Hogyan Idézzünk Démont


*Azoknak, akiknek gondot okozott a Démon megjelenése, kattintson az oldal alján található linkre.*

Megjegyzés, 2015. február 24:
Ez a cikk eredetileg több mint tíz évvel ezelőtt íródott. Azóta sok minden történt. Azóta a Joy of Satan több ezer embert hozott a Sátánhoz, hogy megismerjék az Igazságot és fejlődjenek a Spirituális megértésben és képességekben. Amikor 2002-ben új voltam a Sátánizmusban, és elkezdtem cikkeket és prédikációkat írni, az akkori kis közönségünk nagy része már Sátánista volt, és néhányan mások, akik már ismerkedtek az Okkultizmussal. Azóta a közönség megváltozott, és a Joy of Satan Minisztériumon keresztül mindenféle háttérrel rendelkező és az élet minden területéről érkező emberek jutottak el a Sátánhoz. Néhányan közületek nem ismerik a régi grimoárokat és más okkult írásokat, amelyek rendkívüli gyalázása és istenkáromlása voltak és vannak Isteneinknek. A cikk nagy részét érintetlenül hagyom, de kérlek, tartsátok szem előtt, ha újak vagytok és/vagy nem ismeritek az alábbi tartalmak egy részét, csak legyetek tudatában annak, hogy ez eredetileg egy olyan közönségnek íródott, akik valamennyire tájékozottak mindezzel kapcsolatban. A fentiekkel kapcsolatos részletesebb információkért kérjük, látogassatok el a Szellemi visszaélésekről szóló weboldalra. Szellemi Visszaélések.

— Maxine Dietrich Főpapnő


A legfontosabb dolog, amit tehetsz, hogy elfelejtesz mindent, amit a Sátánizmussal szemben ellenséges forrásokból tanítottak neked a Démonokról.

A legtöbb könnyen hozzáférhető és legnépszerűbb írásokból csak félinformációkat lehet olvasni. A legtöbb grimoire-ban leírt utasítások követése nemcsak helytelen, de nagyon veszélyes is lehet.

Saját tapasztalatom a különböző Démonokkal kapcsolatban az, hogy nagyon büszkék, és nagyon fontos, hogy tisztelettel legyünk irántuk.

//[2002 vége és 2003 tavasza között] Számos Főpap és Főpapnő végzett energiamunkát sok különböző Démonon, beleértve a Goetia összes Démonját. Mind a 72 goetiai Démon és még sok más Démon is megszabadult. Megtaláltuk a legtöbb Démon valódi kilétét. Sokan különböző álneveket használtak, hogy elkerüljék a kegyetlen visszaéléseket. Ezek a Démonok, ellentétben a régi grimoire-ok leírásaival, nem szörnyek. Ők gyönyörű, népszerű és fontos Istenek.//

Megjegyzés: A legtöbb más világban [különösen azokban, amelyek fejlettek] a háborúzás Spirituális. Nem fegyverek, bombák és más módszerek, amelyeket itt a Föld bolygón használnak.

ASMODEUS EZT MONDTA SALAMONNAK:
"NE KÉRDEZZ TŐLEM SOK MINDENT, MERT A TE KIRÁLYSÁGOD IS EGY KIS IDŐ MÚLVA MEGSZAKAD, ÉS A TE DICSŐSÉGED CSAK EGY IDEIG TART, ÉS RÖVID LESZ A ZSARNOKSÁGOD FELETTÜNK.""

A Démonok halhatatlanok; egy "időszak" számukra csak néhány ezer évet jelent. A keresztény "Isten" veszít hatalmából. Sátán Atya arról tájékoztatott, hogy a Mi Oldalunk győzött. Mindenkit figyelmeztetünk: a régi grimoire-ok szellemileg visszaélő módszereit használni nemcsak ostobaság, hanem elkerülhetetlenül személyes katasztrófához vezet. A Démonokhoz mindig rendkívüli őszinteséggel és tisztelettel kell közeledni. Az ellenséges "Isten" nevek, angyalok, kilenclábú körök, fenyegetések és egyéb romboló és visszaélő módszerek használatának napjai lejártak. Ne mondd, hogy nem figyelmeztettek...

Amikor újak vagyunk, a legtöbb Démon hajlandó segíteni nekünk. A Sátánizmus célja, hogy olyanok legyünk, mint egy Isten. Ez önmegerősítést jelent következetes meditáción keresztül, valamint elménk és lelkünk erőinek felhasználását céljaink és személyes vágyaink megvalósítására.

Ahogy haladunk előre saját erőfeszítéseink révén, egyre ügyesebbek leszünk. Képesnek kell lennünk arra, hogy saját erőinkre támaszkodjunk, a rajtunk kívül álló mások ereje helyett. A Démonok a legjobbak, ha Tudás és Bölcsesség átadásáról van szó, hogy megtanulhassuk és fejleszthessük saját erőinket.

Ahogy fejlődünk, képesnek kell lennünk arra, hogy a Mágia minden aspektusában kompetensek legyünk, és képesek legyünk arra, hogy saját magunk, külső segítség nélkül befolyásoljunk másokat és a környezetünket. Bár még egy adeptus esetében is előfordulhatnak olyan körülmények, amikor a problémák nyomasztóak lehetnek, és egy Démon segítségére van szükség. Spirituális útmutatásért a Démonok itt vannak számunkra minden szinten, az újaktól a haladókig.

Saját tapasztalataimból kiindulva nagyon ajánlom azoknak, akik komolyan gondolják a Spirituális fejlődést, hogy szoros és erős kapcsolatot alakítsanak ki egy olyan Démonnal, aki hajlandó veletek dolgozni és vezetni benneteket a Baloldali ösvényen. Ez enyhén szólva is nagyon kifizetődő élmény lehet. Kérlek, tartsátok észben, hogy mindannyian különböző szintű pszichikai képességekkel érkezünk erre a világra, amelyeket előző életeinkből örököltünk. Lehet, hogy néhányan közületek nem elég nyitottak ahhoz, hogy képesek legyetek megérezni egy Démont. Csak legyetek türelmesek, nyitottak, és idővel, következetes meditációval, a pszichétek meg fog nyílni. Közvetlenül azt is tapasztaltam, hogy a verbális telepatikus kommunikáció kikapcsolódhat, nyitott lehet más és néha nem kívánt asztrális hatásoknak, és annak is ki van téve, ami a saját elménkben van. Bizonyos erős megérzések a dolgokkal kapcsolatban [egy megérzés], a fejünkbe szálló ötletek [különösen azok, amelyek hasznosak], és hasznos késztetések, hogy cselekedjünk valamit, ami segít megoldani egy problémát, és a lehetőségek gyakran egy ránk figyelő Démon eredményei. A Démonok, ellentétben az ellenséges szellemekkel, soha nem adnak negatív jövendölést. Mindig emlékezzünk erre.

Hogyan kell megidézni:

Mindig őszintén és tisztelettel bánj a Démonokkal. Soha ne parancsolj, ne követelj, és ne próbáld őket semmilyen módon kihasználni.

A Démonok megidézésének helyes módszerei:

  1. Ismerd meg a Démont, akit meg akarsz idézni. Ez a weboldal felsorolja a különböző Démonok tulajdonságait és a róluk rendelkezésre álló tudást. Az összes Goetikus Démon emberbarát, ahogy azt tapasztalatból tudjuk.

  2. Fontos, hogy legyen egy konkrét célod; pontosan tudd *minek*, miért* idézel meg egy bizonyos Démont.

  3. Amikor segítséget kérünk egy Démontól, csak akkor illik, ha cserébe felajánlunk valamit. Készülj fel arra, hogy adj valamit cserébe. Ez olyasmi, amiben mind neked, mind a Démonnak meg kell állapodnia. Ne feledd, az Idősebb Istenek a legfontosabbnak tartják az ember szavát, becsületességét és becsületét. Soha ne egyezz bele semmibe, amiről tudod, hogy nem tudod betartani. Valamit adni gyakran azzal jár, hogy valamilyen módon harcolni kell az ellenség ellen.

Az egyik legfontosabb lépés egy olyan Démon megidézésében, amelyet még nem ismersz, hogy a Sátánon keresztül menj.
Ennek komoly okai vannak. Nem minden Démon barátságos az emberekkel, és nem is minden Démon Sátáné. Sátánnak hatalma van az összes Goetikus Démon felett. A legtöbb Démon barátságos, ha tisztelettel bánnak vele, és az interakciók pozitív élményt eredményeznek. Azt tapasztaltam, hogy sok Démon, akik kívülállóknak problémákat okoztak, gyakran barátságosak egy megerősített Sátánistával szemben.

Sokat tanultam a Démonokkal való saját interakcióim és mások, mind a JoS tagjai, mind a Minisztérium tagjai által szerzett tapasztalatok révén. A tapasztalat, mint mindig, a legjobb tanítómester.

A tapasztalatnak különböző szintjei vannak, amikor valaki kapcsolatba lép egy Démonnal:

  1. A Démon a gondolatainkon keresztül beszél hozzánk [telepátia]. Telepátia esetén a Démon szavai a gondolatainkon keresztül jutnak el hozzánk. Kezdetben nehéz lehet azoknak, akik nem annyira érzékenyek, vagy nem rendelkeznek pszichikai képességekkel, hogy különbséget tegyenek egy másik entitás közlése és a saját gondolataik között. Erőmeditációval és tapasztalattal ez idővel sokkal könnyebbé válik.

  2. Látjuk és halljuk a Démont. Ez olyan embereknél van, akik pszichikusabbak és nyitottabbak.

  3. Megidézzük a Démon Energiáját. Ez erőteljes és Elektromossággal teli. Erős aura vesz körül minket. Ez idő alatt gyakran halljuk, hogy a Démon beszél hozzánk, és ezen kívül láthatjuk is a Démont.

  4. A tényleges megidézés során a Démon megjelenik és beszél hozzánk egy tükörben látva, a füstölőfüstben vagy más módon. Ez a legjobb azok számára, akik még újak. Ha elég érzékenyek vagyunk, a látomással gyakran érezzük, hogy a Démon megérint minket, ha úgy dönt, hogy ezt teszi.

  5. T Kézzelfogható érintkezés; a szobánkban lévő tárgyak megmozdulnak, tényleges fizikai bizonyítéka van annak, hogy a Démon jelen volt.
    [Saját tapasztalatom szerint ez rendkívül ritka. Néhány könyvben és hasonlókban vannak erről beszámolók. Az elmúlt tizenöt évben mélyen benne voltam a Sátánnal, Lilith-tel, Azazellel és más Démonokkal való telepatikus kommunikációban, mivel nekik dolgozom. Ezt csak nagyon ritkán tapasztaltam, különösen akkor, amikor még új voltam a Sátánizmusban].

A népszerű könyvekben vannak beszámolók rendkívül erős energiákról, amelyekkel egy Démon megidézésekor találkozunk. Tudomásom szerint az ezen a honlapon vázolt módszereket használó senki sem tapasztalt soha semmi negatív vagy elsöprő erejű dolgot. Sokszor idéztem már meg Démonokat [lásd Invokáció & Evokáció], és az energia soha nem volt olyan, amit ne tudtam volna kezelni, vagy bármilyen módon kellemetlen volt.

Formális módszerek:

Másold ki, nyomtasd ki vagy rajzold le a megidézni kívánt Démon Pecsétjét egy tiszta papírra. Fontos, hogy egyedül maradj, és ne zavarjanak semmilyen módon. Hunyd be a szemed, és képzeld el a Pecsétet a fejedben, amennyire csak tudod. Nem baj, ha kinyitod őket, és újra megnézed a Pecsétet [annyiszor, ahányszor csak szükséges], hogy tisztább képet kapj. A vizualizáció közben recitáld, vagy kántáld a Démon Nevét ismételten akár gondolatban, akár hangosan.

Mondd el a következő Imát:

Add meg nekem, kérlek, kegyelmeddel, az erőt, hogy elmémben elképzelhessem és véghezvihessem azt, amit tenni akarok, a célt, amelyet a Te segítségeddel érek el, ó, hatalmas Sátán, az Egyetlen Igaz Isten, aki Él és Uralkodik mindörökké. Kérlek téged, hogy inspiráld [Itt mondd a Démon Nevét], hogy Megnyilvánuljon előttem, hogy igaz és hűséges választ Adjon nekem, hogy elérhessem kívánt célomat, feltéve, hogy ez megfelel az Ő hivatalának. Ezt tisztelettel és alázatosan kérem a Te Nevedben, Sátán Nagyuram, kérlek tarts méltónak, Atyám.

A Démon különböző módon nyilvánulhat meg.

Készítsd elő a területedet. Az első megidézési rituálékat célszerű éjszaka elvégezni. Ennek az az oka, hogy éjszaka az energiák mások, mint nappal, és könnyebb egyedül és zavaró tényezőktől mentesen lenni. Amikor az ember kapcsolatot alakít ki bizonyos Démonokkal, már nem szükséges hivatalos Megidézési Rituálét végezni. A Démon megjelenhet nekünk éjjel vagy nappal, és csak koncentrálnunk kell, hogy telepatikusan kapcsolatba lépjünk velük. Ez úgy történik, hogy vizualizáljuk a Démont [ha tudjuk] és/vagy összpontosítunk rá, és gondolatban a nevét kiáltjuk.

Szükséged lesz:

Ha elkészültél a Pecséttel, keress egy biztonságos helyet, ahol tárolhatod, lehetőleg a saját Fekete Könyvedben vagy Naplódban. MINDIG kezeld ezt a Papírt/Pecsétet kiemelkedő tisztelettel, és SOHA ne égesd el! A Pecsét újra felhasználható.

Nincs szükség kilenc láb hosszú körre vagy háromszögre. A Démonok *gyűlölik* a köröket, és nincs szükség "távozási engedélyre", mivel mindkettő sértő és sértő. Bánjatok tisztelettel a Démonokkal, és cserébe ti is megkapjátok ugyanezt.

A Sátánhoz intézett kérés után érezned kell a pozitív energiáját. Ez egy jó jel és egy zöld utat jelent. Ha a Démon valamiért nem válaszol, próbáld meg máskor. Sokszor a Démon valóban megjelenik, de azok, akik még újak az idézésben, pszichésen nem elég nyitottak vagy tapasztaltak ahhoz, hogy megérezzék őt. A legtöbb embernek többször is el kellett végeznie az Idézési Rituálét, hogy a Démon megnyilvánuljon. Gyakran a Démon válaszol, de sokan nem tudnak róla. Keressük a pozitív egybeeséseket és a szokatlan dolgokat. A tudatosság itt mindennek a kulcsa.
Gyakran a Démon válaszol, de sokan nem tudnak róla. Keressük a pozitív egybeeséseket és a szokatlan dolgokat. A tudatosság itt mindennek a kulcsa.

Mindig ajánlj fel valamit a Démonnak, akit Megidéztél. Néhány ötlet a Démon számára történő reklámozás, az ellenség elleni munka [RTR], a Sátánizmus előmozdításáért végzett munka, vagy bármilyen szolgáltatás, amelyben mindketten meg tudtok állapodni.

Kérlek olvasd el a Gyakran Feltett Kérdéseket, ha új vagy.
Az emberek újra és újra felteszik ugyanazokat a régi kérdéseket az e-csoportokban. A legtöbb kérdésre választ kapunk, ha a fenti linkre kattintunk, és időt szánunk az információk elolvasására.

Ha többszöri idézési kísérlet után is gondot okozott egy Démon megjelenése, Kattints Ide.

A Szellemekkel való visszaéléssel kapcsolatban.


Vissza a Démonokhoz, a Pokol Igaz Isteneihez

 

© Szerzői Jog - 2002, 2003, 2004, 2005, 2015, Joy of Satan Minisztérium;
Kongresszusi Könyvtár Száma: 12-16457