A Sátáni Hatalom Kúpja


A Kúpokat és Piramisokat régóta összefüggésbe hozzák a mágikus erővel, mivel ezek az emberi lélek csakráinak alakját formázzák. A varázslókat és boszorkányokat ábrázoló festmények szinte mindig hegyes kalapokkal ábrázolták őket. [A Kúp alakú kalapok eredetével kapcsolatos további információkért lásd az oldal alján található linket]. Az "Erő Kúpja" a Koven számára a pszichikai energia alakját jelképezi, amelyet akkor emelnek és irányítanak, amikor a tagok kört alkotnak, hogy mágiát végezzenek.

A Koven minden tagja intenzíven összpontosít egy kívánt célra, amelyet egy szimbólumban vagy képben vizualizálnak, és amelyben mindenki egyetért. Az erőt tánccal, dobolással, kántálással [Az Erő Szavainak egyhangú rezgése], tapsolással és zenével növelik. Ahogy a tagok körbetáncolják a kört, a tempó fokozódik, és az Erő Kúpja emelkedni kezd a Kúp alapját képező kör fölé. Azok, akiknek nyitva van a Harmadik Szemük [Sátáni Meditációk PDF] és teljesen felhatalmazottak, képesek lesznek látni az energiát, amely általában ezüstösen vagy kékesen csillogó fény. Amikor a Főpap / Főpapnő úgy érzi, hogy az energia elérte a csúcspontját, utasítja a tagokat, hogy egy robbanásszerű kitöréssel engedjék ki a cél felé. Az időzítés itt kritikus.

A körtáncot a szabadban, egy tábortűz körül is lehet táncolni. Ez az Április 30-i, Beltane előestéjén, a Beltane-ünnepségek idején volt szokás. Az Ősi Időkben a csoport kimerülésig táncolt, összekulcsolta a kezét, és addig rohant a tűz felé, amíg mindenki ki nem merült, vagy valaki el nem ájult, ami azt jelezte, hogy az energia sikeresen távozott. Az Energiakúp egy Ősi, egyetemes gyakorlat.

Az ókori Szíria egyes részein a Kúp Astarte, az Anyaság, a Termékenység és a Háború Föníciai Istennőjének jelképe volt, akit Astaroth Démonnőként is ismertek.

The Pagan/Satanic Origins of Cone-Shaped Hats

 

© Szerzői Jog - 2005, Joy of Satan Minisztérium;
Kongresszusi Könyvtár Száma: 001-216-457


VISSZA A KOVENEK FŐOLDALRA