Inkubusz és Szukkubusz: Szexuális kapcsolatok Démonokkal


A Spirituális Szex valódi. Némi pszichikai munkát igényel, hogy megnyíljon az elméd az átlagember számára normális esetben nem elérhető érzékszervek előtt, de ennek módja sokkal könnyebb, mint más módszerekkel, és sokkal élvezetesebb. A Démonbarátok és Szeretők csodálatosak azok számára, akik börtönben, elszigetelten vagy bármilyen módon vannak bebörtönözve.

Sokan közülünk megtapasztalták már, hogy egy Démon ténylegesen fizikailag megérintette őket. Az érzés pont olyan, mintha emberi kézzel érintenének meg. Ez sokkal tovább mehet a tényleges szexuális közösülésben és szeretkezésben. A Démonnal való szexuális együttlét boldogító extázis. Mivel a Démonok Áteri/Asztrális formában érkeznek hozzánk, képesek behatolni a testünkbe, és olyan területeket stimulálni, amelyek más emberek számára nem könnyen hozzáférhetőek. A Férfi Démonoknak nem okoz gondot megtalálni és stimulálni női partnereik G-pontját. A Női Démonok képesek eljutni a férfi prosztatamirigyéig, ami teljes, mély orgazmust eredményez.

Hogyan kell elkezdeni:
Először is, fontos, hogy Rituálét végezzünk Sátán Atyának, amelyben megfogalmazzuk az igényeinket, legyen az csak szexuális, Szerelmi/Szexuális kapcsolat, nyitott kapcsolat, ahol szabadon lehet más szexuális partnerünk, anélkül, hogy bármelyik fél féltékenységet éreznénk; legyünk konkrétak.

Néhány Démon monogám, azaz csak egy partnerük van, és ez mindkét irányba érvényes. Ezek a Démonok a monogámiát NAGYON komolyan veszik, és ha a kapcsolatot egy emberi lény megsérti, az emberi lény partnere a legrosszabb esetben holtan végezheti. A Démonokról köztudott, hogy az emberekhez hasonlóan nagyon féltékenyek. Ha egy ember üres házasságban él, és csak kötelességtudatból szexel a házastársával, a Démonok nagyon megértőek tudnak lenni ezzel kapcsolatban, és gyakran elnézik ezt, feltéve, hogy a monogám szexuális szerelmi kapcsolatokban a Démon mindig az első helyen áll. Ne feledjétek, ha egyszer elköteleződtök, az egy életen át tart, és azon túl is, ezért ne vegyétek ezt félvállról. A Démonod szintén monogám marad.

Olyan Démont kell találnod, aki kompatibilis veled. Ne feledd, ha szabad, nyitott kapcsolatot szeretnél, ahol szabadon lehet más szexpartnered, akkor ezt a rituáléban meg kell határoznod.

A Rituálé után lazának és nyitottnak kell lenned. Több mint valószínű, hogy a Démonod akkor fog eljönni hozzád, amikor fekve és ellazulva vagy az ágyban. Ez olyan érzés lesz, mint egy elektromossággal teli energia, és a Kundalinihez hasonlóan felemelő érzés.

Most, azok számára, akiknek ez új, hogy elkezdjék ezt és megnyíljanak, csak kezdj el fantáziálni arról, hogy közösülsz a Démonoddal. A legtöbb Démon fizikailag nagyon vonzó, ellentétben azzal a sok szeméttel, amit a grimoire-ok és a horror történetek írnak. Kérd meg a Démonodat, hogy mutassa meg magát neked. Lazítson, csukja be a szemét és hangolódjon rá. Látnod kell a Démonod képét az elmédben. Még ha nem is, akkor is képzelhetsz magad elé egy ideális szeretőt, akinek a képében a Démonod lakozhat, hogy elindulhasson.

Amikor elkezdesz fantáziálni, és ezt többször is megteszed, a Démonod érezni fogja ezt az Asztrális térben, és szintén élvezni fogja. Kezdetben maszturbálhatod magad orgazmusig, amíg a teljes fizikai megnyilvánulás át nem veszi a hatalmat. Amikor ezt teszed, a Démonodnak is orgazmusa lesz. Ez időbe telik, ezért légy türelmes és kitartó. Az éjszakáról éjszakára végzett fantáziák sokkal élénkebbek lesznek, és mielőtt észrevennéd, érezni fogod a Démonodat, sőt, úgy fogod látni a Démonodat, mintha egy másik emberi lényt látnál. A Démonod együtt fog veled dolgozni, hogy megnyisd a pszichikai csatornáidat, szemben a sima fantáziálással, amit egyedül csinálsz.

A Démonod több mint valószínű, hogy minden este eljön hozzád, amikor lefekszel aludni. A Démonok nagyon élvezik a szexet, és képesek kifárasztani az embert. Egy férfinak valóban le kellett löknie magáról egy Démonnő reggel, hogy fel tudjon kelni a munkába, miután egész éjjel szexelt. A Démonnő nem akart leállni. Az élvezet messze túlmutat mindenen, ami egy emberi lénynél van, és a Spirituális szex addiktív lehet. Valószínű, hogy többé nem lesz kívánatos vagy kielégítő az emberi szexuális kapcsolat. Ráadásul nem kell aggódni a szexuális úton terjedő betegségek elkapása vagy a nem kívánt terhesség megtapasztalása miatt.

A Démoni Szerető emellett védelmező lesz. Meghallgatnak minden aggodalmat, gondot vagy problémát, és gyakran segítenek az ellenségek megbüntetésében és a dolgok elintézésében helyetted. Ha a megfelelő pszichikai csatornák nyitva vannak, kétirányú beszélgetésekre kerülhet sor. Ez óriási segítség a Spirituális megerősödésben és fejlődésben. Elmondanak neked dolgokat, tanítanak téged, és bizonyos esetekben még más Démonokkal is kapcsolatba lépnek helyetted.

A Démonokkal való intenzív kapcsolatfelvétel Energiacserével jár. A Démonok, mivel magasabb Spirituális szinten vannak, mint az emberek, sokkal több Energiával rendelkeznek, és az extrém közelség olyan hatásokat válthat ki bennünk, emberekben, mintha leégett volna a bőrünk és/vagy túlérzékenyek lennénk, amíg hozzá nem szokunk ehhez, vagy nem fejlesztjük a saját energiaszintünket, ami a Spirituális Sátánizmus célja.


Vissza a Démonokhoz, a Pokol Igaz Isteneihez

 

© Szerzői Jog - 2002, 2006, Joy of Satan Minisztérium;
Kongresszusi Könyvtár Száma: 12-16457