Az Inga használata


Fontos Információ az Ingák Használatáról

Néha egyszerű válaszokra van szükségünk. Idővel, türelemmel és kitartó gyakorlással az inga általában pontos, könnyen használható és kevés időt vesz igénybe. Fontos, hogy legyen egy csendes környezet, ahol nem érnek külső hatások, és nem zavarnak. A Jóslással kapcsolatban mindig tartsd szem előtt, hogy ha nagyon erősen érzel, akkor befolyásolhatod a Jóseszközödet, amellyel dolgozol, és az téves válaszokat adhat. Időbe telik meditációval megnyitni és megerősíteni elmédet és lelkedet, valamint rendszeresen dolgozni az ingával, és naplót [Fekete Könyvet] vezetni, hogy feljegyezd a válaszokat, amelyeket ad, és hogy pontos volt-e vagy sem. A dátumot, az ingával való munka idejét, a Hold fázisát, az Időjárást és ha lehetséges, a Bolygókat is fel kell tüntetni, például a Merkúr Retrográd mozgását [Kommunikáció].

Kezd azzal, hogy fogsz egy kis kristályt, függőt, gyűrűt vagy más kis súlyú tárgyat, és rögzítsd egy nyakláncra, zsinórra, szalagra vagy másfajta szálra. Ezt csak jóslási célokra tartsuk meg, és ne használjuk másra. A személyes ingádat átjárja az energiád, ugyanúgy, mint a Sátáni Rózsafüzért vagy más Rituális tárgyat, és tisztelettel kell vele bánni, és el kell tenni, amikor nem használod.

Fogj meg egy szálat az ujjbegyeiddel, és hagyd lógni a súlyozott részt. Azok számára, akik újak vagy tapasztalatlanok az inga használatában, jó ötlet, hogy az ingával való munka során transzba helyezzék magukat. Ha már biztosak vagyunk abban, hogy helyes válaszokat kapunk, akkor már nincs szükségünk transzállapotra. Most tegyél fel egy olyan kérdést, amire tudod a választ, például, hogy milyen nap van ma. Kezdd azzal, hogy igennel vagy nemmel kérdezel. Nézd meg, mit csinál az inga, és szerezz ráérzést.

Úgy tapasztaltam, hogy a jobbra/balra lengés, mintha a fejünket ráznánk, hogy nemet sugalljunk, nemet jelent, és az előre/hátra bólintás, mintha a fejünkkel bólintanánk, igent jelent. Amikor körbe-körbe megy, a válasz bizonytalan. Minél szélesebb az inga lengése, annál pontosabb a válasz. Az ingáknak is fel lehet tenni kérdéseket arra vonatkozóan, hogy mennyi, hány, és így tovább ezen a paradigmán. Az inga kileng, megáll, újra kileng, és ezt még többször is megismétli, mielőtt teljesen megállna.

Elveszett tárgyak megtalálásához vigye körbe az ingát a környéken, és kérdezze meg, hogy az elveszett tárgy közelében van-e az inga. A Szellemek is kommunikálhatnak velünk az ingán keresztül. Koncentrálhatunk és összpontosíthatunk annak a Szellemnek vagy Démonnak a nevére, akivel kapcsolatba kívánunk lépni. Az inga kiváló módszer a Démonokkal való kommunikációra. A Démonokkal az ingát a Pecsétre, rajzra vagy másolata fölé helyezhetjük, és kérdéseket tehetünk fel.


AZ INGA KÜLÖNBÖZŐ FELHASZNÁLÁSI MÓDJAI:

Az inga kiváló eszköz a Szellemvilággal való kommunikációra, más olvasmányok és jóslatok pontosságának ellenőrzésére és sok más különböző dologra.

VALAMI ELVESZETT DOLOG MEGTALÁLÁSÁRA:
Egy szobában - tartsd az ingát, és kérdezd meg, hol található a tárgy. Az inga az elveszett tárgy irányába fog lengeni.

Egy házban - kérdezd meg az ingát szobáról szobára. Igen/nem, fürdőszoba és így tovább, amíg le nem szűkíti a kört. Ezután menj be a szobába, és keresd meg.

Térképen - Kezd azzal, hogy megkérdezed, hogy az eltűnt személy vagy tárgy a térképen szereplő területen van-e. (Eltűnt személyek esetében hasznos egy fénykép és egy olyan tárgy, amelyet megérintett vagy viselt). Tartsd az ingát abban a kezedben, amellyel általában jósolni szoktál vele, a másikban pedig egy mutatót vagy ceruzát. Mutass a térképen lévő helyekre, amíg le nem szűkíti a kört, és onnan indulj tovább.

Kívülről:
Kérdezd meg - "A megfelelő irányba nézek, hogy megtaláljam a ____ címet?". Ha az inga előre vagy hátrafelé lendül, akkor a megfelelő irányba mozogsz. A körökben lassan mozogj a körrel, amíg az előre és hátra nem lendül.

Rajzolhatod egy ház vagy épület alaprajzát is, és használhatod a térképes módszert. .

SZABADTÉRI HELYSZÍNEK RITUÁLÉKHOZ:
Először próbálj meg térképet használni, hogy meghatározz egy jó területet. Azok a helyek, ahol a Ley-vonalak és a Föld rácsának más energiái keresztezik egymást, erőteljes helyek mindenféle Rituálék elvégzéséhez. Az inga olyan gyorsan fog körözni, amikor ezek fölé a területek fölé helyezzük, hogy majdnem párhuzamos lesz a Földdel. Minél erősebbek az Energiák, annál gyorsabban fog forogni az inga.

ELMÚLT ÉLETEK:
Dátumokat írhatsz külön kis papírlapokra vagy kártyákra, és eloszthatod őket, egyenletesen egy asztalra. Kérdezzünk rá az előző életünkre, és az inga a pontos dátumot tartalmazó papír irányába fog lengeni. Így haladhatsz vissza az időben. Ugyanezt megteheted a kontinensekkel is, szűkítsd le az országokra, amelyekben éltél. Emberek, akiket most ismersz, és a veled való kapcsolatuk egy előző életedben. Tedd külön papírra - szerető, barát, házastárs, családtag és így tovább. Nevezd meg a személyt, és tedd fel a kérdést.

EGÉSZSÉGÜGY:
Kérdezz rá a tested minden egyes területére, vagy kérdezd meg valakinek az auráját, akiről tudni szeretnél. Szűkítsd tovább a kérdéseket minden egyes válasszal, amit az ingától kapsz.

JÁTÉKOK ÉS SZERENCSE:
Itt légy óvatos, mert a hibák sokba kerülhetnek, de elviheted az ingát egy kaszinóba, és megkérdezheted, hogy van-e olyan asztal vagy nyerőgép, amelyen gyorsan és könnyen nagyot nyerhetsz. Ugyanezt megtehetjük akkor is, ha lovakra fogadunk stb. *Megéri, ha igazi tapasztalattal rendelkezel, mielőtt nekivágsz a pénznek.*

KAPCSOLATOK: :
Az inga mindenféle dolgot elárulhat más emberekről. Egy fénykép vagy személyes tárgy az adott személyről nagy segítség, de nem szükséges. Csak tartsa az ingát a tárgy fölé, és tegyél fel kérdéseket.

OLYAN HELYEK, AHOL VÁSÁROLNI VAGY JAVÍTTATNI LEHET:
Csak nyissa ki a telefonkönyvet, és kérdezze meg, hol van a legolcsóbb és a legjobb minőségű hely arra, amit szeretne. Nevezzen meg helyeket, és az inga igennel/nemmel fog válaszolni. Az inga hasznos lehet az autó problémáinak diagnosztizálásában is, mielőtt mindent szétszedne vagy elviszi egy műhelybe.

RITUÁLÉK:
Kérdezd meg, milyen füstölőt égess, a legjobb időpontot a Rituálé elvégzésére, a legjobb helyet, a gyertyák színét és így tovább.

DÉMONOK:
Ha egyszerűen kapcsolatba akarsz lépni egy Démonnal, helyezd az ingát az adott Démon Pecsétje fölé, és kezdj el kérdezősködni.

TAROT KÁRTYÁK:
Tegyél ki több Tarot kártyát, mint lehetséges válaszokat egy kérdésre. Tegyük fel a kérdést, és az inga a választ tartalmazó kártya irányába kezd el lengeni, amíg a közvetlenül a kártya fölé helyezve igent / nemet nem kapunk.

Bármilyen igen vagy nem kérdésre pontosan lehet válaszolni az ingával. Emberek, helyek vagy dolgok neveit tartalmazó kis kártyákat vagy papírokat lehet balról jobbra sorba állítani, és az inga a választ tartalmazó kártya vagy papírdarab irányába kezd el lengeni.

Az ingának széles körben kell lengenie, mivel ez egy határozott igent vagy nemet jelent. A körök bizonytalanok, és a kis kilengés nem annyira biztos.


 

© Szerzői Jog - 2005, 2015, Joy of Satan Minisztérium;
Kongresszusi Könyvtár Száma: 12-16457