Joy of Satan Oldal Frissítések

2022.12.21 - Új Platform

2022.11.01. - Tartalom frissítés


2022.08.27 - Az oldal finomhangolása és frissítései & Frissítések


2022.08.02 - Fordítások

Köszönjük csodálatos fordítóinknak ezt a csodálatos munkát. A Joy Of Satan mindent meg kíván adni, ami szükséges ahhoz, hogy az Isteni Küldetést, a Tudás terjesztését az egész világon véghezvigyük.

2022.06.19 - Tartalom

2022.05.15 - Sátán Könyvtára

Mindenkinek hálásan köszönjük, akik ebben a Hatalmas Projektben résztvettek.


2022.04.18 - Tartalom


2022.03.22 - Támogatások

Legutóbbi frissítések:

A Joy Of Satan hivatalosan is átállt a csak kripto adományozásra. Erről jelentős előrelátás után döntöttünk.
A frissített adományozási oldalért Kattints Ide.


2021.12.09 - Tartalom2021.11.06 - Tartalom

A Démoni Szekciót Frissítjük.


2021.10.12 - Tartalom


Azazel Oldala Főpap Hooded Cobra 666 továbbfejlesztett információival már elérhető. Kattints Ide, hogy még többet tudj meg Azazelről.

A Démonok Főoldal kisebb retusálása [Több hamarosan].

2021.10.10 - Tartalom

Kisebb Frissítés 1:  Sátáni Szimbólumok Oldal (Még több Sátáni Szimbólummal és magyarázattal frissítve) - Kattints ide.

Kisebb Frissítés 2: 
Azazel Úr Oldalának első frissítése (Nagy frissítés a Haladó Tudással és Hieratikus információkkal a következő napokban) - Kattints Ide..


2021.09.17 - Támogatások

A kiterjedt online cenzúra és az Egyesült Államokban és a nyugati világban a szabadságunk és a pénzügyi szabadságunk ellen irányuló fenyegetések miatt a Joy Of Satan mostantól kezdve kriptovalután keresztül fogadja az adományokat. A cenzúra egyre növekvő fenyegetése az Egyesült Államokban és a nyugati világban az idő múlásával exponenciálisan növekszik. A Joy Of Satan nem fél kimondani az Igazságot, és ez soha nem fog változni. A Sátánizmus a Szabadságról szól.

A fenti valóság miatt a kriptovaluták most az adományozás előnyben részesített módja. Mindenkinek azt tanácsoljuk, hogy inkább a kriptopénzeket használja, és kezdjen el eltávolodni a főáramú feldolgozóktól erre. Nagyon egyszerű a kriptopénzek vásárlása, küldése, adományozása és tárolása.

Ha értesíteni szeretne minket egy adományozásról, ha bármilyen kapcsolódó kérdést szeretne feltenni az adományozás módjával kapcsolatban, vagy ha az alább megadottaktól eltérő kriptovalutában szeretne adományozni, ne habozzon, írjon nekünk a jos.donations@protonmail.com címre.

A Támogatáshoz - Kattints Ide.

2021.08.29 - Tartalom

Hooded Cobra 666 Főpap Üzenete:

A honlap teljes tartalma mostantól lépésről lépésre frissül és naprakész lesz. Ez új és fontos információkat is tartalmaz, amelyek kiegészítik a JoS-t, Meditációkat, útmutatásokat, az Istenekről szóló ismereteket stb.

Legutóbbi frissítés: A legutóbbi frissítés a következő:


2021.08. 27 - Sikeres az oldal teljes felújítása.

Hooded Cobra 666 Főpap Üzenete: Keresőmező

A teljes oldal frissítésre került. A sok nyelvtani javítás mellett néhány nagy szerkezeti frissítés is történt. Ez volt az alap és a keret, amelyre most a leginkább várt tartalmi frissítésekkel fogunk haladni.

Ez a frissítés a következőket tartalmazza:

Szívből köszönjük a Soaring Eagle 666 testvérnek, mivel jelentős munkát végzett, hogy ez a projekt megvalósuljon. Lydiának, a többi Tagnak, akik a hibák és problémák megtalálásával járultak hozzá, és természetesen Satanic Eagle-nek a grafikáért, amelyet újra elkészítettünk és csiszoltunk.

Ez legyen bizonyíték és példa arra, hogy mit tudunk közösen elérni. A legtöbben nem fogják megérteni azt a hatalmas mennyiségű munkát, amit ez kivett az emberekből, különösen Soaring Eagle, aki tökéletes back-endet készített az összes HTML oldalhoz, kereséshez stb.

 Én felügyeltem a műveletet, és gondoskodtam arról, hogy a stílus és minden, ami a JoS-t széppé, klasszikussá és karakteressé tette, változatlanul megmaradjon. A weboldal mostantól telefonbarát, vonzó és szép, anélkül, hogy a klasszikus jelleget feláldozná. [Az internetezők fele telefonon keresztül kapcsolódik a világhálóra].

A frissítés hivatalos bejelentése ide kattintva olvasható.

ÉLJEN SÁTÁN!!!!2020.01.01 - Maxine Dietrich Főpapnő Üzenete

Maxine Dietrich Főpapnő Üzenete:
Szomorú tény, hogy néhány idiótának nincs jobb dolga az idejével, és nincs igazi "saját élete", ezért energiát, időt és energiát kell fektetniük abba, hogy engem megszemélyesítsenek az interneten.


A Joy Of Satan korábbi Yahoo csoportjai már nem működnek. Nem tudjuk többé moderálni őket, a Yahoo tönkretette ezeket a csoportokat.

A Joy Of Satan Ősi Fórumok: https://www.Ancient-Forums.com mindenki számára nyitva áll. Nem kell regisztrálni, mivel ezek nyilvánosak.


2019.03.28 - Cenzúra

A Lycos/Angelfire szerver leállította a teljes Joy of Satan Főoldalát. A szerverek leállása nem újdonság számunkra. Ez magyarázza az összes törött linket, mivel az évek során volt elég eszem ahhoz, hogy ne mindent egy weboldalra tegyek, hanem minél többre. Így nem megy le mind. Azon dolgozunk, hogy ezeket kijavítsuk. Mindent megteszünk, amit csak tudunk, hogy minden újra működjön. Az ellenség könyörtelenül támadott minket, miután lelepleztük őket. Ide tartozik az is, hogy 2006-ban bombát akasztottak az autóm alá.

Sátán azt mondta nekem 2004. Április 30-án: "Sok kísérlet lesz az életed ellen. Ezek többségéről soha nem fogsz tudni. Egyik sem lesz sikeres. De egy dolgot tudj: Mind meg fog ismerni Engem."

Ezen kívül, néhány évvel ezelőtt egy reggel hangokra ébredtem a nappalimban. FBI ügynökök beszélgettek a férjemmel, és arról meséltek, hogyan fogtak el egy ellenséget, aki mindkettőnket meg akart ölni.

Visszatérve a weboldalakra, ha azt tapasztalod, hogy hurokban van, vagy ha a böngésződ az angelfire oldalra irányít, akkor ki kell törölnöd a gyorsítótáradat. Szomorú tény, hogy az ellenség mindent megtesz és megtett, amit csak tud, hogy átvegye az irányítást az internet felett és tönkretegye azt. Az ellenség évtizedek óta a média 96%-a felett rendelkezik. Csak az internet óta van lehetőség a valódi szólásszabadságra. Sok évvel ezelőtt, amikor az internet még eléggé új volt, 2002 körül, amikor először feltettem a Joy of Satan Honlapot, minden annyira más volt. Minden felhasználóbarát volt, a Yahoo e-csoportoktól kezdve az ingyenes és könnyen használható online e-mailig. A webszerverek is sokkal másabbak voltak akkoriban. A legtöbbjük könnyen elérhető HTML kódolással és egyéb kódolással rendelkezett, ami felhasználóbarát és rugalmas volt egy weboldal létrehozásakor. Mindez rosszabbra fordult. Ez a PC-kre is vonatkozik. Évekkel ezelőtt az ember megvásárolhatott egy új PC-t, hazavihette, bekapcsolhatta, konfigurálhatta stb. Most pedig "regisztrálni" kell, és mindenféle megkövetelt személyes információt meg kell adni ahhoz, hogy egyáltalán funkcionális hozzáférést kapjunk ahhoz, amiért fizettünk. A ZSIDÓKNAK TUDNI KELL! [Rohadjanak meg.]

"Ahogyan [JHVH] népe nem láthat téged, úgy te sem láthatod őket, de nyilvánvalóan meg fognak nyilvánulni, ahogy a Föld egyre közelebb kerül Ügyünk Csúcspontjához".
- Amdusias (Az Egyik Pogány Istenünk)
A Joy Of Satan Minisztériumnak Adott Személyes Nyilatkozata a 2003-as évben.

Amit Lucifuge Rofocal (Az Egyik Pogány Istenünk) nemrégiben Főpap Hooded Cobra 666-nak mondott, az nagyon riasztó volt. Lucifuge Rofocal Bolygója elpusztult. Mindannyian megkapták az implantátumot. Amikor ez az átvillantási pont bekövetkezik, minden elveszik. Lucifuge Rofocalnak sikerült elmenekülnie néhány Társával együtt. Ez magyarázza, hogy a Szürke földönkívüliek fejében miért van egy szembeötlő mikrochip, amit a meditatív állapotba mélyedők láthatnak, ha belenéznek a nagy bogárszemükbe.