Még több tipp fiataloknak


Rengeteg privát e-mailt kaptam olyan fiataloktól, akik otthon élnek olyan szülőkkel vagy másokkal, akik szó szerint agyvérzést kapnának, ha megtudnák, hogy ezek a gyerekek Sátánisták. Ez a cikk másoknak is szól, akiknek titokban kell tartaniuk a hitüket.

Sátán Atya a Fekete Könyvben azt állítja, hogy meg kell őriznünk a titkait. A 18 éven aluliak számára sokan közületek arra kényszerülnek, hogy templomba járjanak és/vagy keresztény szertartásokon vegyenek részt. Sátán Atya megérti és tudja, hogy nem vagytok szabadok, mert 18 év alattiak vagytok. Amikor valaki 18 éves vagy elmúlt 18 éves, az USA-ban, akkor már törvényes felnőttnek számít, és ez más kérdés.

Azok számára, akik 18 év alattiak, amikor arra kényszerítik őket, hogy templomba menjenek, csak Sátán Atyára koncentráljanak. Ne vegyenek részt semmilyen imában. Ha arra kényszerítenek, hogy vedd át az úrvacsoraosztályt, tartsd a szádban, kérd, hogy használhasd a mosdót, és köpd a vécébe.

Olvass minden nap prédikációkat és pozitív írásokat Sátánról, mert ez sok mindenben segít az elnyomással szemben.

Ami a 18 év felettieket illeti az USA-ban, törvényes jogod van a saját dolgaidat csinálni. Udvariasan visszautasíthattok bármit, amit megpróbálnak rátok erőltetni. Amint betöltötted a 18. életéved, a saját döntésed alapján cselekszel, és ez már más kérdés. A Sátánisták Erősek, és hacsak a következmények nem súlyosak vagy életveszélyesek, nyíltan vissza kell utasítani. Az ünnepek alatti helyzetekben, a béke megőrzése érdekében egyszerűen csendben maradhatsz, ha mások ragaszkodnak az imádkozáshoz. Csendben is lehet imádkozni Sátánhoz.

Ha egyszer igazán erőssé válsz Sátánban, a keresztény szimbólumok, imák és a velük kapcsolatosak elviselhetetlenné és szó szerint beteggé válnak. Ez a felfokozott tudatosság miatt van, ahol megérezzük az összes negatív és romboló energiát bennük. A keresztények is rendkívüli nyugtalanságot éreznek, sőt rémületet éreznek, amikor Sátáni Szimbólumok közelében tartózkodnak, mivel a Sátáni és a keresztény energiák egymás ellenségei.

Ne feledjük, a kereszténység egy hamis vallás, hamis istennel. Valójában a kereszténység egy program és nem vallás, mivel semmi spirituális nincs benne. Ha egyszer valóban megismered az igazságot, a kereszténységnek nem lesz hatalma feletted.

-Maxine Dietrich Főpapnő


Vissza a tippek oldalra