TTippek tinédzsereknek - Az adatvédelem megőrzése
Salem Burke volt Főpap által


Tippek az elrejtéshez:

1. Ne tartsd egy helyen az összes értékes könyvedet, szerszámodat és gyertyádat. (Abban az esetben, ha ezeket megtalálják, nem fogják egyszerre kidobni az összeset, ahogy velem történt évekkel ezelőtt. Nem is beszélve arról a "Bar-BQ"-ról, amit a szüleim a könyvekkel egy másik alkalommal rendeztek).

2. Próbáld meg "lassan" temperálni a gyertyákat, mint dekorációkat a különböző helyeken, hogy ne tekintsék őket más jellegűnek, mint újdonságnak. (De tartsd őket sajátodnak, hogy senki más ne gyújthassa meg őket.)

3. Fejlessz ki egy "Füstölő iránti vonzalmat". Kezdj el alkalmanként - olvasás vagy "dolgod" közben - füstölőt gyújtani a szobádban. A "barátaim" az én korosztályomtól vagy az idősebb "harmincasok tömegétől" a középiskolásokig terjednek -- épp most segítettem "Shorty" barátnőjének a házi feladatában. Ez egyszerűen azért van, mert rendkívül furcsa vagyok -- de nem ez a lényeg. A lényeg az -- úgy tűnik, hogy az összes fiatal füstölőt használ. Eleinte csak a "füvesek", de végül mindenkit elkapott. Ha ez rutinná válik (használjatok olcsó pálcikákat vagy ilyesmit ehhez), akkor eggyel kevésbé feltűnő.

4. Kezdj el "rövid színdarabot/forgatókönyvet írni", ami egy új érdeklődési köröd lesz, mondhatni (színdarabok írása hobbiból és/vagy színészkedés és rendezés). Ez nem csak a bizarr "kellékek" és "fx" (speciális effektek) kellékeid birtoklásának okait fogja fedezni -- hanem egy titkos "Árnyak könyve" is lesz, amelybe naplózhatod a mágikus képzettségedet, de "eltakarhatod" forgatókönyvnek, amíg önállóbb nem leszel.

Találj ki egy történetet. Lehet, hogy a "darab" (ha ezt választod) nincs a birtokodban, és te és a barátod csak próbáljátok. A legrosszabb esetben -- megpróbáljátok rekonstruálni a történetet, amit a merevlemezetek kitörölt. Ha van videokamerád -- a jelenet mindig "el van cseszve". Lehet, hogy valóban elkezd tetszeni az ötlet, és több kis "házi filmet" forgatsz, ami valószínűleg támogatást eredményezne. Aztán nehéz lenne nekik biztosan tudni, hogy mi a valóság, és mi a képzeletbeli. Csak "maradj a kettő között", ha (ha) kialakul az "imidzsed". Ez EGY a sok ötlet közül


Vissza a tippek oldalra