FONTOS INFORMÁCIÓK NEM SÁTÁNISTÁKNAK, ATEISTÁKNAK ÉS AZOKNAK, AKIK ÚJAK A SPIRITUALITÁSBAN


2018 Frissítés:
Az Igazi Sátánizmus a Spirituális Alkímia és az Ősi Pogány Vallások, amelyek megelőzték a kereszténységet, az iszlámot és a judaizmus gyökerét több száz vagy ezer évvel ezelőtt. A judaizmus, a kereszténység és az iszlám bőségesen lopott az eredeti Ősi Pogány vallásokból, eltávolítva az összes Spiritualitást, és hazugságokkal és romlottsággal helyettesítve azt. A katolikus egyház Vatikánja [az eredeti keresztény egyház], rendfenntartó erőként működött, hogy üldözzön, kínozzon és gyilkoljon mindenkit, aki bármilyen pogány spirituális képességgel vagy tudással rendelkezett. [Lásd "inkvizíció"]. A zsidó/keresztény/iszlám úgynevezett "vallások" egyetlen célja az emberek Spirituális félrevezetése és a spirituális igazságok megtagadása. Ezek a programok a romlottság imádatán és a halálra való összpontosításon alapulnak.

Az Igazi Sátánizmus aTudáson alapul. Az igazság megismeréséhez tanulni kell. Az igazságot nem kell bizonyos módon megmagyarázni, és nem kell megerősíteni, ellentétben a hazugsággal. Az egyszerű igazságot magad is láthatod. A Sátánizmusban NINCS közvetítő.

Azok számára, akik teljesen újak a Sátánizmusban, tartsák észben, hogy vannak más Sátánista szekták, vagy olyan emberek, akik Sátánistáknak nevezik magukat, akik megfelelnek a keresztény hazugságoknak arról, hogy mit gondolnak a Sátánizmusról. Az Igazi Sátánizmus semmilyen módon nem felel meg a zsidó/keresztény/iszlám állításoknak, amelyek mind hamisak. Ezen emberek egy része félrevezetett, mások beszivárgók, megint mások pedig ellenséges lelkületűek. Mindig legyetek tisztában ezekkel, ha újak vagytok. A Joy Of Satan évek óta komoly támadásoknak van kitéve az ellenség leleplezése miatt. Az ellenség többször bezáratta a weboldalainkat, csoportjainkat és fórumainkat, és online támadta tagjainkat, gonoszul rágalmazott minket [nincs érvük, csak rágalmazni, hazugságokat kitalálni és neveket használni tudnak], és évek óta beépült és trollkodik a fórumainkon és az e-csoportjainkban.

A Joy Of Satan egy hatalmas weboldal, amely szó szerint több ezer prédikációból és cikkből áll. A személyzetünk kicsi, és nem tudtunk lépést tartani azzal az intenzív információtömeggel, amely a kutatás, a tanulmányozás, a személyes tapasztalatok és a hatalmas tagságunk tapasztalataiból származik, amely összesen több tízezerre tehető az évek során. Vannak itt olyan cikkek, amelyek az új ismeretek fényében elavultak. Igyekszünk lépést tartani, de az új ismeretek nagy része az e-groupokban és az Ősi Fórumokon kerül fel.
Kattints Ide A Fórumokhoz

Évekig tartó kutatásaink során megtudtuk, hogy a judaizmus, a kereszténység és az iszlám összeesküvések és katasztrofális méretű átverések. A Biblia NEM "Isten" szava, hanem emberi lények alkották és erősítették meg, akik bitorolták az ősi spirituális tudást [ezért vannak a Bibliában számok], és arra használták ezt a tudást, hogy istenekké váljanak, saját maguk és az emberiség leigázására. A legtöbb ember tudta nélkül, a lakosság évszázadok óta egy intenzív önfenntartó varázslat alatt áll. A Sátán az IGAZSÁG, és az Igazság megszabadít.

“"[A Sátánizmus] az emberiség eredeti vallása"
- Sátán

A Joy of Satan Ministries elkötelezett az Igaz Sátánizmus helyreállítása mellett. A ma "Sátánizmus" néven ismert vallás Igaz Teremtőjére tekintünk, és a Teremtő maga a Sátán. Túl sokáig az ellenségek és a kívülállók szabadon definiálhatták a Sátánt és a Sátánizmust úgy, hogy az megfeleljen a saját céljaiknak. A Sátánnak ritkán engedték meg, hogy önmagáért beszéljen, és felfedje, hogy ki is Ő valójában, és miről is Szól valójában. A Sátán egy valódi lény. Az elmúlt több ezer év során sokakkal kapcsolatba lépett, és ránk hagyta az Al Jilwah, a Qu'ret Al Yezid és más kéziratok tanításait..

A Sátán semmilyen módon nem illik bele a zsidó/keresztény vagy muszlim leírásokba, amelyek oly sokáig hamisan határozták meg őt, és nem felel meg annak a jellemnek sem, amelyet Anton LaVey "Sátáni Bibliájában" ábrázoltak róla. Ahhoz, hogy igazán megismerjük a Sátánt, személyesen kell hozzá fordulnunk, előítéletek és elvárások nélkül. Meg fogjuk találni, hogy nem felel meg ennek vagy annak a felekezetnek a "gonoszról" alkotott elképzeléseinek, amelyeket évszázadokon keresztül ostobán és meggondolatlanul ráaggattak.

Az Igazi Sátánizmus a prejudeo-keresztény pogányság. A tények az, hogy a judaizmus, a kereszténység és az iszlám későn jöttek, és reakciót jelentenek az ősi Pogánysággal szemben, amely mindhárom programot több száz vagy ezer évvel megelőzte.

Sajnos, a válaszok keresése külső forrásokból egy általános téma a Sátánizmusban, mert annyi tudást szisztematikusan eltávolított és megsemmisített a keresztény egyház. A keresztény egyház kitalált egy hamis történelmet, hogy megfeleljen a programjuknak, ami a spirituális tudást és hatalmat kevesek kezében tartja az emberiség kárára.

A Joy of Satan Ministries nem ismeri el és nem ismeri el a judaizmust, a kereszténységet vagy az iszlámot legitim vallásként. Ezek valójában olyan programok, amelyek a spirituális tudást hazugságokkal és korrupcióval helyettesítik, miközben dollárbilliókat és pszichikai energiát zsarolnak ki, valamint kihasználják az emberi nyomorúságot és szenvedést, hogy mérhetetlen gazdagságot, Spirituális tudást és hatalmat tartsanak egy "kiválasztott" kevesek kezében. A judaizmus és a kereszténység is rendkívül új, bár ennek ellenkezőjét próbálják állítani, a legutóbbi nagy "vallás" az iszlám, amely kevesebb mint 1000 évvel ezelőtt nyilvánult meg.

Úgy találjuk, hogy ezeknek a programoknak az alapjai a régebbi vallások ellopott, megrontott tanításaira és gyakorlataira épülnek, és semmi sajátjuk nincs. Ugyanezt az álláspontot képviseljük a "wicca" és a "neopogányság" esetében is. Mindkettő késői jövevény (mindkettő a 20. században jelent meg), és az eredeti vallások megrontott változatai, amelyek megfelelnek a zsidó-keresztény napirendnek, amely a világ leigázására irányul az igazi spiritualitás eltávolításával.

Nem ismerjük el és nem ismerjük el azokat a csoportokat, akik a Sátánt vagy a Sátánizmust a zsidó/keresztény fogalmakkal jellemzik, vagy azokat, akik, mint a néhai Anton LaVey Sátán Egyházának tagjai, nem ismerik el a létezését, mint valós lényt.

Nem ismerünk el olyan szervezeteket, egyházakat stb. amelyek Sátánistának vallják magukat, de az úgynevezett "Sátánizmusukat" egyenesen a zsidó/keresztény Bibliából veszik, megfelelnek a Sátánnal, a Démonokkal [az Ősi Pogány Istenekkel] vagy a sátánizmussal kapcsolatos zsidó/keresztény elképzeléseknek. Az igazi Sátánizmus már jóval a zsidó/keresztény Biblia vagy tanítások előtt is létezett. Ezek az emberek nem sátánisták, hanem fordított keresztények, vagy zsidók.

Az ezen az oldalon található információ sok kutatás és sok tanítvány személyes interakciójának eredménye a Sátánnal és az ő Démonjaival, akik vezettek minket és tanítottak minket az Igazságról, ami az Igazi Sátánizmus eredetét illeti. Arra bátorítunk benneteket, hogy szabadon és nyitott elmével olvassátok és tanulmányozzátok. Csak akkor jöhet létre az igazi megvilágosodás és tanulás, ha az ember elméje teljesen szabad és átprogramozott.


Az eredete és gyökere az Igaz Sátánizmusnak

Kereszténység leleplezése

Főoldal

 

© Szerzői Jog 2003, 2004, 2005, 2006, [Frissítve 2018] Joy of Satan Ministries;
Kongresszusi Könyvtár száma: 12-16457