünket. Itt megmutatjuk valódi jellemünket, hogy nem manipulálnak minket a félelmek, a fenyegetések és az általunk valóban nem értett dolgok. Ez egy hatalmas Spirituális lépés az én és a lélek felszabadításában, és felkészít bennünket az intenzív belső növekedésre és spirituális fejlődésre, ami az Igazi Sátánistasággal jár.

Az Odaadás elvégzése megmutatja, hogy valóban Sátánnak szenteltük magunkat, és hogy komolyan gondoljuk, amit mondunk. A teljes őszinteség rendkívül fontos Sátán és a Pokol Hatalmai számára. Cserébe olyan Tudással, Védelemmel és Bölcsességgel jutalmaznak meg minket, amely meghaladja mindazt, amit a kívülállók ismernek.

A kívülállókat úgy ismerik, mint "azokat, akik nélkülöznek". Sokan, akik az okkultizmussal, a mágiával, sőt Egyiptommal is foglalkoznak, [mivel Egyiptom és az egész Okkultizmus Sátáné] a kívülállóknak negatív tapasztalataik és balszerencséjük volt, mivel nem kötelezték el magukat. Úgy tapasztaltam, hogy a kívülállók csak egy bizonyos határig mehetnek el ezeken a területeken, mivel gyakran támadják meg őket az ellenséges szellemek, amelyek embergyűlölőek. Ha elkötelezzük magunkat, Sátán Családjának részévé válunk, ahol szívesen látnak minket, hogy tanuljunk, növekedjünk és fejlődjünk.

VISSZA AZ ÚJ EMBEREK OLDALRA

 

© Szerzői Jog - 2002, 2012, 2015, Joy of Satan Minisztérium;
Kongresszusi Könyvtár Száma: 12-16457