A Spirituális Hadviselés Taktikái és Stratégiái


Hatással vagyunk. A nyilvánosságnak szóló átkaink és információink megteszik a hatásukat az ellenséggel szemben. Könyörtelenül kell dolgoznunk és fenntartani a lendületet. Az ember nem fordít hátat az elesett ellenségnek, amíg az teljesen és teljesen HALOTT nem lesz. Ha ezt tesszük, akkor a legtöbb esetben hátba szúrnak minket, vagy még rosszabb. Azok az emberek, akik a semmittevés mellett érvelnek, Sátán haragját hívják magukra. Ők enyhén szólva értéktelenek.

Sokféle taktika létezik a hatékony harcban és az ellenség elpusztításán való munkálkodásban. Íme néhány módszer, amellyel az ellenség elpusztításán dolgozhatunk. Szívesen fogadok minden egyéb hozzászólást, mivel ez nagyon komoly dolog:

Keresztény traktátusok, bibliák és hasonlók, amelyeket az arcunkba nyomnak, például mosodákban, kórházi várótermekben, stb., írjátok vagy helyezzétek el bennük a saját "traktátusaitokat": A kereszténység életellenes, és hagyjátok ott a "A kereszténység egy hazugság!" feliratot. Vagy HOAX!"

SA keresztény traktátusok halmait diszkréten kidobhatjuk a szemétbe. Nemrég egy váróteremben egy nagy halomra bukkantam. Bedobtam őket a szemétbe, kértem a recepciós hölgytől egy nagy poharat, és bementem a női mosdóba, belepisiltem a pohárba, és rohadtul jól és biztosan gondoskodtam róla, hogy a traktátusok a szemétben lévő vizelettel telítődjenek, hogy egyetlen seggfej xiánus se tudja megmenteni őket.

A mosodában mindig kéznél van egy toll, hogy beleírhassam a "www.exposingchristianity.com" a Jehova Tanúi beteges mocskába, amit mindenfelé szétszórnak. Más cetliket is teszek oda. Akik szeretnek firkálni, azok ezt a szemetet is elcsúfíthatják, például a nazarénusok képeivel, ahogyan csak akarják. A lényeg az, hogy - tudassuk velük, hogy ezt nem tűrjük el, és terjesszük az igazság üzenetét a hazugságaikkal szemben.

A Sátánista traktátusainkat könyvtárakban is ott lehet hagyni, keresztény könyvekbe helyezni és így tovább. A mondás: "A toll erősebb a kardnál" működik, de ezzel a szörnyeteggel szemben mindent meg kell tennünk, amit csak tudunk. Az információ a barátunk, és nagyobb befolyással bír, mint azt a legtöbben gondolnák. Tudom ezt, és láttam ennek bizonyítékát.

A kiskereskedelmi üzletekben, üzletekben és bárhol máshol a kereszténységgel való megküzdésért:
A Xianusok évszázadok óta ellenállás nélkül működnek. Maradj csendben, és ne mondj semmit - ezzel mutatod meg nekik, hogy elnézed a jelenlétüket és a tolakodásukat. Én MINDIG panaszkodom. Ne feledje, hogy legyen profi, ne emelje fel a hangját, ne legyen érzelmes, és ne használjon úgynevezett "csúnya" kifejezéseket. Sok helyen, mint például itt Tulsában, Oklahomában, ami a szaros bibliai övezet közepén van, tulajdonképpen szabálysértésnek számít a nyilvános "káromkodás". Ennyire rosszak és romlottak ezek az idegenek, akik azon dolgoznak, hogy elvegyék az alapvető jogainkat. Minden lépésben harcolni kell ellenük. Ne feledjétek - a szabadságunk forog kockán. Nem engedhetjük meg magunknak, hogy veszítsünk.
Legyetek határozottak és lényegre törők. Ha nem kaptok pozitív választ, jegyezzétek fel a vezető nevét, és vigyétek el az ügyet egy magasabb rangú személyhez, például egy körzeti vezetőhöz, és mindenképpen jegyezzétek fel a beosztott vezető által adott negatív választ, a nevét, a beszélgetés időpontját és minden egyéb fontos dolgot. Írjon le mindent. Tudassa velük, hogy megsértődött, és a továbbiakban nem fog velük üzletet kötni, ha nem tesznek lépéseket a helyzet orvoslására.

Használja az internetet - rengeteg e-csoport és vitafórum van - több ezer. A Yahoo számos kérdés-felelet fórumot kínál, például a "Yahoo Answers". Az emberek ott vallási kérdéseket tesznek fel, beleértve a Sátánizmust is. Tudasd velük az Igazságot, hogy a Sátánizmus NEM az élő véráldozatról stb. szól, ahogy azt sokan tévesen hiszik. A "www.exposingchristianity.com" beírása válaszként gyors és hatékony módja annak, hogy kijelentést tegyünk, és felfedjük, hogy miről szól a xianizmus. Ezt meg lehet tenni - csak másold be és illeszd be, oldalanként. Az embereknek csak annyit kell tenniük, hogy rákattintanak a linkre. A többit majd a weboldal elvégzi. Amikor még új voltam a Sátánizmusban, az ateista fórumokon dolgoztam, ahol a xianisták ellen érveltem. Inkább ateista, mint xiánus. Más e-groupokban is dolgoztam, és minden nap beletöltöttem pár órát a xianizmus elleni harcba. Sátán az évek során megmutatta nekem, hogy a fentiekkel kapcsolatos online erőfeszítéseim hatékonyak és befolyásosak voltak.

A xiánus e-groupsokkal csinálj egy copy and paste-et. Kevés xiánus olvassa igazán a Bibliát. Vess kétséget, felháborodást, kiábrándulást és minden mást, amit csak tudsz, hogy pusztítást okozz a xiánus közösségekben. A legjobb, ha sok esetben online másolsz és beillesztesz, mivel az emberek hajlamosabbak elolvasni azt, ami az arcukba van, ahelyett, hogy egy linkre kattintanának, bár mindkettő hatékony.

Átkozd az ellenséget könyörtelenül! Átkozzátok a vezetőiket! Legyetek faltörő kosok! Soha ne hagyjátok abba, amíg teljesen és teljesen el nem pusztulnak. Az átkaink működnek és működtek is. A dolgok időbe telnek, és meg kell ismételni őket. A sok átok e visszataszító program ellen hatalmas erőket hozott mozgásba. Legyetek türelmesek. A Xianity egy óriási szörnyeteg, amely hihetetlen gazdagsággal és hatalommal rendelkezik. Nem fog egy nap alatt elbukni, de idővel el fog. A számokban erő rejlik. Ahogyan egyetlen hangya sem jelent nagy fenyegetést, vegyünk egy sereg hangyát, és nagyon rövid idő alatt lecsupaszítanak egy gyümölcsöskertet.

Azok, akik Sátánnak dolgoznak, az Ő Védelmét élvezik, és nagy jutalomban részesülnek. Sátán 2008. Április 30-án Este közölte velem, hogy az idők gazdaságilag sokkal rosszabbak lesznek. Azt is mondta, hogy "Sok ember fog meghalni". [Ezt mondta Sátán *2008-ban*!! Nézzük meg, mi történt azóta - Járványok, és így tovább - gondolkozzunk el rajta.] Azok, akik nem tesznek semmit Sátánnak, nem számíthatnak semmire cserébe. A Pokol Hatalmai most szellemi harcban állnak, és nincs vesztegetni való idejük azokra, akiket nem lehet zavarni. Azok közülünk, akik Sátán harcosai, nemcsak személyes védelmet kapnak, hanem védelmet szeretteik számára is. Minél többet teszünk Sátánért, annál többet tesz Ő értünk. A Pokol Hatalmai mind felszabadultak 2002 végétől 2003 tavaszáig. Az ellenség most nagyban hadiösvényen van. Természeti katasztrófák, járványok és mindenféle gonoszságok jelennek meg mindenütt a világon. Az emberek, akik az a néhány kiválasztott és buzgó xiánus, minden lehetséges módon azon dolgoznak, hogy megpróbálják ezt a bibliai prófétai szart valóságosnak feltüntetni, hogy minél több tömeget megtévesszenek.

Egyénként meg kell tennünk mindent, amire képesek vagyunk. Azok az emberek, akik "VIP-k", és nem kockáztathatják a hírnevüket - használjátok a befolyásotokat! Ha kétségeid vannak, hogy mit tegyél, kérd Sátántól az útmutatást. Nyilvánvaló útmutatást fogtok kapni, hogy diszkréten dolgozzatok, bármi legyen is a szakmátok, vagy bármiben, amit csak tudtok, és ami nem árt a státuszotoknak. Tudom, hogy JoS-nak mindenhol vannak emberei.

Azok számára, akik közülük személyes szertartásokat végezhetnek, vagy részt vehetnek csoportos szertartásokon más Sátáni Testvérekkel és Nővérekkel - tegyék meg. A csoportok időpontjai és szertartásai a JoS Csoportokban lesznek megadva, és a Spirituális Harc hirdetőtáblájára is ki lesznek írva.

Azok az emberek, akik azon dolgoznak, hogy Sátáni széthúzást teremtsenek a tagok zaklatásával, más Sátáni csoportok szidalmazásával és bármi mással, ami problémákat okoz a Sátánistáknak - VIGYÁZZANAK. A Pokol Hatalmainak ellenségeiként tekintenek rátok.
Mark: 25
És ha egy ház megoszlik önmagával szemben, az a ház nem állhat meg.
26 26 És ha Sátán önmaga ellen támad, és megosztottá válik, nem állhat meg, hanem vége van.

Azokat az embereket, akik a Sátáni széthúzás megteremtésén fáradoznak, a Pokol Hatalmaival néznek szembe.

Vissza a Pokol Serege Oldalra

 

© Szerzői Jog - 2008, Joy of Satan Minisztérium;
Kongresszusi Könyvtár Száma: 12-16457