Ouija Táblák


Az Ouija táblák kiválóan alkalmasak a Démonokkal és szellemekkel való kapcsolatfelvételre és beszélgetésre. Én inkább egyedül dolgozom a táblával, mivel egy másik személy elvonja a figyelmet, és megakadályozza a szellemekkel való kapcsolatfelvétel valódi intimitását.

Azoknak, akiknek ez újdonság, győződjenek meg róla, hogy a tábla teljesen vízszintes felületen van. Fontos, hogy az Ouija tábla használatakor transzba kerüljünk.
Az ujjbegyeidet enyhén helyezd a planchette mindkét oldalára. Hamarosan finoman elkezd húzni. Csak lazítson és hagyja, hogy működjön. Eltarthat néhány percig, amíg beindul. Fontos, hogy ne zavarjanak meg.

Az a tapasztalatom, hogy egyfajta transzba esem. Mint amikor látomások vagy az elhunytak szellemeinek megidézése közben, minden mást kizárunk a szobában. Teljes mértékben a táblára koncentrálok. Olyan, mintha a tábla minden széle körül egy Aura lenne, és a figyelmem teljesen be van zárva, és semmi más nem létezik rajtam kívül. Ez csak az én saját tapasztalatom, mindannyian egyének vagyunk, így a saját tapasztalataid eltérhetnek.

Egyre többször tapasztalom, hogy minél magasabb rangú a Démon, annál több energiát fogsz érezni. Van egy Démon, aki közel áll hozzám, és tegnap este beszélgettem vele a tábla segítségével. Nem emlékszem, hogy mennyi ideig használtam a táblát. Ez elég sokáig tartott. Megkért, hogy mondjak hangosan valami konkrét dolgot. Amikor ezt megtettem, valóban éreztem, hogy erőteljes energia gyullad fel bennem, mint egy láng.

Amikor nagyon közeli kapcsolatban vagyunk a Démonokkal, vagy megidézzük őket, érezzük az energiájukat. A bőröm még mindig érzékeny, mint a láz vagy a leégés, csak nincs fájdalom, még ma reggel is. A Démoni Energia Elektromossággal tölt el. Sátán energiája más, ahogyan azt bizonyára sokan megtapasztaltátok már a Rituálék alatt és után. Nyugtató és gyönyörű.

A Démonok telepátián és Asztrális kivetítésen keresztül jönnek hozzánk. Tapasztalatom szerint a Démonok másképp vetülnek ki, mint az emberek. Az embereknél láthatjuk az összekötő szálakat, és amikor távoznak, gyorsan visszapattannak. A könyvek szerint a lelket a testtel összekötő zsinórok ezüstszínűek. Amiket én láttam, azok rézszínűek voltak. Démonoknál soha nem láttam szálakat, de tudom, hogy a magasabb rangúak fizikailag léteznek egy másik világban. Vannak olyan Démonok, akik mindig velünk maradhatnak, hogy megvédjenek minket. Ezek a Démonok kisebbek, mivel szellem formában vannak.

Minél többet használod az Ouija táblát, annál jobban fogsz tudni vele dolgozni. Ha szoros kapcsolatot alakítunk ki egy Démonnal, csak rá kell hangolódnunk, és általában eljönnek hozzánk. A Démonok azért vannak, hogy segítsenek nekünk Spirituális fejlődésünkben.

Mindannyian egyéniek vagyunk, és kissé eltérő tapasztalatokat fogunk szerezni az Ouija tábla használatában és az üzenetek fogadásában:

1. Az automatikus módszer: Ebben az esetben a planchette automatikusan mozog, anélkül, hogy a kezelő tudná, mit fog mondani az adott szellem. Idegen nyelvű üzenetek is érkeznek, még olyan nyelveken is, amelyeket a kezelő nem ismer, és amelyeket még soha nem hallott. Ha ez megtörténik, fontos, hogy emlékezzünk és írjuk le az üzenetet papírra.

2. Az inspirációs módszer: Ez a leggyakoribb: itt az üzenetek egyfajta gondolatban, hangosan, az ember fejében zajló gondolkodás során hangzanak el. Ebben az esetben az ember gyakorlatilag előre tudja, hogy mit akar közölni a szellem. Gyakori ismétléssel ez az inspiráció passzív hallgatás típusú közléssé válik. Az ember az elméjéből vagy az énjén kívülről érkező üzeneteket fogja érzékelni. Ez olyasmi, mint a diktálás, abban az értelemben, hogy a szavak az elmédbe jutnak, majd a kezed mozgatja a planchette-et.

3. Az intuitív módszer: Ilyenkor olyan érzésed van, mintha te magad mozgatnád a planchette-et. Minden kérdésre azonnal választ kapsz. A planchette teljes tudatossággal varázsolja ki a szavakat és mondatokat, anélkül, hogy a kezelő bármit is hallana vagy bármilyen módon inspirálódna.

A módszerek vegyesen is megjelenhetnek, például félig automatikus és félig inspirációs, vagy intuitív és inspirációs, vagy mindez együtt. Az, hogy melyik módszer lesz a domináns, az csak hosszú gyakorlás után derül ki. Mindegyik módszer jó és megbízható, feltéve, hogy őszintén használod. *Gyakorlat teszi a mestert!*

Egy dolgot szeretnék még hozzátenni. Az Ouija táblák nyitottak lehetnek bármire és mindenre. Igaz, hogy néhány embernek rossz és/vagy felzaklató tapasztalatai vannak. Tudni kell, hogy nem minden szellem barátságos vagy Sátáni. Ha véletlenül kapcsolatba kerülsz egy negatív entitással, fejezd be az Ouija ülést, és ne gondolj többé az entitásra. Ha van Őrződémonod, idézd meg Őt, és kérj segítséget a negatív entitástól való megszabaduláshoz.

Általában az Ouija táblák nem jelentenek problémát és biztonságosan használhatók. Senkinek sem kell félnie. Negatív entitás esetén minél hosszabb a kapcsolat, annál inkább behatolhat az entitás a Te világodba. Több Joy of Satan tag is kijelentette, hogy mindig megkérdezik minden entitástól, hogy a Sátánhoz tartozik-e. Az ellenséges szellemek nem válaszolnak vissza, és általában maguktól távoznak. Sátánnak való odaadás elvégzésével az Ő védelmét élvezzük, ahogy haladunk előre a hatalomban és a Spirituális Tudásban. Ez magában foglalja az Ouija táblákkal való munkát is. Mint minden mással, itt is számít a környezet, amelyben a táblával dolgozunk.


________________________________________
Hivatkozás:

* Franz Bardon: Beavatás a hermetikába © 1956


Vissza a Démonokhoz, a Pokol Igaz Isteneihez

 

© Szerzői Jog - 2002, 2005, 2015, 2023 Joy of Satan Minisztérium;
Kongresszusi Könyvtár Száma: 12-16457