Hogyan Kell Értelmezni
/
Megérteni Az Istenek Üzeneteit

Természetes, hogy azok, akik megpróbálnak kommunikálni az Istenekkel, problémákat vagy akadályokat tapasztalhatnak. Gyakran előfordulhat ez a kommunikációval, az Istenek megértésével, az akaratuk értelmezésével, vagy lényegében csak az Istenekkel való közvetlenebb szellemi kommunikációval.

Ahogy az ember folyamatosan próbálkozik ezzel, és előre akar lépni ezen a területen, az ebben a bejegyzésben leírtak világosabban érthetővé válnak.

A Joy Of Satan weboldalon a Főpapok írásai leírják a módszereket és a fejlett módszertant, hogy hogyan lehet kommunikálni a Démonokkal. Elég sokféle módszer van. Mégis, meg kell érteni, hogy mindez nem egy egyszeri alkalom. Ez kitartó gyakorlást igényel, és minél több haladással rendelkezik valaki az előző életeiből, annál jobb. A siker legfőbb nevezője azonban az, hogy az ember mennyire akarja ezt valóban csinálni, és ezt a célt bizonyítja a feladatba fektetett folyamatos munka.

Jelenleg sok mindent gyorsan csinálnak, és mindenki gyors eredményt vár, de az Istenekkel való, nagyon komoly szinten végzett kommunikáció olyasmi, amit a gyakorló képzéssel és kitartással érhet el. E gyakorlat nagyon fontos természete miatt az ember becsapja magát, ha azt hiszi, hogy ez túl könnyű.

Másrészt az is megtévesztő, ha azt mondják, hogy ez "lehetetlen" vagy messze van. A Sátán és a Démonok erejét még azok is érezhetik, akiknek nincs, vagy olyan emberek, akik még soha nem meditáltak, megfelelő körülmények között.

A kommunikáció elérésének is sok szintje és rétege van. Soha nem szabad elkeseredni, hanem folyamatosan próbálkozni és Spirituálisan fejlődni kell, hogy végül elérjük ezt a megértést. E fejlődés során az ember nemcsak Spirituálisan növekszik, hanem elnyeri magának az Isteneknek az érdeklődését is. Az Istenek valóban élvezik és büszkék arra, amikor megpróbálunk Spirituálisan fejlődni és elérni őket.

Az elsődleges akadály, amit a legtöbb ember látszólag megtapasztal, nem annyira az, hogy valaki nem tud kommunikálni az Istenekkel, hanem inkább az, hogy hajlandó-e követni azt, amit az Istenek követelnek valakitől, vagy jelzik, hogy meg kell tennie.

Bizonyos esetekben, amikor az ember elméje egy olyan helyzethez van igazítva, ahol bizonyos dolgokhoz van hozzászokva, mint például a rutinok, az életvitel, vagy az örökös tudatlanság rutinjába ragadva, a kommunikáció nagyon megnehezülhet. A tudatlanság nagyon fontos tényező lehet abban, hogy bizonyos hatásokat kizárjunk magunkból. .

A meditáció azon dolgozik, hogy ezt idővel és lépésről lépésre megváltoztassa.

Az ember "Elméje" szintén blokkoló tényező lehet a legtöbb kommunikáció számára. Ezért az Istenek gyakran az előjelekben vagy a jóslás más eszközein keresztül küldenek üzeneteket. Mégis, még ha az üzenet meg is érkezik, nem biztos, hogy az ember ezt tisztán értelmezi, mivel az elméje nem nyitott az értelmezésre.

Bár az Istenek ismerik a legjobb módját annak, hogy kommunikáljanak valakivel vagy bárkivel, a kérdés lényege itt a lélekhez, annak higiéniájához és magának az elmének a tisztaságához kapcsolódik. Elme alatt itt a mentális konstrukciót is értjük, a mentális korlátokat, azokat a dolgokat, amiket valaki elfogad vagy nem akar elfogadni, mindazt, ami az egyén "elméjét" alkotja.

Az Istenek irányába beállított elme és szív nélkül, vagy nagyfokú hajlandóság nélkül az embernek sok akadálya lesz az Istenek akaratának megértésében, vagy a tisztább fény útjára lépésében.

A szív irányítása alatt az ember érzelmeinek és belső késztetéseinek összehangolását értjük - vagyis ha folyamatosan olyan dolgokat teszel, amelyek ellenkeznének ezzel a vállalkozással, akkor el fogsz szakadni tőle.

Példa erre az érzés, hogy az ember türelmetlenség vagy arrogancia miatt arrogánsan azt hiszi, hogy joga van elérni ezt az alapot, intenzív félelem, vagy az az érzés, hogy egyáltalán nem tud kommunikálni [depressziós érzések]. Ezek bármelyike, bármelyik oldalon, jelentős problémákat okozhat az Istenekkel való kommunikációban.

Az elme irányultsága alatt azokat a mentális programozásokat értjük, mint például a kétségek vagy félelmek, amelyek visszatarthatnak valakit. Egy példa erre, az elmében megrekedt hit, hogy az Istenek "nem léteznek", vagy hogy "te tudod a legjobban", vagy más téveszmék, mint például, hogy már önmagadban is végső soron bölcs vagy, és bármilyen más ostobaság.

Ezek a tévhitek olyan ostoba szintek, amelyek erősen megtiltják az Istenekkel való kommunikáció képességét. Az ilyen hiedelmek korlátozó tényezőként hathatnak a kommunikációban.

Bármelyik kategória esetében ez könnyen hangzik, és az ember arrogánsan azt hiheti, hogy "megmenekült", egyszerűen azért, mert véletlen vagy néhány helyes kommunikáció révén elérte a kommunikációt, de a fentiek sokkal nehezebbek, mint amilyennek a felszínen látszanak. Megcsinálható, de a fentieket pusztán csak a Lélek, azaz a lélekben foglalt elme és szív komoly fejlődésével lehet megkerülni.

A fentieket többnyire kiegyensúlyozott lény és lélek létével lehet rögzíteni és szabályozni. A fentieket könnyebb mondani, mint megtenni, és minden bizonnyal sokkal összetettebbek, mint amit a fentebb említett néhány szóval meg lehet magyarázni. Konkrétan magának a léleknek az egyensúlyához és tisztaságához is köze van.

Egy tanulatlan vagy gőgös elme, vagy egy olyan elme, amely nem próbálja fejleszteni magát, nem tudja megfelelően megfejteni az istenek üzeneteit. Nem számít, hogy egyes emberek mit hisznek. Ha bármit is elkaptak, az töredékes, hiányos lesz, és nem vezet a megfelelő megértéshez.

A tanuláshoz, a megértéshez, a megfejtéshez, és mindenekelőtt a bölcsességhez, hogy az ilyen kommunikáció valódi részesévé váljunk, ahelyett, hogy egy megtévesztett ember lennénk, hosszú út vezet. Ettől függetlenül ez a leghálásabb minden út közül, mivel az istenek segíthetnek valakinek lényként előrehaladni és átalakítani.

A valódi, egészséges és egészséges asztrális kommunikáció tényleges példái előtt a fenti kérdéseket rendbe kell tenni. A fenti kérdések rendbe tételéhez az utasításaitok a Joy Of Satan weboldalon találhatóak, az ott megadott összes eszközzel.

Ha a fentieket nem alkalmazzák hűséggel és nem tartják be komolyan, akkor az ember továbbra is kapni fog kommunikációt, de a zűrzavar, a zavarodottság és más hasonló erők sokkal gyakrabban fogják átvenni a kormányt, minthogy valaki képes kapitány legyen, aki képes navigálni a tudás tengerén, hogy elérje a kommunikációt.

A nagyon képzett elme számára a természeti vagy asztrális, vagy akár az ellenséges zavarás másodlagos vagy semmilyen befolyással nem bíró tényező lesz, és az ember így is képes lesz kommunikálni. Ettől függetlenül, annak a dimenziónak a megtévesztő természete miatt, amelyben jelenleg vagyunk, mindig nagyon komolyan meg kell fontolnunk, hogy kiszűrjük azt, amit kommunikációnak hiszünk, hogy megfelelő útmutatást kapjunk.

Azok számára, akik ezt kapják, akkor ezt tovább kell vinniük és nem szabad elengedniük. Más szavakkal, meg kell próbálni ezt a kommunikációt fenntartani. Ennek egyik módja az ima.

Ezen kívül segíthetnek azok a munkák, amelyek kifejezetten ezt a képességet bontakoztatják ki. De csak egy kiegyensúlyozott és rendszeres meditációs időbeosztás keretében, de a belső mértéktartás is, amely a viselkedés és a lélek egyensúlytalanságaitól és betegségeitől távolabb vezeti valakit az igazi megértéshez.

Ahogy a kommunikáció magában foglalja, nem csak verbális kommunikációval rendelkezünk, hanem gyakran előjelek, gondolatok vagy más útmutatásokat kap az ember, gyakran olyan módon adva, ami előrevisz benneteket, ahelyett, hogy egy adott válaszba botlanátok, amiből nem nyertetek semmit.

Egy nagyon fontos dolog, amit meg kell értenetek, hogy mivel nem mindenki egyforma lény, vagy nem ugyanazon a szinten van, az Istenek ugyanígy igazítják ezt az Őrződémonotokkal és a Démonokkal, hogy olyan szinten kapjátok a kommunikációt, amit meg tudtok érteni.

Ha az ember nem ért valamit, akkor ragaszkodnia kell hozzá, és addig kell maradnia a Démonokkal, amíg végül meg nem érti.

Ha ez nem sikerül, legyetek őszinték, és próbáljátok meg újra.

Általában jobb elkerülni, hogy az ember nem értett meg egy teljes gondolatot, vagy gondjai voltak a kommunikációval, mint arrogánsnak vagy ostobának lenni, hogy mindent egyszerre megértett. Ezen állapotok bármelyike részben káros lehet az ember fejlődésében a Démoni Kommunikáción keresztül.

Az Istenek küldhetnek Démonokat, hogy láthatatlan eszközökkel is oktassanak és vezessenek benneteket, hogy az információkhoz vezessenek benneteket. Erre egy fontos példa a Fórumokon, vagy egy válasz. Ez ugyanúgy érvényes kommunikációnak számít, mint bármelyik, és a verbális vagy auditív vagy vizuális kommunikáció nem az egyedüli döntő tényező a kommunikáció értékét illetően. Az egyik kérdésére a fenti, nagyon is nyilvánvaló esetben választ kaptunk.

Záró megjegyzésként, a legnehezebb fal, amit bárkinek, aki valóban az Istenekkel való kommunikációt keresi, át kell ugrania, szintén egy olyan fal, amit sokan nem értenek, és ez a saját egyéni énünk fala. A kommunikáció legnagyobb akadálya lehet például a saját szükséglete, hogy becsapja önmagát, vagy a saját képtelensége arra, hogy elfogadjon valamit.

Elég csak az internetre menni, hogy megnézzük, amit sokan állítólag "angyalok, istenek, magasabb rendű lények" beszélnek hozzájuk, csak egy rakás szemetet olvashatunk, és semmi mást. Ezt el lehet kerülni, és valóban feléjük lehet haladni, ha alkalmazzuk az ezen a poszton keresztül elmondottakat. Egyetlen komoly Sátánistának sem kell időt töltenie azzal, hogy megpróbálja megfejteni, vagy az életét erre a szemétre pazarolja. Aki szintén szokás szerint ezt teszi, az általában csak azért van ott, hogy az idejét pazarolja. Ettől nem tanultok semmit.

Végül, minél magasabb fokú az önbecsület és a "Sat" vagy Igaz Tudatosság szintjéhez való közelség, annál többet fog kapni ebből az ember, és annál jobban megérti az Istenek akaratát és üzeneteit. Ennek eléréséhez időre és a lélek fejlődésére van szükség, de ez nagyon is megvalósítható és elérhető bárki számára, aki a meditációra összpontosít.

Azt is ki kell jelenteni, hogy "potenciálisan" minden ember, a lélek természetéből adódóan, részese lehet ennek. Mégis, ez attól fog eldőlni, hogy valaki dolgozik-e az elméjén és a lelkén, vagy sem.

-Főpap Hooded Cobra 666


© Szerzői Jog - 2022, Joy of Satan Minisztérium;
Kongresszusi Könyvtár Száma: 12-16457