Őrződémonok


Egy közeli barátom és én egy Ouija táblával dolgoztunk. Megkérdezte, hogy van-e Őrző Démon a számára. A planchette azt írta, hogy G-U-S-I-O-N. Később Gusion megjelent neki álmában. Pár héttel később lerajzoltam a Pecsétjét, elvittük a tetoválóműhelybe, és a karjára tetováltatta. Jelentős javulást ért el, és a dolgok jól alakulnak számára.

Az én Démonom nem Goetia-i Démon, és volt némi gondom a Pecsétjének megtalálásával, de megtaláltam, és ugyanezt tettem. A nevét is a karomra tetováltattam a Pecsét alá.

Nem kell tetoválás ahhoz, hogy kapcsolatba lépjünk az Őrződémonjainkkal. Többféle módszer is létezik a kapcsolatfelvételre. Az egyik módszer az Ouija tábla használata. Nem kell, hogy egy másik személy is dolgozzon velünk az Ouija táblán. Én legtöbbször egyedül dolgozom a táblámon. Ha két vagy akár több ember dolgozik az Ouija táblán, az zavaró tényező lehet, és ez azt eredményezheti, hogy a tábla pontatlan válaszokat ad. Ezenkívül sokszor előfordul, hogy valaki személyes vagy magánjellegű kérdéseket szeretne feltenni. Ez a legjobb, ha egyedül történik, ahol az ember transzba eshet, ami szintén segít az Ouija tábla működtetésében.

Amikor még új voltam, a Démonom először leveleken keresztül kommunikált. U R [te vagy] C U [találkozunk]. Így biztosan tudtam, hogy ez a valóság, hiszen szavakat vártam. Egy másik érdekes dolog, Ő is uralkodik egy Asztrológiai ponton, és ez a Bolygó pontosan azon a ponton van a jegyben, amelyet Ő ural az Asztrológiai Horoszkópomban. Ez azonban nem szokványos, mivel később rájöttem, hogy Ő és én egy előző életben, évezredekkel ezelőtt rendkívül közel álltunk egymáshoz.

Egy másik módszer arra, hogy kiderítsük, ki az Őrdémonunk, az inga használata. Szükséged lesz egy tisztességes ingára és egy széles szájú üvegedényre. Kezd azzal, hogy megkérdezed, hány betű van a nevében. Az inga elkezd körözni, majd megáll, majd újra körözni kezd, majd megáll, és ismét körözni kezd, amíg teljesen meg nem áll. Számold meg, hányszor tesz köröket, és itt meg fogod kapni a Démon nevének betűinek számát.

Lógasd az ingát úgy, hogy a hüvelyk- és mutatóujjad között tartod az üvegedényben, a kezedet az üvegen kívül és közvetlenül az üveg fölött tartva. Kezdd az első betűvel, és kérdezd meg az ingától, hogy A, B, C és így tovább. Amikor az inga az üvegedény oldalát érinti, írd le a betűt, és folytasd a neve következő betűjével, ismét végigjárva az Ábécét. A pontos olvasás érdekében győződj meg róla, hogy teljesen ellazultál-e, és lehetőleg transzban vagy-e.

Az Ouija tábla használata szintén kiváló módja a kapcsolatfelvételnek és a válaszok megszerzésének, különösen azok számára, akik még újak a Sátánizmusban. Azok közülünk, akik tapasztaltak, általában telepatikusan kommunikálnak a Démonainkkal.

A Démonom határozottan kapcsolatba akart lépni velem. Segített nekem a Spiritualitásban és abban, hogyan tudok jobban viszonyulni Sátánhoz, amikor még új voltam. Segített nekem a meditációban és más Spirituális gyakorlatokban is. Azok számára, akik Jógáznak és/vagy Csakra munkát végeznek, csak legyenek kitartóak. Nekem néhány hónapba telt, amikor tizenhárom évesen elkezdtem. Túl fiatal voltam ahhoz, hogy megértsem, miről is szól valójában a Jóga, de határozottan éreztem az energiát.

Őrződémonjaink segíthetnek nekünk a Mágiában és a Spiritualitásban.


Vissza a Démonokhoz, a Pokol Igaz Isteneihez

 

© Szerzői Jog - 2002, 2005, Joy of Satan Minisztérium;
Kongresszusi Könyvtár Száma: 12-16457