Mindenre kiterjedő tippek tiniknek, a szülőktől a meditációkig

- Juan Liria Írása


Üdv mindenkinek. Észrevettem, hogy sok tag kér tanácsot, hogy hogyan kezeljék a szülőket, hol tudnak rituálékat és milyen meditációkat végezni, ezért gondoltam segítek.

Azok számára, akik nem olyan szerencsések, hogy a szüleik megértőek, vagy akiknek kíváncsi szüleik vannak, a legjobb, ha nincs oltár vagy eszközök, legalábbis fizikailag. Ha meg akarod csinálni a Beavatási Rituálét, vegyél egy fekete gyertyát és írd ki az Imát, vágd meg magad bármilyen tűvel (amíg tiszta) és miután végeztél, hagyd, hogy a gyertya elégjen. A bizonyítékok eltűntek. Ha nincs fekete gyertyád, használj kéket, vagy pirosat, vagy valamit. Nem hiszem, hogy Atyánk bánni fogja. Ha nem lehet oltárod, szánj egy kis időt a meditációra, és építs egy Asztrális Templomot. Ez sokkal jobb, mert olyan nagyra és olyanná teheted, amilyenné akarod, és mindig lesz egy különleges helyed, ahol beszélhetsz Atyánkkal közvetlenül a fejedben, senki sem veheti el tőled. Ha nem tudsz eszközöket vásárolni, használd azt, amit találsz, vagy végezd el az összes rituálédat mély meditatív állapotban az Asztrális Templomodban, itt elkészítheted a saját egyszerű vagy bonyolult eszközeidet az elmédben. Ez megoldja a szülői problémát, és segít abban, hogy jobban tudj vizualizálni.

Mi a helyzet a meditációkkal? Milyen meditációt kellene végezned? A válasz az, hogy minden meditációt, amit a kezedbe tudsz venni. A Joy of Satan oldalán található Meditációkból összes nagyszerű, akár sajátot is összeállíthatsz. Kezdd az Üres Meditációval, hogy erősítsd az elmédet és pörgesd a Csakráidat, amilyen gyakran csak lehet, menj bele az Aurád erősítésébe és végezd el az ébredési gyakorlatokat, aztán csinálhatod az Astarte Csillaga/Mer Ka Ba meditációt és a többi haladóbb meditációt. A legtöbb meditációt szükség esetén fekve is elvégezheted, így ha valaki rajtakap, úgy néz ki, mintha szundikálnál.

Azok, akik nem túl jók a vizualizációban, próbáld meg először vizualizáció nélkül végezni az erőmeditációkat. Mivel az Üres Meditációban már jónak kell lenned, megtanultad, hogyan tisztítsd meg az elmédet. Innentől kezdve koncentrálj a szó szerinti sötétségre az elmédben a csukott Szemed mögött, és csak érezd. Érezd, ahogy az energia átjárja a testedet, és kiterjed kifelé az Aurádba. Amint ezt elsajátítottad, kiterjesztheted a tudatosságodat és manipulálhatod ezt az energiát, energiát vonhatsz be és energiát küldhetsz ki. Az Astarte Csillaga/Mer Ka Ba Meditáció meditációhoz felejtsd el, hogy mindent látsz, és csak érezd, érezd, ahogy az energiád a piramisokba, a gömbbe és a korongba formálódik, érezd, ahogy az energia kitágul, ahogy egyre többet vonzol be a környezetedből. Légzéssel (ezt elég nehéz elmagyarázni) úgy tudsz energiát szívni, hogy fizikailag az orrodon keresztül lélegzel be és a szádon keresztül ki, de pszichésen a bőrödön keresztül lélegzel energiát. [Magyarul vizualizálod légzés közben, hogy a testeded energia tölti meg.] Az energia kapcsolódik a légzéshez, higgyétek el, én már kipróbáltam ezt a technikát, és intenzív érzés. Azzal, hogy átérzed magad ezeken a meditációkon, akkor is elvégezheted őket, ha a vizualizációs képességeid nem túl jók, és segíthetsz fejleszteni a pszichikus érintésedet.


Vissza a tippek oldalra

Sátáni Meditációk