A Sátánizmussal való foglalkozás


A Sátánizmus nagyon különbözik más vallásoktól. A Sátánizmus abban különbözik, hogy nem keveredik. A Sátánizmus és a kereszténység keverése például olyan, mint a víz és az elektromosság keverése. Láttam és olvastam olyan beszámolókat, ahol bizonyos emberek, akik érdeklődtek a Sátánizmus iránt, mégis szimpatizáltak a kereszténységgel. A keresztény valláshoz még mindig erős tudattalan kötődések voltak, amelyek az intenzív indoktrinációból eredtek. A legtöbben közülünk keresztény háttérből jöttek, és sokunknak még mindig vannak lappangó problémái és kötődései. A keresztény programozás nagyon intenzív, és tekintve azt a rendkívül nagy mennyiségű pszichikai energiát, ami a keresztény imák és hit évszázadai során belekerült, rengeteg negatív programozást kell legyőzni ahhoz, hogy valaki teljesen szabad legyen.

Ráadásul a kereszténység szinte mindent megfertőzött. Ennek nagy része tudatalatti. További információért ezzel kapcsolatban, kérjük, látogasson el erre a weboldalra:

Miért lehet nehéz a keresztény indoktrinációból való átprogramozás megszüntetése?

Azok az emberek, akik bizonytalanok a hitükben, és akik még mindig erősen kötődnek a kereszténységhez vagy más kapcsolódó programokhoz, akár tudatosan, akár sok esetben tudat alatt, nagyon ijesztő és negatív pszichés tapasztalatokra készíthetik fel magukat.

A Démonok megidézése és az Okkultizmusba való elmélyülés nagyon váratlan negatív találkozásokat hozhat a dilettánsok számára. Ez az ellenséges idegen entitások munkája, amelyek a félelmet használják arra, hogy távol tartsák az embereket Sátántól. A legtöbb esetben ez működik, mivel rettegést kelt a dorbézolóban, aki rendszerint visszaszalad a Názáretihez, és Sátánt hibáztatja. Erősen ajánlom azoknak, akik ilyen messzire akarnak menni, hogy először erősödjenek meg Sátánban. Ezt úgy lehet megtenni, hogy mindent tanulmányoztok és elolvastok ezen a honlapon.

Nagyon, nagyon kevesen, ha egyáltalán haladnak előre az erőben, hacsak nincs egy erős Védelmezőjük. Amikor valaki, aki komolyan gondolja az elme erőinek fejlesztését, bármilyen félelmetes szintre eljut, vagy bármilyen komoly képességgel rendelkezik, hatalmas entitások fogják megkeresni, akik arra kérik, hogy álljon a Spirituális Háborúban az ő oldalára. Az Igazán tehetségesek, akik egyedül járnak, általában nem élnek sokáig ezen a földön egy felsőbb erő védelme nélkül.

Fontosnak érzem, hogy figyelmeztessem azokat, akik bizonytalanok vagy langyosak, hogy tartsák magukat távol a Démonok Megidézésétől vagy a szellemi entitásokkal való kapcsolatfelvételtől, amíg Spirituálisan készen nem állnak. Mindenkit szívesen látunk itt, az elkötelezettektől a kíváncsiakig.

A Tudásnak nyitottnak és elérhetőnek kell lennie mindenki számára. Vannak azonban olyan dolgok, amelyek haladó szintűek, és várni kell, mielőtt valaki belevágna ezekbe a gyakorlatokba. Egy bizonyos ponton nagyon fontos lépés a Sátánizmusban, hogy megszakítsunk minden kapcsolatot minden más vallással. Ha ezt nem tesszük meg, azzal katasztrófát idézünk elő. Ezt lélekből kell megtenni, úgy, hogy ne legyen határozatlanság vagy vegyes érzések. Ha vegyes érzések vannak, akkor várni kell, mivel ez egy végleges lépés.

Még azok számára is, akik már elvégezték a Beavatási Szertartást, fontos, hogy leprogramozzák magukat minden keresztény indoktrinációtól.


 

© Szerzői Jog - 2003, 2005, 2015, Joy of Satan Minisztérium;
Kongresszusi Könyvtár Száma: 12-16457