Támogatás


A keresztény egyházaknak dollármilliárdjaik vannak. Ahhoz, hogy a Sátánizmus előretörjön, pénzre van szükség. A Joy of Satan Ministries sokkal többet tud tenni a forrásokból. Az elmúlt 20 évben a Joy Of Satan hatalmas mennyiségű Spirituális információt, Tudást és Támogatást nyújtott. Ennek nagy részét kiterjedt személyes erőfeszítések tették lehetővé, és az adományok óriási segítséget nyújtanak ebben a tekintetben.

Adományozzon a Sátánizmus népszerűsítésére és fejlesztésére még ma!

A Sátánizmus a tudásról szól. A Joy of Satan Minisztérium ingyenessé és mindenki számára elérhetővé teszi a Tudást. E tudás nagy része nehezen hozzáférhető, elfojtott és ritka. A meglévő cikkeket gyakran frissítjük, és gyakran teszünk közzé új ismereteket.

A Joy Of Satan Lelkészek Tudást, Támogatást és útmutatást nyújtanak a Joy Of Satan e-csoportokban.

Az adományokat kutatási anyagokra, a JoS honlapok karbantartására, reklámra, új honlapokra és a Sátánizmus népszerűsítésére és fejlesztésére fordítják.Frissítések: 2022. március 6.

Bitcoin cím frissítve. Az előző is továbbra is működik. Ez az adományozók adatvédelmének javítása érdekében történik. A Joy Of Satan szívből köszöni mindazoknak, akik hozzájárulnak a Spirituális Sátánizmus növekedéséhez.

Mostantól az alábbi címeket használjátok.


Frissítések: 2022.06.13

Hogyan adományozhatsz kriptovalutával a Joy of Satan számára: Útmutató


Frissítések: 2022.03.22

A tagok visszajelzéseit meghallgatva, az alábbiakban a ZEC/ZCASH kriptovalutában történő adományozás lehetőségét is felvettük. Ez, a Monero mellett, egy adatvédelmi fókuszú kriptopénz, amit bármelyik kriptotőzsdén könnyen megvásárolhatsz. Nagyon egyszerű útmutatókat is fogunk írni azoknak, akik adományozni szeretnének. A kriptovalutában való adományozás valójában nagyon egyszerű, és az ezzel való ismerkedés könnyen megérkezik az első próbálkozás után. Sok olyan szolgáltatás van az interneten, amelyekkel ezt mindenki nagyon könnyen megteheti.


Frissítések: 2022.03.15

Hivatalossá vált, áttérünk a kizárólag Crypto adományozásra. Erről jelentős átgondolás után döntöttünk. A Paypal nem volt jó semmire, és a zaklatás miatt alkalmatlan adományozási közeg, de az adatvédelem szempontjából is probléma. A szabadságjogok elleni közelmúltbeli események Nyugaton, de a Szovjetunióval határos általános bánásmód a "másként gondolkodókkal" szemben elég ok. A szabályos rendszert jelenleg túlságosan visszafogja az ellenség. Korábban nem volt más jobb alternatíva, de most a Crypto biztosítja ezt a képességet. Mindenkit arra biztatunk, hogy ismerkedjen meg jobban a kriptopénzzel, az adományozás érdekében, de saját magatokért és a saját jövőtök érdekében is. Nagyon egyszerű, kényelmes, de hasznosnak is bizonyulhat mindenkinek, aki megtanulja ezeket az alapvető dolgokat a Crypto tömeges elterjedése előtt.


Frissítések: 2022.01.12:

Lehet, hogy teljesen áttérünk a csak blokklánc/kripto adományozásra, de addig nem, amíg ezt hivatalosan nem igazoljuk. A kriptorendszerek egyszerű használata és minősége felülmúlja a Paypal és a kapcsolódó tranzakciós platformokét.


Frissítések: 2021.09.17:

A kiterjedt online cenzúra és az Egyesült Államokban és a nyugati világban a szabadságunk és a pénzügyi szabadságunk ellen zajló fenyegetések miatt a Joy Of Satan mostantól kezdve kriptopénzeken keresztül fogadja az adományokat. A cenzúra egyre növekvő fenyegetése az Egyesült Államokban és a nyugati világban exponenciálisan növekszik az idő múlásával. A Joy Of Satan nem fél kimondani az Igazságot, és ez soha nem fog változni. A Sátánizmus a szabadságról szól.

A fenti valóság miatt a kriptovaluták most az adományozás előnyben részesített módja. Mindenkinek azt tanácsoljuk, hogy inkább a kriptopénzeket használja, és kezdjen el eltávolodni a főáramú feldolgozóktól. Nagyon egyszerű a kriptopénzek vásárlása, küldése, adományozása és tárolása.

Ha értesíteni szeretne minket egy adományozásról, ha bármilyen kapcsolódó kérdést szeretne feltenni az adományozás módjával kapcsolatban, vagy ha az alább megadottaktól eltérő kriptovalutában szeretne adományozni, ne habozzon, írjon nekünk a jos.donations@protonmail.com címre.


  
Bitcoin:
bc1qr5r29sw8nq88pmgwkpnv0w49w9r9ryq885u6hm

 


 
XMR:

42RtTk1VCXPChG48zGMH6GHi9Pzo438hLT5Gm1BzDqp13p99dTAYXxVCmoatCcgHnNe5YzSbhrmZE8ugJ7vMKgbF9A7Ufi9

https://satanisgod.org/ZCASHLOGO.png
ZCASH:

t1MrAeBwUVv1a9c1FX4sU5yVUGdQjk7NsEY

Céljaink:


 

© Szerzői Jog - 2005, 2022 Joy of Satan Minisztérium;
Kongresszusi Könyvtár Száma: 12-16457