Gyerekek és Tinédzserek Sátánért


A Sátán iránti érdeklődésed nagyon pozitív, és erős jele annak, hogy az Igazságot keresed. Fontos, hogy félretegyél minden előítéletet, amikor megismered Sátánt. A legtöbb, amit valószínűleg nem sátáni forrásokból hallottál róla, az ellenségeitől és olyan emberektől származik, akik minden valódi ok nélkül gyűlölik Őt, azon kívül, hogy ezt tanították nekik hinni. Mások azért gyűlölik Őt, mert hatalmas fenyegetést jelent a személyes hatalmukra, gazdagságukra és irányításukra, mivel ezek hazugságokra épültek.

Sok hazugságot mondtak Sátánról és az Ő Démonairól. Ezeket a hazugságokat ráerőltették az emberekre. A félelmet, a hazugságot és az erőszakot évszázadok óta fegyverként használják. Sátán és Démonai NEM GONOSZAK!!! Ők azok, akik elhozták a Tudást az emberiségnek, hogy szabadok lehessünk.

Sátán Mi Igaz Teremtő Istenünk. Sátán azt akarja, hogy szellemileg szabadok legyünk. A keresztény isten hamis. A keresztény isten kezdettől fogva gyilkos és hazug, és mindaz, amivel a keresztények a saját bibliájukban az ördögöt vádolják, valójában a saját istenük. Sátán soha nem gyilkolt meg senkit Sátán soha nem hazudott senkinek. Sátán elfogad téged olyannak, amilyen vagy, és nem gyűlöli az emberi természetet. Sátán uralkodik az úgynevezett "okkultizmus" felett, ami teljesen Spirituális Sátán tudást ad nekünk, és nem fél az emberi spirituális fejlődéstől Sátán nem fél az emberiségtől.

A kereszténység nem vallás; ez egy program, amely megakadályozza az embereket abban, hogy megismerjék és használják az elméjük és lelkük erejét, amelyet varázslásnak neveznek. Sátánnal szörnyen bánnak azok, akik minden ok nélkül gyűlölik Őt, és akik szintén gyűlölik az emberiséget, és megpróbálnak leigázni minket. A spirituális tudást és hatalmat kevesek kezében akarják tartani.

A Sátánizmus NEM szól a szerepjátékokról, az ember- vagy állatáldozatról; a vérivásról, a horrorról, a vérről, vagy azok bántalmazásáról, akik nem érdemlik meg. Az igazi Sátánizmus Istenné válás és Istenhez hasonló hatalom birtoklása. Sátán az Emberiség Felszabadítója. Az Állatok Szentek a Sátánizmusban, és tisztelettel kell velük bánni, és jól kell róluk gondoskodni. Sok különböző állat szent az Isteneinknek, például a Kígyók a Sátánnak, a Macskák és a baglyok Lilithnek, a Kutyák Anubisznak és még sok másnak.

Az egyetlen módja annak, hogy megtudjuk a valódi igazságot, ha magunk találjuk meg. Soha nem ismerhetjük meg a valódi igazságot, hacsak nem ismerjük meg mindkét oldalt. Mindkét oldal ismerete nélkül nem tudunk valódi döntést hozni. Az igazságot csak akkor ismerjük meg, ha képesek vagyunk saját magunk gondolkodni, feltételezések nélkül. Az önálló gondolkodás azt jelenti, hogy hallgatunk saját érzéseinkre és belső hangunkra. A saját magunk számára való gondolkodás nem azt jelenti, amit mások mondanak nekünk, hogy gondoljunk vagy higgyünk. Azok, akik le akarnak igázni és irányítani akarnak másokat, attól függnek, hogy az emberek elhisznek-e mindent, amit mondanak nekik, és nem gondolkodnak-e saját maguk.

Sátán különbözik a hamis keresztény Istentől és az ő názáreti [Jézus Krisztustól]. Sátán MINDIG segíteni fog az embereinek, amikor problémáik vannak vagy szükségben vannak. A mai világban és az iskolákban tapasztalható erőszak miatt az Ő segítsége minden. A Názáreti már régóta hátat fordít a követőinek a szükség idején, mivel ő fiktív és embergyűlölő entitások adják ki magukat neki. Ez azért van, mert ő nem több, mint egy gondolatforma. A tanítványainak szörnyű haláláról szóló legendák célja, hogy rabszolga mentalitást keltsenek a követőiben. Nagyon fontos, hogy egy rabszolga képes legyen sok bántalmazást elviselni anélkül, hogy megkérdőjelezné vagy visszavágna. Emellett a rabszolgák soha nem rendelkeznek tudással, és ahhoz, hogy valaki tökéletes rabszolga legyen, mindig azt kell hinnie és tennie, amit mondanak neki, és írástudatlannak kell lennie.

Sátán megmutatja nekünk, hogy fontosak vagyunk. Sokszor van, hogy nem tudunk visszavágni. Vannak emberek, akik nagyobbak vagy nagyobb hatalommal rendelkeznek, és felnőttek, akik gonoszak és igazságtalanok. Sátán a Démonjaival vigyáz ránk, és gondoskodik a nagy problémákról, amikkel mi nem tudunk megbirkózni. Sátán megmutatja nekünk, hogyan lehet hatalmunk az elménk használatával. Ez olyan hatalom, amivel más emberek nem rendelkeznek. Sátán megadja nekünk a tudást, hogy ezt a hatalmat arra használjuk, hogy elérjük, amit akarunk az életben. Lehet pénzünk, szerelmünk, jó munkánk és sok más dolog, amit szeretnénk. Azok az emberek, akik gonoszak velünk, büntetést kapnak.

Az élet nagyon nehéz lehet. Amikor Sátánhoz fordulunk, Ő jobbá és boldogabbá teszi az életünket. Ha többet szeretnél megtudni, olvasd el, ami ezen a weboldalon van. Néhány ember, aki sátánistának nevezi magát, valójában nem az. Ők nem hisznek a Sátánban. Sátán nagyon is valóságos és létezik. A hatalmon lévők nem akarják, hogy az emberek higgyenek Sátánban, mert Sátán hatalmat ad az egyszerű embereknek, és ez nagy veszélyt jelent számukra. Magadnak kell megismerned Sátánt, és rá fogsz jönni, hogy nagyon is valóságos.

Amíg 18 év alatti vagy, addig nem vagy szabad, és nincsenek ugyanazok a jogaid, mint egy felnőttnek. Bárki is gondoskodik rólad, a szüleid vagy egy rokonod vagy gyámod, hatalmuk van feletted.

A keresztények nagyon keményen próbálják a gyerekeket és a tizenéveseket a hitükre kényszeríteni. Ez azért van, mert fiatalok vagytok, és nincs elég tudásotok és tapasztalatotok az életből, és ezt ők is tudják. Nem hagyják, hogy felfedezd mindkét oldalt vagy más vallásokat. Ez azért van, mert irányítani akarják az elmédet. Nem akarják, hogy saját magad gondolkodj. Sokan bántották és bántalmazták a gyerekeket, mert ezt tanítja a vallásuk. Ha keresztény háztartásban élsz, óvatosnak kell lenned, amikor olyan vallásokat fedezel fel, amelyeket a keresztényeknek azt tanítják, hogy gyűlöljenek.

Ahhoz, hogy megismerd Sátánt és a Démonait, az első dolog, amit tehetsz, hogy elolvasod, ami ezen a honlapon található. Ha keresztényekkel élsz együtt, nem biztos, hogy szeretnéd, hogy olyan papírok vagy könyvek legyenek nálad, amelyeket megtalálhatnak, és amelyek bajba sodorhatnak, ezért légy nagyon óvatos az internet használatakor. Tanuld meg, hogyan kell törölni az előzményeket, és soha ne felejtsd el ezt megtenni. Létezik olyan szoftver, amelyet a szüleid vagy az iskolád megvásárolhat, és amely minden általad meglátogatott webhelyet és a számítógépükön használt jelszavakat is elárulja nekik. Lehet, hogy ők is rendelkeznek ilyennel, és nem mondják el neked. Ha biztos vagy benne, hogy nem, akkor mindenképpen töröld ki az előzmények követését az eszköztáradból és a gyorsítótárból, törölj minden olyan oldalt, amiről nem szeretnéd, hogy tudják, hogy meglátogattad. Ha a szüleid keresztények, több mint valószínű, hogy nagyon fognak haragudni rád Sátán iránti érdeklődésed miatt.

Szánj rá időt, és tanulj. Sátán senkire sem erőlteti rá Magát. Sok hazugság és történet van, amivel megpróbálják elijeszteni az embereket Sátántól. Ne higgy el ezek közül semmit. Jogod van ahhoz, hogy magad jöjj rá. Olvass az inkvizícióról is, hogy megtudd, hány embert öltek meg a keresztények. Ez mind igaz, bár a keresztények megpróbálják eltitkolni. Ez történelmi tény. Csak akkor tudsz helyes döntéseket hozni, ha elegendő ismerettel rendelkezel. Szánj időt a tanulásra, és ne hagyd, hogy bárki nyomást gyakoroljon rád. Sok döntés, amit most hozol, és sok dolog, amit most teszel, kihatással lesz életed hátralévő részére. Tanulj meg mindent, amit csak tudsz valakiről vagy valamiről előítéletek nélkül, mielőtt választasz. Ne hagyd, hogy mások nyomást gyakoroljanak rád, vagy ne tégy meg valamit csak azért, mert mások vagy egy csomó ember megteszi. Azok közülünk, akik Sátánnal vannak, nem rabszolgák. Sátán Áldása legyen veled, és a legjobbakat kívánom neked, amikor felfedezed és tanulsz. Reméljük, hogy csatlakozol hozzánk.

A SÁTÁNIZMUSBAN NINCSENEK KÖZVETÍTŐK [FONTOS OLVASMÁNY!!]

Tippek Tiniknek


 

TINIK SÁTÁNÉRT CSOPORT

Ez a csoport 13-19 éveseknek szól, akik barátságos környezetben szeretnének tanulni, ahol nem érheti őket idegen zaklatás. A Főpapok és Papnők online állnak rendelkezésre, hogy válaszoljanak minden jogos kérdésre, és a tiniket érdeklő prédikációkat tartsanak. Csatlakozáshoz- csak kattints a fenti "Teens for Satan E-group" linkre.

 

© Szerzői Jog - 2002, 2005, Joy of Satan Minisztérium;
Kongresszusi Könyvtár Száma: 12-16457